- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
wassermann
addikt
''Amin nincs foglalat'' meg az ''amin van foglalat'' között igazán csak a foglalat a különbség.
A PC belső struktúráját nem változtatják meg amiatt, hogy egy lap mondjuk mATX-es. Az integrált video-t ugyanúgy (pl. AGP-s-ként) fogja látni a CPU, csak nincs fizikailag bontható kapcsolat (csatlakozó).
Amennyiben van valamilyen video-kártya fogadó szlot is, a BIOS-ból az integrált videó természetesen egy illesztő áramkör segítségével lekapcsolható. Ez sok esetben teljesen egyenértékű azzal, mintha kivennéd a gépből.
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
Alapon 40-44 fokos, Arctic Cooling Silencer 64 Ultra TC a hűtőm.
Ha nem volt húzva akkor 42 fok volt a maximum.(terhelve)
Mst hogy húzva van általában 50 ig szokott menni.
A házba 2 ventim van, igaz a ház oldalán egy picike. Nekem azért éri el maximum terhelés alatt a 60 fokot mert iszonyat meleg van a szobában is.
És nincs sajnos pénzem erős hűtőre, inkább melegedjen és vmi másra költök ha épp lenne ilyen célra pénzem. Normális szobahőmérsékleten nem ment tuningolva se 55 fölé, és megjegyzem hogy 3000 Ft volt a hűtőm!!!
UI: a lekapcsolás meg állítható az igaz de a CPU-kban is van egy max határ, amit ha alaplap nem is reagálna le, a cpu leáll. De szerencsére ezt senki se tapasztalta meg
[Szerkesztve] -
Joco
aktív tag
Hány éves vagy?
Amit most hajtok, az egy 1.2-es pIII és még az fsb-jét is visszavettem 123-ról 100-ra, mert meleg van, a ph-t meg így is elviszi
Félév közben programoztam, akkor volt egy 3700+ utána meg egy X2 3800+, hogy ne 1 hét alatt kapjak eredményt.
Az eredményeim? Van egy öcsém, akivel ápolom a jótestvéri viszonyt, segítem a szüleimet, ahol tudom, van egy igaz szűk baráti társaságom, akikkel feltétel nélkül megbízunk egymásban, ööö ja és van egy házam, ami ha jól megy minden jövőre elkészül(mármint lakó, nem ledek nincsenek benne még). Hirtelen ennyi. Nem sok, sem egy felnevelt gyermekkel vagy hasonlóval nem büszkélkedhetem, ezért nem is mondom kérdezés nélkül -
Joco
aktív tag
Biztos szar napom van, csak minden hozzászólásodból az jött le, hogy 3100, ami igazán nem hat meg. Az meg hogy buzdítod nem biztos, hogy segítség. Eleve nem értem miből szűrted le, hogy lehet fixálni a pci clock-ot? Abból hogy award? Mert ha megnézted volna legalább a manual-t vagy emlékeznél, ha volt a 16 lapod között ilyen, akkor rájöttél volna, hogy sehol sincs ilyen menüpont, csak a pci-e frekijét lehet állítani...
Az ilyen szerencsétlen utalgatásra, hogy eddig segítették egymást az emberek... Ahhoz képest, hogy nem írsz semmit, eléggé b*szogatásnak tünik nekem... -
kean83
tag
1 ember miatt nem kell mindenkit elítélni, csak költői kérdés volt, hogy jó-e tuningra, mert az, minden részletesen tuningolható benne ráadásul nem passzív a chipset hűtése és ami a legfontosabb, nagyon jó az ár/teljesítmény mutatója.
Akinek a bőre alatt is pénz van, vagy a papa és a mama megveszi neki 40ért az ASUS-t, annak váljon egészségére, az nem tudja, hogy létezik ár/ teljesítmény is. 14e Ftért vettem az alaplapot, ami 3 fatality ára...
[Szerkesztve] -
Joco
aktív tag
Akkor eléggé egy körből válogattál
[link]
''Az nForce3 150-et az NVIDIA működő AGP/PCI lockkal tervezte, azonban a sors úgy hozta, hogy a referencia-alaplapokon kívül (a boltokba kerülő termékeken) igen ritkán működött ez a funkció. Az nForce3 250 esetében már ténylegesen, minden esetben fixálható AGP/PCI órajelekről beszélhetünk, ami lehetővé teszi a túlhajtást a rendszer komponenseinek stresszelése nélkül.'' -
Joco
aktív tag
Ne beszéljünk még nagyobb zöldségeket. A 3000+ szorzója 9, nem 10(feltételezem nem 754ről van szó). 300 Mhz-es korlátról megintcsak nem tudom honnan hallottál. 3100ra meg x2-ket szoktak húzni, az kb. a szép eredmény.
Még mindig jobb volt ő, azzal, hogy lehagyott egy ''+''-t a 2400-on szaladgáló proci megjelöléséből... -
GSXR_1000
csendes tag
Nekem is hasonló a heatpipe-es hűtőm van mint neked volt a léghűtés csak az enyémnek más a neve és nem full réz hanem réz csövek-alu bordák keverékkel.
A vizes blokk ára 15e? Egy pontos tipust dobhatnáá nekem azért..
Neked mennyi volt léghűtéssel a procid hőmérséklete terheletlenül?Mert nekem 40c. Ha ennek még adok feszt szerintem 100%-on 60c fölé fog menni... azt meg nem akarom.
Teljesítményt a mostanihoz képest nyernék szerinted? Mert ha nem jelentős akkor inkább így hagyom 2750-en. -
GSXR_1000
csendes tag
A kérdésem az lenne mivel ugyanolyan procink van igaz, neked DFI lapban leírnád hogy milyen beállításokkal érted el a 3100Mhz-et?Léghűtéssel? Nekem csak 466@500 Corsair ramjaim vannak de lehet hogy ez így karcsú lesz a 3Ghz körüli értékhez.
Van prime 95 progim de nem értek hozzá.Melyik tesztet kell indítani ha a proci stabilitását akarom csekkolni ill. melyik az a progi ami hasonlóan jó procitesztelő? -
Joco
aktív tag
cnq-val nem tudom mit bírnak szívni egyesek, nekem 2900 felett is tökéletesen müködött, az meg hogy vízzel minek, baromság. Az egy dolog, hogy nem melegszik annyira, de ha normálisan megy, akkor a feszt is visszaveszi a szorzóval. Az pedig, hogy 3 hónapig müködik a procid vagy több évig, nagyon nem mindegy. Akinek meg bármi köze van az elektronikához, az tudja, hogy nagyobb fesznél és hőnél sokkal gyorsabban öregszik egy alkatrész.
-
REDeath
őstag
Hát én nem azért húztam fel gépem hogy csúcsokat döntsek hanem elsősorban spórolás céljából, meg a plus FPSekért
És egy 3000 Ft-os AC Silencer 64 Ultra TC hűtővel a 3000+ os venicem satbilan megy 2,2 Ghz-en. RAM-okkal szinkronabn!!!! GA-K8NF9 alaplappal. Ez így nagyjából a határ ezzel a konfiggal amíg stabil szeretném hoyg legyen.
De ha gyűjtötök nekem vízhűtésre akkor lesz ebből több isJa és menne ez feljebb is feszemeléssel de nem veszi jó néven az alaplapom
-
Almosito
tag
Hmmm interesting...
[link]
Ez azt írja az általad említett lapra, hogy:
Socket 939 with Hyper Transport ™1000+ MHz
Ő Albatron K8NF4X néven valóban 800MHz-s
[link]
de ő már s754, s más ilyen nevű lapot nem találtam az albatron honlapján, de lehet hogy mégis van, de én még ilyen lappal nem találkoztam, lécci linkelj be egyet
Nem mondtam, hogy nem mehet, Ht felőlem mehet a csillagos egekbe is, de 700MHz felett nem fogsz érezni gyorsulást, lényegében mindegy, hogy 750MHz (250*3) 1000MHz(250*4) vagy éppen 1250MHz(250*5) -
Almosito
tag
A 4*es alaplapok s754 esetében vannak, ott 800MHz...
A 2000MHz meg úgy jön ki hogy 2*1000MHz, hisz ez is duble data rate felépítésű, mint egy sima DDR ram, ezt bármelyik s939re ráírhatják, ugyanúgy, ahogy s754nél is írnak 1,6 GHz-es HTt
nRu3: pici túllépés valóban nemszámít, itt olvastam, hogy valakinek 1200 vagy 1300 körül is stabil voltbár persze lehet, hogy ez csak annyit jelentett nála h bejött a win meg működött a böngésző
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged