- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Almosito
tag
Nem fogok kövezni, vagy isteníteni semmit....
Úgy tűnik én a szerencsés kivételek közé tartozom, mert az én KN8am most is 250en megy
De szerintem nincs is ezekkel baj, akit nem érdekel a tuning csak szeretne egy megbízható lapot az vegye a K sorozatot, s szerintem jól jár vele...
Ha meg valaki tuningolni akar akkor az csengesse ki az árkülönbséget és vegyen AN8at
Én meg röhögök a markomba mert nekem ez a 10*250bőven elég, az alaplapot meg megúsztam 20alstt -
Almosito
tag
Hmmm interesting...
[link]
Ez azt írja az általad említett lapra, hogy:
Socket 939 with Hyper Transport ™1000+ MHz
Ő Albatron K8NF4X néven valóban 800MHz-s
[link]
de ő már s754, s más ilyen nevű lapot nem találtam az albatron honlapján, de lehet hogy mégis van, de én még ilyen lappal nem találkoztam, lécci linkelj be egyet
Nem mondtam, hogy nem mehet, Ht felőlem mehet a csillagos egekbe is, de 700MHz felett nem fogsz érezni gyorsulást, lényegében mindegy, hogy 750MHz (250*3) 1000MHz(250*4) vagy éppen 1250MHz(250*5) -
Almosito
tag
A 4*es alaplapok s754 esetében vannak, ott 800MHz...
A 2000MHz meg úgy jön ki hogy 2*1000MHz, hisz ez is duble data rate felépítésű, mint egy sima DDR ram, ezt bármelyik s939re ráírhatják, ugyanúgy, ahogy s754nél is írnak 1,6 GHz-es HTt
nRu3: pici túllépés valóban nemszámít, itt olvastam, hogy valakinek 1200 vagy 1300 körül is stabil voltbár persze lehet, hogy ez csak annyit jelentett nála h bejött a win meg működött a böngésző
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest