Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
mcwolf79 #3228 üzenetére
Üdw! Nekem 3500+om van 2600MHzen alapjáraton 32-33 fokos melegben, terhelve meg kb 46 fok de nem az eredeti hütöpasztával azzal kevesebb két fokkal.
Szerintem kicsit sok az az 53...Tekintve egy Freezer hűti.Nekem is azzal van.
Szerintem a ház szellőzésével lesz gond!.Nekem van benne kb 4 plusz veti és ha lekpcsolom öket biza nekem is felmegy 50 fölé. -
Laraxior
titán
Mennyiért lehet hozzájutni egy csinos kis DFI-laphoz?
-
Laraxior
titán
Gondoltatok már arra hogy összehasonlitani egyforma órajelű AMD-t és Pentiumot?
Szerintem nem lenne kérdésAMD 2200MHz (3500+) ésegyintel 2.2GHz...
-
Laraxior
titán
Ebben a lapban is max asszem 1.55V a max fesz.Mint Nekem.Ugyanolyn procidis van...Lehet Need sikerült jobbat kifogni..Maximum számits egy olyan 2.8GHz-re ami 4400+-nak megfelel.A hütést egy zalman vagyegy Freezer 64 Pro megoldja.
Azonfelül vegyél A-Data..Corsair..Elixir (ez már drágább) G.Skill kb ennyi.
Tény hogya Corsair Ram birja legjobban a tuningot..van olyan hely..ha keresel..ahol elég olcsón hozzá lehet jutni egy kithez... ;-) Ahonnan rendelni is tudsz..
Barátod a google -
Laraxior
titán
válasz
Kicsirics77 #3045 üzenetére
ajjajj..akkor viszont kezdazzal hogy veszel 400as ramokat
Viszont ha 333-as elég jól birta...azt hittem hogy 400as.azért mondtam nem érdmes 393on hajtani.. -
Laraxior
titán
válasz
Kicsirics77 #3043 üzenetére
nem tuninglap....nekem is A8N-SLim van..1.55V a max fesz...de ha neked ez ment alapfesszel..bár egy prime95-öt futass le..akkor megy neked az még feljebbis...Bár jólenne ha a memókat szinkronba nyomnád a jobb kihasználtság mellé.
Felesleges 3GHz..330Mhz-es ramokkalAkkor inkábblegyen..2900/410Mhz pl..
-
Laraxior
titán
válasz
Kicsirics77 #3040 üzenetére
Ok.közöld a ramjaid márkáját.Nagyjából utána tudom mondanimenynit huzhatsz ki belöle.Ja és egy alaplaptipus is jó lenne
Mennyi fesszel érted el a 2650-et? -
Laraxior
titán
Tényleg 3500+ megnyitotta.Az enyém is ennyin megy
2.6Ghz-en.Feljebb is megy csak több fesszel azt meg nem ad neki a lapom.
-
Laraxior
titán
válasz
Kicsirics77 #3037 üzenetére
Gratulálok...bár sok mindent nem tudunk meg azeredeti prociról bár tippem szerint 3500+ről lehet szó...vagy a környéki..tekintve 2200MHz az alapórajele...Amúgy nem akarlak elkeseríteni de a 2600MHz et általában mindegyik Athlon64 viszi.
Azonkívül a memória olvasásod nagyon kevés.Kicsit variálja ramokkal vagy ne oszd annyira vissza.Vagy nem tom...
(nem tudtam megynitni a második linket..szarakodika rencer)
[Szerkesztve] -
Laraxior
titán
Nekem az ASUS-ommal az az egy problémám hogy nem lehet neki több feszt adni.Azonkívül csodás
Emiatt érdemes lenne váltani egy másikra?
-
Laraxior
titán
szerintem felesleges használni a c and q-t..nem látom értelmét. Én nem is használom.
-
Laraxior
titán
Szerintem pakolhatod 260as FSB-ig tekintve ugy emlékszem ASUS lapod van.Feszkótnem tudom,de jobban jársz ha mondjuk az FSB-t 10esével pakolod a memót visszaosztod 333-ra és ugy pumpálod.a feszültséget elöször hagyd alapon...emelgesd.200-210-220-230 igy tovább kb 240 nélkell neki pluszt adni. Futtasd folyamatosan a Prime-ot és jácc is közben.Kb ennyi
-
Laraxior
titán
Egy tesztben olvastam mielött megvettem volna az én hütömet a procira hogy igaz jó hütö ez a Zalman de 2 fokkal elmarad a Freezer64Pro-tól...Persze a Freezer viszont elmaradt a 9500CNPS-töl
..de az 15 volt..ez meg csak 7500.
Szerintem nyugodtan huzzad...nem fog az tulmelegedni.Egy Prime95öt mindig futtass mondjuk egy negyed óráig hogy mennyire megy fel max a hömérséklet és hogy lefut-e egyáltalán. (Prociteszt) Sok sikert -
Laraxior
titán
válasz
(Kolombusz) #2847 üzenetére
kisebb szorzónál birja a magasaabb FSB-t is...nekem pölö 263x10en van.
-
Laraxior
titán
arról még csak olvasgattam egy két hozzázólást..nagyon nem ismerem és utána sem jártam még...ah menek alunni mer' vizsgaidöszak oszt anyuék....irgumburgum..
ha idöm engedi még megnézem mit bir de nem igen óhajtom feljebb emelni..viszont egy win reinstalll gyorsabbá teheti
-
Laraxior
titán
Én is ugy tudtam hogy nem tuningra való.CSak éppen amikor vettem ez volt a legjobb lap...akkor még nem gondoltam tuningra...azért pedig nem fogok lapot cserélni,megvárom a ddr3 RAMot pár éven belül a 2 est kihagyom és akkor uj gép addig felesleges.Enyni erövel havonta vehetnék mindenből ujat.
Megbizható erös lap az ASUS.Aki tuningolni akar asszem annak a Gigabyte és az Abit való.
Zárójelben jegyzem meg hogy egyszer volt Abit lapom rossz élményekkel.de azt tudtam róla hogy tuning lap, de az régi is volt igy ez lett....ha most vennék asszem más mellett döntenék.
-
Laraxior
titán
most olvastam a hirdetések között hoyg eladó egy 3500+ os...birja 1.6V!!!-on a 11x250et..jah de ugye vizhütéssel... igy már érthetö....CSakhoyg az én alaplapom 1.55V a max fesz...
-
Laraxior
titán
1.5250-el volt stabil 2600MHz-en most éppen alapon van mert a prime teszt nagyon meghalt már azon is amin eddig simán ment...visszatettem a régi hütöt a Freezer64-re igy nem melegszik annyira.Nem hiszem el hoyg csak 400MHz-et enged egy AMD proci. mondjuk a 4100+ is tetszik
de a 4400+ még szebb lenne
Azt sem hiszem hoyg egy 3000+os ugyanaddig huzható mint az én 3500+om...mert ha ez igy van akkor bizisten elcserélem.Tekintve a cache memó ugyanannyi benne.felháboritó -
Laraxior
titán
válasz
wassermann #2824 üzenetére
A chipset sincsen 30 felett....
szóval a ram lehet a judás.
-
Laraxior
titán
Egye fene Tölem is kaptok egy ilyet bár nem csinálok képet...
Olvasás:
6758MB/mp--Athlon64 4100+--2633MHz--ASUS A8N-Sli--nForce4-SLi--Dual DDR439--2.5-3-3-8 CR1
Írás:
6699MB/mp--a többi meg ugyanaznem olyan vészes egy Kingstontól.
De próbálom még feljebb. -
Laraxior
titán
Nem hinném hogy azt birná a memória hogy mondjuk visszaosztom 266MHz-re és ugy lest mondjuk 440en a RAM.mellesleg akkor a szorzót is vissza kéne venni 9x-esre,szerintem.
A 2800MHz-et szerettem volna elérni ami 4400+-ot jelent. még próbálkozom..de nem hinném hogy megy feljebb.... -
Laraxior
titán
Kingston ramjaim vannak a max amit tud az 440MHz. Ez a max.CSak az a kérdésem lenne hogy az mindegyhogy 400ról huzom 440re? vagy 333ról 440re? ezeket tudjanamármost 266ról felpumpálni 440re? az nem lesz neki gáz?
-
Laraxior
titán
válasz
Interceptor #2566 üzenetére
Nekem sima A8N-SLi-m van és érdekes mert 2750 ig huztam 11 es szorzóvala procimat és még stabil volt...menne tovább is de nem látom értelmétmert a memók nem birják..szóval a fesz nem lehet akadály..az birja a 3000MHz-et is..Küddjed csak feljebb..RAMok visszaoszt..HT auto-ra..aztán hagyjadmenni
-
Laraxior
titán
Hát én eg yilyet tudtam egyenlöre intézni...nincsen semmiféle extra hipersuper tuning ramom..csak két kingston RAM...egy 3500ös procim...alapon:
proc:2200MHz (11x200) (1.4000V)
memo:400MHz (2.60V)
Huzva:2600MHz@4100+ (10x260) (1.5250V)
memo: visszavéve 333ra és most :2.75V on 435MHz
a memória 440et is birt de azt még 11 es szorzóval...ugy viszont csak 2420 ig volt stabil...
Proci höm:alap:30 fok...teszt alatt (prime95) max:41 fok
mindenzt egy freezer 64 proval
szerntetek meg ymég feljebb is ha visszaosztom a ramot 266-ra...vagy birja még..
jah az idözitések: 2.5-3-3-8....és 1T. köbö egyenlöre ennyi -
Laraxior
titán
Üdw...itt a konfigom is..szerintetek menynit lehetne kihoznom A prociból mondjuk valami jóféle léghütéssel..szükségem lenne egy frankó hütöre...valaki ajánlana valamit.!..megköszönném..és hogy max mire számitsak...4000+-t elérem vele? vagy ennyit ne kivánjak?
-
Laraxior
titán
hogy a fenébe lehet az hogyhaa proci feszültségét 1.4250 nél eggyel többre emelem..meghal...és akkor még csak 2420Mhzen vagyok....(11x220) FSB:asszem 880. Jah és ugyanigy a memóriával..1.6V feljebb már meghal...
-
Laraxior
titán
aszondi...az a helyzet srácok..hogy én nem a biosban huzom a procit hanem az asus alaplapomnak van egy ilyen progija...Ai Booster a neve...azt használom...és ott emelgetem a dolgotkat...bár.ha a memóriámnak megnöveltema feszültségét meghalt minden...uggondolom hopgy akkor annak maradnia kellene a 2.600 V-on...azonkivül a processzorhütö fordulatszámát hogyan tudom szabályozni..mert én ugy látom hogy nem lehet..aszem olyan 3100 körüli...néha felmegy 3200re..a melegedés nem gond...amikor nagyon igénybe vettem akkor volt 50fokos.. (jah megegy nem idevágó..hogyan kell azt hogy alulra kiirja hogy miyln gépem van?
)
-
Laraxior
titán
Hello...azt szeretném kérdezni hogy a processzor órajelemet meddig tudom huzni..és a faszültséget hogyan ezzel párhuzamban állitani...mert nekem 2420ig ment...de ott már fagyott a FAR CRY pölö... (alap:2200MHz-1.4V)
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged