- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
Lambswool #5246 üzenetére
Lehet kicsit nyers voltam, de ilyen vagyok. A topicba ha rákeresel megtalálod a hosszabb eszmefuttatásokat, még akkorról amikor elkezdődött a physix láz. Én akkor viszonylag sokat foglalkoztam vele és tapasztalatból (sok sok teszt) tudom hogy kb szart se számít ha csak 1 kártya van a gépbe, kivéve vantage-ba ahol megrúgja a cpu scoret. Annak idején körbenéztünk külföldi listákon is és mindenhol így megy szal itt is így fog. Persze van ráció abban is amit te írsz, de ez a lista arra lett kitalálva, hogy legyen egy kb képünk melyik kártya milyen teljesítményt nyújt más és más gépekbe.
-
milbo
aktív tag
válasz
Lambswool #5246 üzenetére
Drága vagy!
Ha majd sikerül elolvasnod azt amit el kell, nem teszel fel ilyen kérdéseket.
Akkor nem is kapsz ilyen válaszokat. Megsértődni persze lehet.
Az meg hogy "egyszer megérti" nem igazán sértő, olvashatsz itt még cifrább dolgokat is.
Ha valamit nem lehet, akkor nem lehet. A világon sehol nem lehet. Elég sok NVidia-s kolléga van itt de még senki nem kérdőjelezte meg a szabályokat, mert elfogadják hogy így működik a lista. -
Brumi˘
addikt
válasz
Lambswool #5243 üzenetére
Akkor próbáljuk még 1x. Nem elfogadott az physix használata mert fals eredményt ad. Nem a videokari tényleges teljesítményéről kapsz képet. Szerintem ez elégé nyilvánvaló hogy physix-től nem lesz gyorsabb egy játék sem annyival mint amennyit vantage a hatalmas cpu score növekedés miatt hozzátesz. Szal nem lesz physix engedélyezett amíg én döntök a lista sorsáról. (és ez így lesz még egy jó darabig)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest