Hirdetés
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
Ha vkit zavart volna az h beoffoltam attól pedig sry...
-
kNG
senior tag
Most jött a fekete leves, a 2őt eggyütt emelve már közel nem ér el ilyen szép eredményeket a kari, bár ez gondolható volt
tárgytalan a téma innentől kezdve 
-
kNG
senior tag
Íme set clock on change-vel :
http://kepfeltoltes.hu/091028/tuning88gtsetclockonchange_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

-
kNG
senior tag
Ezt továbbra sem akarom elhinni...most én csinálok vmit sz**ul?
http://kepfeltoltes.hu/091028/tuning88gt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A set clock on change a többi tesztnél sem volt beállítva, mégis beartifactozott az említett órajeleknél

-
kNG
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, gondolom aki vantageozik az tuningol is nagyrészt!

A helyzet a következő : van egy GIGABYTE Turbo Force NX88T512HP videókártyám, és rászántam magam hogy tuningoljam, a voltagehoz nem nyúltam, az maradt 1.10v...de beszarás h mit bír a kártya, nem merem tuningolni...a következő eredményeket értem el eddig :
Shader : 1715 MHz alap -> 1960 MHz 5000+ artifact
-> 1955 MHz kőstabil, 62 fokos temperature (GPU független teszt)Mem : 920 MHz alap -> 1050 MHz 1 artifact -> 1045 MHz kőstabil, 1000 MHzre állítottam végül, 1.0 nses hynix ramok
és végül nekiláttam a GPUnak :
GPU : 700 MHz alap -> 910 MHz tuning (0 artifactal, itt állítottam le a tesztet, mert kezdtem beszarni
h kárt okozok...merjem folytatni a tesztet? Azon kívül h a kép kifagy 1 pillanatra és a program visszaveszi az órajeleket nem lehet semmi baja a karimnak ugye? 62 fokos temperature egyébként, továbbra is...).GPU-Z-vel teszteltem...ilyen tuningbajnok 8800GT-t fogtam volna ki? Válaszotokat előre is várom...ha esetleg valaki kételkedik csinálhatok később pár screenshotot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gurulunk, WAZE?!
- Fogyjunk le!
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Akciókamerák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon 6700XT Sapphire Nitro+ 12GB
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

h kárt okozok...merjem folytatni a tesztet? Azon kívül h a kép kifagy 1 pillanatra és a program visszaveszi az órajeleket nem lehet semmi baja a karimnak ugye? 62 fokos temperature egyébként, továbbra is...).