- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
-
vuk777
aktív tag
-
helkis
veterán
-
powered
tag
válasz
04ahgy #11230 üzenetére
A bios cserére nem gondoltam volna hogy tuning , mivan ha nem írom oda hogy 6950 át moddolva 6970-re akkor észreveszed? Hogy veszed észre?
Tudtam hogy ez a ludas
tuningolva 23 k feletti pontszámom van, de most had ne rakjam vissza a gyári bios-t az alap eredmény miatt. Mind1 akkor sem értem az egészettök mind1
-
Speed®
titán
válasz
04ahgy #11207 üzenetére
Szerintem itt az a legnagyobb tévedés, hogy azt gondoljátok, csak a komoly eredmények érnek meg ennyit..idézném az elődöt, mi is a lényeg:
"A listákat Én találtam ki, Én csinálom és Én hozom a szabályokat...ellenvetés nincs, akinek nem tetszik, csinálhat/mondhat bármit, nem fog meghatni...
Viszont: ugyan én csinálom, de nem magamnak, hanem nektek, fórumozóknak...!!! " (Rover623)Nem tartom szerencsésnek, ha néhány klikk nekiáll kisajátítani egy eddig jó rendszert és semmibevenni az előzményeket..kukázni őket.
Szerencsére joshua sem partner ebben..viszont a dm11 advanced téma hasonló dolog és már majdnem elhitettétek vele, hogy nélkülözhetetlen..nem az. Ki lehet szabni olyan kritériumot, ami Basic esetén is garantálja a real shotot.
Node mindegy, nem offolok tovább..csináljátok, remélem használható lesz.
-
ETOM
addikt
válasz
04ahgy #10785 üzenetére
Szia! Igen az 1.1.0 van fent.
Az a vicces, hogy még mielőtt újraraktam win7-t lement ezen a kártyán a teszt. Igaz nagyon sok program került fel a gépre. Szedegettem ma már le dolgokat gépről, de nem segített semmi.
Mi lehet még USB webkamera bekavarhat? Még ezt lehúzom megnézem úgy is. Jah meg, hátra nincs hangfal kötve hanem fülest használok az előlapi panelen már ilyenekre gondolok, hogy ez a gond.Am még amikor először próbáltam futtatni akkor elindult az első teszt, de lefagyott elég hamar aztán vibrált kicsit a kép/grafika. Bármelyik részét indítom lefagy.
Mi lehet ez a systeminfo bug? Az a baj elég sok játékom van fent nem lenne most jó újrarakni gépem :S Csak ez a kedvenc teszt progim 06 után.
-
miresz
veterán
válasz
04ahgy #10441 üzenetére
Nem "szerénytelen" hozzászólásnak szántam,hanem csupán arra céloztam,hogy valaki érezzen már magában ambiciót és csináljon egy tesztet hasonló konfiggal. De ha ezt te sértőnek ill. nagyképűnek gondolod akkor ez úton kérek tőled bocsánatot.
(Egyébként te is éreztél magadban ambiciót,úgyhogy csak volt valami mondanivalója a hozzászólásnak. Várom az eredményt.)
-
Laraxior
titán
válasz
04ahgy #10434 üzenetére
Az ilyen kijelentéseket sosem fogják azok megérteni akik nem saját cuccaikkal csinálnak eredményt....mert míg te nyomod neki ami kifér a csövön,nálunk mindig is van egy visszatartó erő
Egyszer minden rekord megdől. Ő örül ennek az eredménynek és büszke rá, hogy kihozta a saját cuccából, amit mindennap használ. Az is szép eredmény lesz biztosan amit te csinálsz,sőt pontügyileg többet is ér..de szerintem sokak szemében inkább a saját dolgokkal alkotott eredmények a döntőek.
De minden elismerésem a munkásságodnak -
ffodi
veterán
Pontosan. Nagyobb áramfelvétel hatására, szépen megnő a teljesítményfelvétel, és hamar TDP limitbe ütközöl, amin szerencsére segít a powertune.
Anno még, amikor 4870-em volt, nem igazán volt afterburnerben feszállítás stb., úgyhogy a rivatunerrel kellett csintalankodni az I2C bussal, adtam is neki szépen 1,4V-ot és 890-900MHz körül ment a GPU vantage alatt. A cypress-el és a cayman-nal szemben valóban rosszul skálázódott az RV770, fesz/gpuórajel szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest