Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Betáblázta magát az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
04ahgy
üzenetére
Szia! Igen az 1.1.0 van fent.
Az a vicces, hogy még mielőtt újraraktam win7-t lement ezen a kártyán a teszt. Igaz nagyon sok program került fel a gépre. Szedegettem ma már le dolgokat gépről, de nem segített semmi.
Mi lehet még USB webkamera bekavarhat? Még ezt lehúzom megnézem úgy is. Jah meg, hátra nincs hangfal kötve hanem fülest használok az előlapi panelen már ilyenekre gondolok, hogy ez a gond.Am még amikor először próbáltam futtatni akkor elindult az első teszt, de lefagyott elég hamar aztán vibrált kicsit a kép/grafika. Bármelyik részét indítom lefagy.

Mi lehet ez a systeminfo bug? Az a baj elég sok játékom van fent nem lenne most jó újrarakni gépem :S Csak ez a kedvenc teszt progim 06 után.

-
ETOM
addikt
Hello! Nekem olyan gondom lenne, hogy lefagy a gép a programtól, de csontra.
Gépem:
ASRock A790GXH/128M
AMD Athlon X2 7750 BE 3.3GHz
Kingmax 3x1GB 1066MHz DDR2
Gainward 8800GT 512MB
Chieftec 400WattCsináltam BIOS resetet és teljesen alapon is kifagy. A VGA nincs húzva kifagy. Húzva van kifagy.
De minden más alatt stabil. 3DMark06 lement már 10x, Crysis 2 is több órát ment meg egy csomó 2010-2011-es játék.Általában már betöltéskor lefagy. Próbáltam csak CPU tesztet csinálni ott ilyen furán akadoznak a repülök (az első tesztnél) aztán 2. teszt töltésekor az is kifagy. (ESC reagál egy ideig aztán mintha kilépne fekete lesz kép (a monitor nem kapcsol ki) csak befagy a gép.)
Driver: GeForce/ION Driver v270.51 BETA
Próbáltam az utolsó nem BETA-t is azzal is kifagyott én ezt nem értem már. Vkinek ötlet? köszi!

-
ETOM
addikt
Hello!
Nálam az lenne a gond, h elindítom a tesztet ha át rakom 1024x768-ra akkor látom az első két tesztet, de defaulton (és a további teszteknél) azt írja a monitor "Sync. Out of Range" 8800GT a kari most vettem játék alatt megy jól.
cpu gpu pontszámot kiírja az összpontszám az meg 0.
ötlet? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest