- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ffodi
veterán
válasz
tom_tol #13041 üzenetére
Beteg eredmény.
A Trixx-es trükkre, még tegnap jöttem rá fél perc alatt tök véletlenül, amikor kicsit manipulálgattam az órajeleket, és felraktam a trixxet (mert még soha nem volt fenn, és ki akartam próbálni), aztán AB-ben véletlen bennmaradtak az OC órajelek, a TRIXX- meg onnantól számolta a max határokat.
-
subaruwrc
félisten
válasz
tom_tol #13032 üzenetére
ezt a formulát én nem vágom
csak annyit látok amit a képek mutatnak
azonos órajelen meg egy tesztet se látok egyenlőreha megtennéd hogy mondjuk 5100 as cpuval, és az enyémmel egyező 1249 / 1610 es órajelen futtatnál egy vantaget, kiderülne hogy most jobb e a kihajtás vagy sem.
-
-
04ahgy
nagyúr
válasz
tom_tol #12973 üzenetére
Látod, az OC csak akkor intézi el, ha a user hülye (én).
Amúgy fogadok, nem a lap hibája, egyszerűen sokat kapott. Alapórajelen biztos nem intézte volna el. De hát ez a tuning velejárója. Hidd el, én tudom a legjobban, milyen egy ilyen CPU-t halottnak tudni. Részvétem! RIP.
HGyu
-
joshua7
veterán
válasz
tom_tol #12811 üzenetére
Brutál. Grat!
Ezt úgy mindenkinek: kértem már, hogy hanyagoljátok az imidzssekket... Ha mégis azt akarjátok mindenképp használni (de miért is?
), akkor meg a teljes méretű képet linkeljétek már be! Ugyanez vonatkozik másik kedvencemre, a kepfeltoltes.hu-ra...!
A fönti példa alapján nem azt a linket kérném, hanem ezt: [link]
Köszönöm. -
Cybertrone
veterán
válasz
tom_tol #12811 üzenetére
Cybertrone jelenleg küzd... méghozzá a feszeléssel... valami oknál fogva nem akarja azokat a fesz értékeket amiket belövök neki... pl beállítom hogy 1.215v-ot adjon 1200/1600hoz, de kimonitorozva csak 1.195v-ot ad...
ccc-ben be van akpcsolva az overdrive, és a +20%-is a helyén van... A feszt AB-ből adnám neki, de nem igazán akarózik azt csinállni amit én akarok!
Am az eredmény szép -
-
subaruwrc
félisten
válasz
tom_tol #12562 üzenetére
matrixot csak forrasztani lehet mert speckó fesz vezérlő van rajta, de válogatott gpuk is vannak rajta, ami a kezeim között volt az 1.175v on szaladt 970-975mhz körül. gondolkodtam rajta hogy azt kéne megnitrozni viszont arra nem kaptam meg mert szükség van a kártyára reklám célokból
Henker2
jó az, cpu meg cpu score limited is van de a vga az kb a helyén.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest