Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
most még az új proci teszt van és míg nem tudom a végét addig nem nyúzom a VGA-t

-
zolyee
tag
Kérnék 1 frissítést erre: 17154

CPU órajel 3990 -
X Factor
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
1.25V-al első körben 1ghz-en, bár azt hittem többet hoz a konyhára, ráadásul a gép vagy a 2700-es HT órajelet, vagy a ramok az 1800-at de nem bírták. Így most egyik vissza lett véve másik meg kapott még feszt, így remélem mostmár stabil marad.
-
Motion_Blur
félisten
-
mclaren-d
aktív tag
Na lefutott
18600 pont ,itt a kép [link] -
X Factor
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja, csak az overdrive nem enged 900/1300 felé, próbáltam mindent, msi afterburnert cfg átírást stb... bios-t annyira nem akarom piszkálni mert azért a ref cooler hangos is meg gyenge is.
-
X Factor
addikt
No, végre sikerült beállítanom

Vantege -
ETOM
addikt
válasz
04ahgy
üzenetére
Szia! Igen az 1.1.0 van fent.
Az a vicces, hogy még mielőtt újraraktam win7-t lement ezen a kártyán a teszt. Igaz nagyon sok program került fel a gépre. Szedegettem ma már le dolgokat gépről, de nem segített semmi.
Mi lehet még USB webkamera bekavarhat? Még ezt lehúzom megnézem úgy is. Jah meg, hátra nincs hangfal kötve hanem fülest használok az előlapi panelen már ilyenekre gondolok, hogy ez a gond.Am még amikor először próbáltam futtatni akkor elindult az első teszt, de lefagyott elég hamar aztán vibrált kicsit a kép/grafika. Bármelyik részét indítom lefagy.

Mi lehet ez a systeminfo bug? Az a baj elég sok játékom van fent nem lenne most jó újrarakni gépem :S Csak ez a kedvenc teszt progim 06 után.

-
ETOM
addikt
Hello! Nekem olyan gondom lenne, hogy lefagy a gép a programtól, de csontra.
Gépem:
ASRock A790GXH/128M
AMD Athlon X2 7750 BE 3.3GHz
Kingmax 3x1GB 1066MHz DDR2
Gainward 8800GT 512MB
Chieftec 400WattCsináltam BIOS resetet és teljesen alapon is kifagy. A VGA nincs húzva kifagy. Húzva van kifagy.
De minden más alatt stabil. 3DMark06 lement már 10x, Crysis 2 is több órát ment meg egy csomó 2010-2011-es játék.Általában már betöltéskor lefagy. Próbáltam csak CPU tesztet csinálni ott ilyen furán akadoznak a repülök (az első tesztnél) aztán 2. teszt töltésekor az is kifagy. (ESC reagál egy ideig aztán mintha kilépne fekete lesz kép (a monitor nem kapcsol ki) csak befagy a gép.)
Driver: GeForce/ION Driver v270.51 BETA
Próbáltam az utolsó nem BETA-t is azzal is kifagyott én ezt nem értem már. Vkinek ötlet? köszi!

-
-
vbbb
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
De tessék, kivettem a switch card-ot amitől ténylegesen PCI Express 8x-osba került a kártya az ASUS szerint...és nézd meg mit történt, gyorsabb lett a kártya!(Láthatod a GPU Score-nál is) Na erre varrjál gombot.
Szerintem vissza se rakom... 
Kérném az eredményt a táblázatba helyezni...köszönöm!

-
vbbb
őstag
-
vbbb
őstag
válasz
Alister71
üzenetére
Azért mert a PCI Express_1 foglataltba raktam be amit az ASUS 8x-osnak titulál bár sebességben nem lehet észrevenni különbséget a másikhoz képest.
Ezt azért csináltam, mert a PCI Express_2 16X csatit nagyon lerakták és csak 1-1,5 cm hely maradt a kártyának levegőhöz jutnia. Meg más is azt mondta, hogy a 16X és 8X csatolófelület között 1% van...szóval ezért.
-
nakos
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Lesz vantage nem is kerdes
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak azt sajnalom hogy most nincs mar nalam a 980x-em, igy kenytelen leszek 5 giga fole kuldeni a 2600K-t. Amibol most van nalam 2 is, remelem egyik jobban megy mint a masik.
-
-
nakos
senior tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Mester, en teged nem ertelek. Neztel mar korul Magyarorszagon? Most oszinten, ha meg nem tetted volna, menj pl a Lanchidhoz es tolts el 5 percet, tartsd nyitva a szemed alaposan es nezd meg milyen kocsikat latsz. Garantalom hogy 10 mp-enkent egy 5millanal nagyobb erteku kocsit fogsz latni elsuhanni Buda fele, vagy onnan vissza. Akkor min kell csodalkozni? Azert mert vkinek 600ezres gepe van? Az akkora csoda? De elmehetsz utazasi irodakba is, es kerdezd meg hanyan fizettek be a nyarra utazast legalabb fel millaert a csaladnak. Es ugye egy utazas 2 het alatt nullazza a penzed, a PC meg kb ugy amortizalodik mint egy kocsi (aranyaiban).
Elmehetsz masfelol a Havanna lakotelepre este, es megnezheted milyen kocsik parkolnak az utcan a 10 emeletes panelek labanal. Ugyancsak megkerdezheted a MediaMarktban hogy mennyi plazmat/Lcd-tv-t adtak ela za elmult 3 honapban 500ezert vagy dragabban.
Soroljam meg?
Szoval nyissuk ki a szemunket, es ne csodalkozzunk hogy je, vannak akiknek telik erre ennyi penzuk? En azt mondom sokkal tobb embernek telik ra mint amennyi vegulis megveszi a i7 980x-es cpus brutal gepeket. csak egy kis %-nak ez a hobbija, csak ezt latod. De hidd el aki 3x viszi a csaladot sielni telen a VW Touragjevel annak 600ezres konfig meg se kottyan. Es ilyenek nem kevesen vannak...
Remelem sikerult felebreszteni

-
gombcomp
senior tag
Szerettem volna elérni az 50000 pontot,de a driver,CCC,AB anomáliák még
nem teszik lehetővé...P49413
..de azért az 1000/1475 nem rossz a VGA-k tól.Addig magamat előzgetem!
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
mellesleg mérd újra az SLi-t..tényleg nem jó...olyan 80 FPS körüli értéknek kell kijönnie
bug vót a 118
már volt itt egy arc valami CF rendszerrel.neki is bőven 100 felett tolt. -
MPowerPH
félisten
válasz
Sefi84
üzenetére
Amit most írok, az nem rosszmájúság. De egy kicsit merész vagy. Ilyen feszeket adni neki, ilyen melegben... Szvsz, nem félsz a degradációtól? Over adott 2600K-nak hasonló feszt benchre, de ő az elérhető legjobb léghűtéssel tette(True copper+2x magas légszállítású venti), és chilled air volt, ami a lényeg. Most legjobb esetben is min. 20 C van, és a léghűtésed sem a legerősebb. Szerintem már rég túllépted a biztonságos határt, már csak a körülmények miatt is. 1.62v, léggel, melegben, 32nm-nek..hát. Inkább nem minősítem, csak aztán majd fent lesz a proci aprón. Felelőtlenség.

(már csak azért is leírom, mert nekem anno sokan mondták, hogy felelőtlenség volt nitrozni a 980X-et, pedig az is csak 1.76v-t kapott, de -153C -n)Cybertrone: Ha a procit megtudod hűteni, akkor 1.44v körül megvan neki a 4850MHz. Többi a VGA -on múlik. Pakold ki a hűtőt, és dobd be a gépet.

-
Cybertrone
veterán
válasz
jones965
üzenetére
Ilyen melegben... szerintem max 900-930mhz... aztán túlmelegednek
azmeg kevés... talán ki kell fogni egy esti órát... akkor azért lejjeb megy a hőmérő olyan 10 fokra, és az jóhatással lehet! Mindenesetre ez a 40k is elég masszív alap órajelen!
Ugye az egyik kari Laráé volt, neki ment 1ghz felett az 580-as, az enyém 980-at sem ment szerintem arany középutat kell keresni, és lehetőleg mennyen is le a teszt, nemkéne hogy a táp is kikapcsoljon 
-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone
üzenetére
Küldjed neki, ráadásul nagyon jó procit kaptál.

Kiváncsi leszek, a gpu-k meddig mennek el tuningban. -
Sefi84
senior tag
Sapphire VaporX 5750 13004 pontocska

Több nincs benne, meleg van már!
80fokos volt a proci léggel, nem kell megijedni a fesztől
Viszont kb ez a vége, 5400-on már nem nagyon akar lefutni + 1.62V is kevés neki hozzá, úgyhogy ez lesz a max!!!
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
No igen, csak mar piszok meleg van. :S GTX-ekre az nincs tul jo hatassal.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Rugdald azt a procit, ne alapon vánszorogjon. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mclaren-d
aktív tag
Leteszteltem mit tud a vas
eredmény -
vbbb
őstag
Kikapcsoltam a víruskergetőt...

-
vbbb
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szorzóra esetleg más beállításra emlékszel még?
-
vbbb
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezt hogy érted?

Feszemelés nélkül most 3600MHz-n(212*17) megy a CPU...valószínűleg tudna többet is.
A GPU meg mint látod 900-on. Egy i7-es persze jobb lenne hozzá, de játékokhoz minek?
-
vbbb
őstag
Egy kis szolid eredmény egy HD 6950@6970-től...

Majd lövök egy képet is később...

-
Laraxior
titán
válasz
KaiotEch
üzenetére
980X-->150k,de volt már fennt 120k-ba is.
GTX580-->100k,ez is van fennt egy oem 90kba.okés hogy valakinek ennyi a havi fizetése...én pl heti 6 nap melózom,és nem irodában,akik ismernek és együtt gamelünk ők tudják mit dolgozom,és még senki sem mondta hogy ugyan cseréljünk már mert te 170et keresel,én meg 80at

Én pl megvettem az X5660-t,Vantage lement,már el is adtam,mert felesleges,nem használom ki a 12 szálat, még az i7 is felesleges.De ha egyszer a 920as 40k,meg a 9650 (775) 50k akkor asszem nem kérdés miért van i7-em

nah de Vantage topik..
-
Értem azt az apránkénti dolgot, de pl egy i7-980x ~220eFt... és mellette akkor akinek ilyen procija van a többiből is a legjobb van. Emellett, gondolom neki is vannak kiadásai bármi másra... Villanyszámla sem lehet épp túl olcsó.
Nem siránkozásképpen írtam, csak hangosan gondolkodtam(mert hangosak a billentyűk
) -
Laraxior
titán
válasz
KaiotEch
üzenetére
Lassan de biztosan...nem kell mindent egyben megvenni...szerintem nincs itt senki olyan aki a gépét egybe vásárolta volna

van aki autóra költ,van aki spórol és ül a lóvén,van aki gépre költ,van aki megvárja amíg összegyűlik egy nagyobb összeg és vesz belőle ezt azt.
amíg volt autóm,nem volt annyi pénzem gépre,most nincsen autóm fasza gépem van,de megint downgradelek,mert az autó fontosabb
SzlobiG.: Hát nem tudom...az én gépem kiszámoltam olyan 600k-ból jött volna ki. Hát köszönöm szépen,ha lenne annyim egyben akkor nem gondolkodnék hogy ilyen buziságra költsek,hogy egy game menjen 50 helyett 80FPS-el

Crysis 2-re építettem,de fele gépigénye sincsen,azért felesleges is,meg ugye az autó élvezi jelenleg az elsődleges prioritást
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja hát az tényleg nem... hol osztogatnak annyit? Megyek én is oda

-
válasz
Cybertrone
üzenetére
Én is spórolgatok mégsem jutok 1-ről a 2-re mert mindig jön egy újabb csekk.. ezek meg min. fél millió forintos gépek.
-
Szépek ezek az értékek, meg jó is. Én csak azon részét nem értem, hogy az embereknek honnan van ennyi pénzük gépre, ebben a gazdasági helyzetben? Tán bankot raboltak közösen?

-
04ahgy
nagyúr
Egy ördögi eredményt szeretnék közzétenni, a VGA egy ASUS ENGTX570 Direct Cu II, voltmod, OCP mod rajta. Hűtése LN2, CPU hűtés LN2. Listába kérem: [link]
HGyu
-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone
üzenetére
A vantage-ban a gpu pontokat jelentősen befolyásolja a cpu frekvenciája.
A 2600K procival pedig még 980X-el is nehéz felvenni a versenyt.
Persze az LN2 használata ez esetben kivétel. -
jones965
Modder
válasz
Cybertrone
üzenetére
Hajrá, ne sajnáld a feszeket!
Bár az a táp a maximális kihajtáshoz kevés lesz. -
Cybertrone
veterán
580 Sli élesítve
Link nélkül bütykölés utáni alapórajeles vantage csak gpu score:
41709 pont
Szétszakították a tesztet 
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hogy-hogy most nem jött össze?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és egyben
Na ezért nem lesz soha ASZUSZ lapom...

![[link] [link]](http://img17.imageshack.us/img17/3392/nvtelen2r.th.jpg)