- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szekkancspet
csendes tag
Sziasztok! Nemrég kezdtem el foglalkozni a programmal ( egészen pontosan ma reggel, 6-os verzió ), mert minél hamarabb le kéne animálnom egy fizikai jelenséget. Egész szépen haladok, de néhány órája beleűtköztem egy problémába, ami nagyon könnyen megoldható lenne akkor, ha ki tudnék feszíteni egy olyan síkot, ( tehát két részre tudnám osztani a teret ), amin hogyha egy objektum teljesen, vagy részben áthalad, akkor az objektumnak a síkon átlógó része a renderelésből kiesne, ( magyarul az átlógó rész nem látszódna a végeredménynél), de az eredeti oldalra visszatérve újra láthatóvá lenne. Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném. ( Remélem sikerült fölfednem a problémámat, sajnos teljesen amatőr vagyok, így lehet hogy egy kicsit nehezen érthető a dolog )
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos MSI Prestige A16 AI+ 16" -40% AMD Ryzen AI 9 365 32/1TB Radeon 880 QHD+
- Lenovo LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-13500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Sony HT-A5000 5.1.2 csatornás Soundbar Dolby Atmos és DTS:X és PlayStation 5 támogatással !
- Xbox 360 Kontroller/Kinect
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest