- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati700
csendes tag
válasz
nismoka #23986 üzenetére
Ezt én sem írhattam volna szebben, így van Sonyhoz Sony dukál.
Egyébként a 3D nem izgat, még majdhogynem a Smart funkciója sem, max csak villogni anyáméknak hogy né' má' mit tud...egyenlőre ebben az árban ez nálam a "bestbuy" ha nem.lessz más alternatíva akkor maradok ennél.
-
ati700
csendes tag
válasz
#94529552 #23979 üzenetére
Köszönöm te vagy az első válaszoló
Nem tudom nálad az elírás akart lenni a 630V de én a 650V-re gondoltam.A H6200-asnak olyan sok lenne ?
Mert ahogy itt olvasgattam a 30ms már jónak számít.Bár nem tudom hogy észre venném-e mivel régebben ps3+ Samsung plano kombó volt és az a TV sem egy mai darab szoval nem tudom annak mekkora lehet az input lagja de én ott semmi késést nem tapasztaltam...bár lehet hogy csak "én" nem tapasztaltam.
Szerinted akkor inkabb a W605B mint a samu ? Az LG 650V-től annyira nagyon nem pezseg a vérem.Szoval ha azok nagyából megegyeznek akkor inkáb a Sony felé húz a szívem. -
ati700
csendes tag
válasz
Scoobyka #23974 üzenetére
Engem is ez érdekelne. Na de kiírom még 1x hátha egy kedves hozzáértő ember a segítségemre siet..
Sziasztok!új vagyok itt és azért regisztráltam be hátha itt valaki tud segíteni.TV ügyben nem tudok dönteni melyiket volna érdemesebb megvennem a fő szempont az hogy játékra fog kelleni még hozzá a jövőbeli ps4emhez.A TV-k amiket kinéztem :
- Samsung UE40H6200
- LG 42LB650V
- Sony KDL-40W605BÁr/érték arányban én a samsung-ra tenném le a voksom de mivel játszani kell majd ezért fontos az input lagja is amiről fogalmam sincs hogy mennyi lehet.A sony a teljesítményéhez szerintem drágácska(nekem az ) viszont állítólag annak alacsony az input lag.Az LG-t meg már láttam élőben rokonoknál szóval az meg azért tetszett meg,de ennél sem tudok semmi komolyan specifikációt az input lagjáról.
Valaki HELP plsHa esetleg valaki ezeken kívül valami csoda TV-t tud min.40" és max. 120ezerért annak hálát adnék ha megosztaná velem.Kérlek titeket segítsetek mert az a kis szál hajam is kifog hullani mire megveszem a TV-t.
Apropó van ez a SENCOR SLE 48F10M4 ami elgondolkodtatott,már csak a 122cm-je miatt is.
Válaszotokat előre is köszönöm
-
ati700
csendes tag
Sziasztok!új vagyok itt és azért regisztráltam be hátha itt valaki tud segíteni.TV ügyben nem tudok dönteni melyiket volna érdemesebb megvennem a fő szempont az hogy játékra fog kelleni még hozzá a jövőbeli ps4emhez.A TV-k amiket kinéztem :
- Samsung UE40H6200
- LG 42LB650V
- Sony KDL-40W605BÁr/érték arányban én a samsung-ra tenném le a voksom de mivel játszani kell majd ezért fontos az input lagja is amiről fogalmam sincs hogy mennyi lehet.A sony a teljesítményéhez szerintem drágácska(nekem az ) viszont állítólag annak alacsony az input lag.Az LG-t meg már láttam élőben rokonoknál szóval az meg azért tetszett meg,de ennél sem tudok semmi komolyan specifikációt az input lagjáról.
Valaki HELP plsHa esetleg valaki ezeken kívül valami csoda TV-t tud min.40" és max. 120ezerért annak hálát adnék ha megosztaná velem.Kérlek titeket segítsetek mert az a kis szál hajam is kifog hullani mire megveszem a TV-t.
Apropó van ez a SENCOR SLE 48F10M4 ami elgondolkodtatott,már csak a 122cm-je miatt is.
[link] itt azt irják hogy 5ms.Válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest