- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
Coller225 #34854 üzenetére
@hangkártya
A Xonaroknál az X-es változatok csak annyiban különböznek, hogy pci helyett pcie csatlakozásúak.
DS-ről azt olvastam, hogy az újabbakban elég béna az erősítő IC, viszont kézzel cserélhető jobbra (keress rá: "xonar ds opamp"). Én a D1/DX-et ajánlom, ha ki tudod próbálni eladónál, akkor használtan ~7-12k.
Ráér igazából, a hangsugárzó/füles nagyságrendekkel fontosabb tényező.
A használt árát megéri. Kicsit összeszedettebb lesz a zene (eltűnik az a mosottas érzés). Pl. cineknél, húrosoknál jól kivehető a változás. Az új árát szvsz nem éri meg, túl sok a 20k egy belépő rendszer árához mérve. -
válasz
Coller225 #34861 üzenetére
A dimmer valószínűleg valami PWM vagy isten tudja mivel extrém módon beleszemetel a hálózatba. Ugye alapból színusznak kéne lennie, de valójában pl ilyen szőrös:
Az egyes eszközök, mind zajosítják (szemetelik) a hálózatot, mindegyik más mértékben. A tápegységek ezért tartalmaznak szűrést. Ha elégtelen a szűrés (az aktuális hálózati zajhoz mérten), akkor a táp zajos lesz, s a tápzaj megjelenik az erősített jelben is, s ugye ez megy a hangszóróra. Röviden kb ennyi, lebutítva.
-
dudika10
veterán
válasz
Coller225 #34858 üzenetére
A fényerőszabályzó csúnya dolgokat tud tenni. Arra meg a hangfalak érzékenyen tudnak reagálni.
Egyáltalán nem biztos, hogy ezt a problémát egy új hangfal megoldja, egy új hangkártya pedig biztosan nem.A lyukat el lehet tüntetni könnyedén. Az elektronikát is végig lehet nézni, csak a hangszórók legyenek rendben, azokat nem lehet pótolni könnyen/olcsón.
Továbbra is szólj, ha nem kell már, én tudok vele mit kezdeni. -
dudika10
veterán
válasz
Coller225 #34854 üzenetére
Érdemes belenézni a geniusba is. A driverek legyenek rendben, az elektronika faék egyszerű, a kontakthiba sem nagy gond.
Mielőtt kidobod, szólj nekem, elszállítom én, hogy neked ne okozzon gondot.Azért jobb a Microlab természetesen.
A kinézett kártyák mindegyike megfelel (bár én PCI-osat már nem vennék, csak az X végű, pcie csatlakozósakat). Azt venném, amelyiket az aprón olcsón megkapom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest