Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
udv : )
fodrasz szalonba (~15 m2)kellene havernak aktiv 2.0 megoldas, bt tamogatassal. 30-40korul mi az, amit erdemes megnezni?
itt ugye jellemzoen nem partizas lesz, igy halkabban is szep reszletesen, dinamikusan kellene, hogy szoljon.
a megadott arsav valamelyest rugalmas : )
s2000mkiii ami ultrakiraly lenne, de 100+k t egyelore nem szandekozik kolteni ra. (bar szivesen rabeszelnem).szerk: alapesetben okostvre lenne kotve, de bluetoothon at is tudnia kene hasznalni.
igy vagy optikai, vagy earc input az, ami kellene.koszi elore is!
udv : ) -
válasz
hdanesz
üzenetére
a Logitech brutálismód kiemel, de lassú, pontatlan és tele van kabinetrezonanciával, sőt még a vokálokat is lehet hallani a "sub"ládából. sajnos minél pontosabb, gyorsabb egy mély, annál "gyengébbnek" fogod érezni egy ilyen bögre után, hiszen hozzászoktál a lusta, kiemelt mélyhez. egy idő után viszont át tud állni az agyad, és tényleg inkább egy 2.0-át ajánlanék, pl. az Adam T7V elég mélyre megy, és jó!
-
válasz
hdanesz
üzenetére
S2000MKIII-mal tennék egy próbát a helyedben. Jól hangolt 5,5”-os mélyközép, ebből már elég testes mélyek kijönnek, a kis 4”-os 1700BT-vel össze sem hasonlítható + a planárnak is jobb hangja van ebben, mint az S360-ban.
Online rendelések esetén ott a 14 napos elállási jog, bármikor visszaküldheted. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
hdanesz
üzenetére
Épp így voltam én is, hogy "hiányzott a basszus", vagyis hogy azt akartam, hogy kellően "dögösen" szóljanak azok riffek, stb., de épp ezekhez a műfajokhoz nem jött be végül annyira. Még eleinte ott is van a "hűha", ahogy rendesen dübörögnek a mélyek, ami inkább csak placebo abból a szempontból, hogy azt hiszi róla az ember, hogy így ezek a zenék is jobban szólnak. Ha elég jó a 2.1-es hangfal, akkor persze, hogy minden jobban szól alapból, mint egy bögreszettel, csak lehet, hogy nem minden éppen úgy, ahogyan szólnia kellene.
Ha nem volt még "rendes" 2.0-ásod, akkor nem tudhatod, hogy mennyire lesz elég ehhez az elváráshoz (én sem tudtam, de most már tudom, hogy "elég").
Persze ha ez valami nagyon egyéni elvárás, akkor úgy sem lehet "beleszólni". De talán majd a többiek is jönnek a szakkifejezéseikkel, hogy miként is szokták ezt a jelenséget nevezni.
-
hdanesz
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Előtte jó ideig Logitech z623-asom volt. Ami elvileg össze sem hasonlítható egy S350DB vagy S360DB-vel. Nekem hiányzik a basszus...

Valamint évekkel korábban meg Harman Kardon Soundsticks volt...azt is szerettem.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
hdanesz
üzenetére
Nekem volt 2.1-es Edifier-em, egy HCS2330 (régebbi típus, de nem a bögreszett kategória), szintén a "basszus" miatt anno, ami mondjuk a dubstep-hez "illett is", de épp rock/metal-hoz utána már nem sok értelmét/előnyét láttam, sőt. A kevesebb néha több, azóta is maradtam inkább a 2.0-ás vonalon.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Edifier S350DB vagy S360DB 2.1-es hangcuccot szeretnék venni. Csak sajnos - eddig -nem találtam olyan boltot kis országunk fővárosában, ahova besétálok és megveszem. Illetve meg is tudnám nézni.
Milyen hasonló 2.1-es hangcuccot tudnátok nekem ajánlani? Ami árban hasonló 90-140 közt...és ilyesmi minőséget produkál? + meg is lehet azonnal vásárolni valahol.

Sajnos az árukeresőn is sokszor oda van írva, hogy raktáron....aztán rákattintva a bolt oldalára, már az van írva hogy rendelésre 2-3 nap vagy még több.

PC-hez lenne. Főképp zene (rock, metál, néha pop...)
Jelenleg Edifier R1700BT-m van...de kicsit hiányzik a basszus számomra.
-
válasz
Chosen
üzenetére
Minimum R1900 szintet említettél, gondoltam akkor viszont már hozzuk ki a legjobbat a keretből...
R1900T elég régi darab, személyesen nincs vele tapasztalatom, ahogy látom 5"-os mélyközéppel van szerelve. R1600T III, MR4 és R1380DB van pl. 36/40/44k-ért, maga kategóriájában nem rossz darabok, de csak 4" mindhárom, szóval mélyek terén ez mindenképp visszalépés lesz.
Nagyobb méretben viszont az S1000MKII-n kívül nem nagyon van érdemi vétel jelenleg; R2000DB már 5", de most ez is 75k, annyit semmiképp sem ér. R2750DB egy árban van az S1000-rel, utóbbi egyértelműen jobb vétel. CR5-XBT szintén 80k, esetleg Eris E4.5 is játszhat még, ez 66k jelenleg, s csak 4,5", szóval ebből sem igazán fognak érdemi mély hangok kijönni. -
Chosen
addikt
Ejjj de erősek ezek az árak. 100-150 kell egy R1900 szint megütéséhez? Gondoltam ebbe tartományba kényelmesen belefér egy hasonló vagy jobb szett, de hogy még sufni boltokból is 80-100 egy hasonló az kemény
.Mély és hangerő lehet kevés nyugodtan, jó kis papír falas lakásba menne, ahol még a minimum mély is sok valószínűleg...
Ezt figyelembe véve kifogható esetleg olyan, ami jobb boltokban is inkább az 50-hez van közelebb árban, mint a 100-hoz? -
R2850DB szerintem 100e körül is meh, ami az R2750DB-től csak annyiban különbözik, hogy 6.5" helyett 8" mélyhangszóró van benne. Nekem ugye volt egymás mellett R2750DB és S351DB, utóbbi mindenben jobb, leszámítva a 2.1 keresztváltása miatt a mélyközéptartományt. Persze hangerőben lehet az R2850DB nyerne a kis 2.1-gyel szemben, de ez talán nem annyira fontos, az S350DB / S351DB is irtó hangos tud lenni.
-
válasz
Chosen
üzenetére
Eléggé felment most az ára, de még éppen kifogható 100k alatt az Edifier R2850DB; ha maradnál a 2.0-nál, illetve van hely neki, akkor filmezéshez szerintem jó választás lehet.
Kell neki egy kis távolság a 3 utas felépítés miatt, de ha TV mellé lesz, akkor ez aligha jelent problémát - én mondjuk asztali felhasználás mellett is elégedett voltam vele.S1000MKII mondjuk szvsz alapvetően jobb hangminőséget kínál, és most potom 80k-ért behúzható, ami nagyon jó ár érte, mélyek terén viszont jócskán alulmarad a 8"-os 2850DB-hez képest, ami filmezésnél elég jelentős szempont.
Vagy opcionális arany középútnak ott az S350DB, 95k-ért; bár 2.1, és a crossover kicsit magasan van (~150Hz, ha jól emlékszem), de a 8"-os subnak köszönhetően mélyekben nem lesz hiány, hangminőségben pedig szerintem a 2850 fölött van, hozza az S1000 szintjét. -
Chosen
addikt
Sziasztok!
Filmnézéshez milyen hangfalat ajánlanátok, amivel a beszéd jól hallható?
2.0-ban gondolkodom alapvetően. Egy Edifier R1900T a szint amit minimum megütnék, de maradnék ~100 eFt alatt.
-
Druantia
csendes tag
Sziasztok!
Hangfal vásárlásban szeretnék segítséget kérni tőletek. Abszolút kezdő vagyok audio témában, szóval lesz pár naív kérdésem is

Egy régebbi Thonet&Vander hangfalat cserélne le. Kb 10 évvel ezelőtt vettem 25e forintért. Egyébként nem volt problémám vele, szerettem ahogy szól. De este mikor csend van, hallom hogy suttognak benne, mert befogja a rádiót
Max 80-90-et szánnék rá (persze nem feltétlenül, ha azt mondjátok túlzás ennyit rákölteni és fele ennyiért is tök jó hangfalakat venni, hallgatok rátok)
Aktív hangfalakra gondoltam.
A mostani hangfalak két kisebb Kanto állványon vannak az asztalon - vagy ide rakom, de az is felmerült, hogy két oszlophangfalat vennék amiket a földre rakok az asztal mellé. Kb 90-100cm lenne a távolság a hangfalaktól. (akusztikában, minőségben van köztük különbség)
Tudnátok ajánlani pár megbízható hangfalat? Neten főleg Kali, Kanto és Edifier hangfalakat láttam ebben az árkategóriában.
+1
A célom az lenne, hogy minél egyszerűbben tudjak váltani hangfal és fejhallgató között (forrás PC)
Épp most ruházok be egy komolyabb fejhallgató setupra ami a következő képp fog kinézni:
Audio Technica ATH-R70X
DAC: Schiit Modius [link]
Amp: Schiit Jotunheim 2 [link]Az erősítőn van egy ilyen output: switchable balanced and single-ended line preamp
Érdemes ezt a jelet rákötni az aktív hangfalakra? Hogy illik ezt csinálni? -
Süvi
őstag
Sziasztok!
Íróasztalra szeretnék MacBook Pro és Creative Sound Blaster X-Fi HD SB1240 hangkártya mellé egy kisméretű hangszórót, munka mellé zenehallgatáshoz.
Az Audioengine a2+-t néztem, most végre lement 100e Ft alá.
Érdeklődnék, hogy van-e ennyiért, ami jobb vétel lenne:
- olcsóbban tudna hasonló méretben hasonló hangzást, (korábban használtam Edifierc16000-t, kicsit nagy volt a mérete) vagy
- hasonló áron, hasonló méretben sokkal jobban szólna.Köszönöm
-
olymind1
senior tag
A muzikerben JBL LSR305P MKII-nek most 54e darabja.
-
Szabz856
csendes tag
Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy nem annyira zavaró. Több játéknál is próbáltam de sajnos el nyomja a mely az összes többi hangot, ha le veszem a hangerőt akkor meg nem hallok semmit szinten csak a mélyet. A linkelt programban találtam egy magas profilt az talán kicsit segített rajta.
-
Szabz856
csendes tag
Sziasztok, megérkezett az Edifier 1280t. Vegyesek az érzéseim zenére tényleg fullos de számomra a játékoknál sok a mély. A normál részek nagyon halkak de pl a lövések meg iszonyat hangosak. Hiába tekertem már le a basszust is nem használt semmit. Van erre valami megoldás?
-
bmakszim
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Youtube-on láttam összehasonlítást az R1700BT-vel. És annyi átjön, hogy ez tényleg tisztábban szól. Iponnál 42k, de ez már egy 10-essel több lenne, mint az R1280DB volt alza kuponnal.
Átgondolom, lehet marad. Köszi a tippeket!65862 DarthSun
A hangfal jó, semmi baja. A monitorban van elcseszve az optikai kimenet. Ugyan nincs itthon más eszközöm optikával, hogy ellenőrizzem, de a reddit kommentek alapján egyértelmű. -
válasz
bmakszim
üzenetére
Akkor félreértettem, azt hittem alaplapi optikáról csatlakoztál az aktiv doboz optikai inputjára. Az XBoxot egy plusz eszköznek értettem, ahhoz nem is nyilatkoztam, mivel sosem volt konzolom, nem is értek hozzá, én csak kizárólag x86/64 szakbarbár vagyok.
Windowsban a monitor a kimenet, a monitoron pedig csak annyit tudok változtatni, hogy az optikán, vagy a jack csatin tolja ki a hangot. - a monitor kimenetei még sokkal gyengébbek szoktak lenni az alaplapinál is.
Sztem is az 1280DB jól szólhat, de valami félrement.
-
válasz
bmakszim
üzenetére
Ja, látom, leírások alapján mintha valami surround effektet tenne rá, de szarul, lehet firmware bug. Hát ez így szívás.

Ha tudsz jacket is használni, akkor érdemes lehet az R1280DB-t visszaküldeni, s valami optika nélkülit választani, mert ugyanannyi pénzért csak jobbat kapsz. Pl Edifier MR4 (nincs BT) vagy R1700BT (van BT).
-
bmakszim
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Windows Sonic for Headphones: ez ki van kapcsolva. Ezt én is megtaláltam.
Az általad bekarikázott beállítások pedig csak a fejhallgató kimenet esetén érhetőek el.A reddit kommentek alapján egyértelmű, hogy a monitor szar. Még a fejhallgató kimenetre kötve is jobban szól.
Viszont így felmerül a kérdés, hogy kell-e nekem az optika. Ne küldjem vissza esetleg és vegyek valamit, ami jobban szól ugyanennyiért...
-
bmakszim
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
Minek is lenne rajta bemenet, mikor nincs hangszórója?
Az alaplapomon nincs optika.
DAC-ot pedig nem veszek egy 30k-s hangszóróhoz. Nem is zenére vettem, csak, hogy szóljon az xbox.#65854 lezso6
Túl sok beállítási lehetőség nincs. Windowsban a monitor a kimenet, a monitoron pedig csak annyit tudok változtatni, hogy az optikán, vagy a jack csatin tolja ki a hangot.
Szerk: Redditen más is panaszkodik. Nekem ennek a monitornak az újabb verziója van. Akkor ez van. -
válasz
bmakszim
üzenetére
monitor optikai kimenete - az valójában bemenet. Az alaplapi optikai kimenet : pedig számtalanszor említettem hogy gyenge, óra nélkül, jitter, stb. Ugyanígy az analóg vonalkimenet, az még gyengébb, bár írtad hogy az már jó
. Hallgasd az egészet egy jó dedikált DACal, aztán meghallod hogy az alaplapi összes kimenete valójában milyen gyengus. -
bmakszim
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Kicsit szkeptikus voltam ezzel a kommenttel kapcsolatban, de igazad volt.
Az R1280DB valami elképesztően gyatrán szól a monitor optikai kimenetére kötve. Már majdnem elkezdtem dobozolni, hogy visszavigyem az alzának. Aztán kipróbáltam a vonalszintű bemenetét. Na, az már igen! Kb ilyesmit vártam. 32k-ért nem is rossz (használtam egy kupont)!
Egyébként a MacBook jack csatijáról még szebben szólt, mint a PC-jéről.
Kipróbáltam bluetooth-szal is és azzal is egész jó, szóval nem a saját DAC-jával van gond, hanem a monitor optikai kimenete a vacak. Nem is értem, mi mehet ott félre, hiszen csak le kéne válogatni a biteket a hdmi-ről. -
válasz
DarthSun
üzenetére
hamarosan költözöm, remélhetőleg már hosszútávra egy helyre, akkor lesz esedékes egy Dynaudio vagy egy KEF állványos beszerzése

van egy LD Systems Dave 10 G4X-em. én kisebb hangosításokhoz használom egy Allen&Heath digit. keverővel, de aki szeretne veretni, vagy techno rajongó, annak nagyon ajánlom családi házba is. másrészt nincs is rossz hangja, meglepően részletes PA/multimédiás hybrid létére. mondjuk minőségi cordial kábelekkel van összekötve, meg a pult is minőségi amire kötve van. jelenleg a sub homokkövön van a középmagasak meg isopadokon. nem Hi-Fi, de élvezetes hallgatni, mert ennek a mélye nem hatásvadász, hanem alulról támogatja a zenét. [link]Hi-Fi-re most Fiio FA9 fülmonitort használok, az nagyon adja, de nem a méjjet
-
Szabz856
csendes tag
Köszi a segítséget, meg rendeltem az 1280T-t. Ha jól olvastam annyi a különbség a másik 1280 hoz képest, hogy neki nincs Bluetooth csatlakozási lehetőség.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Szabz856
üzenetére
Nekem is R1280T van, a basszusa pedig teljesen rendben van és eleve attól is függ, hogy alapból mennyire tekered fel a fő hangerőt. Az ilyen YT-os tesztekben meg eleve megküldik rendesen az ilyen hangfalakat. Gép előtt ülős távolsághoz beállított hangerővel nem lesz ilyen gond. Amúgy igen, van rajta mély állító poti is, amit viszont alap esetben "jó úgy hagyni, ahogy van" (középen), mert a legtöbb esetben így nyújtja a legtermészetesebb hangzását, de ha minden kötél szakad, akkor tekered lejjebb, amikor akarod.
-
Szabz856
csendes tag
Lehet be fizetek rá, talán nem veszek össze a szomszédokkal. Le lehet venni a basszust, hogy ne remegjen a lakás?
Aprón van 1700-as 32ezerért sajnos nekem messze van és csak személyes átvétel de hátha valakinek kapóra jön. -
-
Szabz856
csendes tag
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Monitor alatt van kb 18cm helyem.
Keret az igazából 20 ezret adnék pl a pro-ért mert a teszt videókban a v3-hoz képest azért jobb volt sokkal. Néztem videót is a 980-ról de az is csak nyomja a basszust mint állat és kicsit ezzel doboz hangja van szerintem. Lehet velem van a baj. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
Szabz856
üzenetére
ha tényleg kicsi a hely és 10k környéke a büdzsé akkor Pebble, bár itt úgyis le fogják szólni
nekem 2 évig volt a v2-es, most halt meg egy viharban. amire kellett kommersz tartalom fogyasztás teljes mértékben megfelelt. letisztult kialakítás, kis helyet foglal.
nemsokára rendelem is a v3-at.a v3 pro nem éri meg a felárat, annyiért már tényleg jobbat kapsz.
ez a 10k környéke a vége -
Szabz856
csendes tag
Sziasztok, szeretnék hangfalat a számítógép mellé. Van jó fülesem minden de néha egy youtube videó vagy csak egy lightos játékhoz már nincs kedvem fel venni. Panelban lakom szóval nem kell valami atom cucc, és az asztalomon sincs sok hely.
Két kinézettem van:Creative pebble v3 vagy a pro (50euro most az amazonon)
Edifier G2000Videó tesztek alapján nekem doboz hangja van az edinek. Esetleg valakinek a creative hangfalakkal tapasztalata? Aki aki ilyet használ annak a véleményét is szívesen meg hallgatnám.
köszi. -
bmakszim
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ja, értem. Okés.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
bmakszim
üzenetére
Ha a PC-n van Coax és Optikai SPDIF kimenet is, akkor a PC-t Coax-on kötöd a hangfalra, az X-Box-ot meg az optikain. Ha nincs a PC-n Coax, akkor meg úgy, ahogy már írtam, de még véletlenül se a monitor fejhallgató kimenetére. Amúgy lehet venni a PC-hez USB-s SPDIF adaptert, amin Coax is van (X-MOS-nak szokták hívni) pl. az Ali-ról viszonylag olcsón.
-
bmakszim
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Írtam, hogy xbox is van a monitorra kötve és annak a hangját is szeretném hallani.
-
bmakszim
őstag
válasz
GalaxyS9
üzenetére
Igen, megint előbb írtam, mint olvastam volna.
Jónak tűnik, köszi!
Kell az optika, másként nem tudok az xboxból hangot kicsiholni.
A monitoron van még egyébként egy fejhallgató kimenet is, nem tudom, az mennyire alkalmas arra, hogy hangszórót csatlakoztassak rá. Működni biztos működik. -
bmakszim
őstag
válasz
Rathrol
üzenetére
Sziasztok!
Vettem egy monitort, amit egyszerre használnék xbox-szal és PC-vel, de nincsenek hangszórói. Hogy ne kelljen egy laza gaming, vagy youtube video miatt fejhallgatót felvennem, keresek hozzá valami budget hangszórót. A monitoron van optikai kimenet, szóval ilyen bemenettel rendelkezőre van szükségem.
Tudnátok ajánlani valamit?TLDR: Mi a legolcsóbb, még nem borzalmas minőségű aktív hangszóró optikai bemenettel?
-
-
agaron
tag
Sziasztok!
Nem tudom ide off topic-e vagy sem. Van egy Edifier MR4-em, és 2 gépet kötnék rá (egy PC és egy melós Macbook). Igazából az első AUX csatival is el lennék, de valami miatt Mac-ről nagyon zajos. Hátul ugye RCA van rajta, én valami RCA switch megoldással is kibékülnék, de nem tudom, hogy azokkal csak leszívatnám magam, vagy sem, úgyhogy kérdezek, hátha van valakinek valami jó megoldása erre. Próbáltam másik kábellel, azzal is ugyan ez, viszont másik eszközről ez a fajta zaj nincs az AUX csatin.
(Jogos kérdés lenne, hogy miért nem vettem egy olyan Edifiert, amin több csati/bluetooth van, igazából ez fér el jelenleg, és a hangjával is elégedett vagyok.)
Kosz előre is!
Szerk: PC felől optikai csati is játszik a hangkártyám miatt, már ha ez fontos info. -
Pici 2.0 hangfalszettet keresek. Nem kell hogy studió minöség legyen. Podcast hallgatás és konferencia kihangosítás. Jobb minöség mint a laptop hangszóró, és jack bemenet. Kb ennyi az elvárás. Ha monitorra lehetne rakni az még jobb lenne.
Van ilyen?
-
szimisi
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, remélem jó helyre írok.
Adott egy Edifier 2730DB hangfal, aminek az egyik hangszóró magas hangokért felelős része az alábbi videón hallható alapzajt bocsátja ki: link (YouTube videó) Pár év után kezdte, ha a kis membránt kézzel benyomom, van olyan pont, amikor nem hallható ez a hang, egyébként folyamatosan.
Hogy lehetne ezt javítani és mi okozhatja? Google, reddit, stb. keresés nem vezetett eredményre.

-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Sharp CP-SS30 2.0 hangfalpáros jónak mondható? Philips 43PUS9007/12 Tv-mre lenne csatlakoztatva optikai kábel segítségével. PS5 játékra és filmezésre használnám leginkább, arra is megfelelő? -
Attila0
őstag
Szerintetek létezhet olyan hogy egy Genius 1250b led-je egy haldokló notebook tápegység miatt vibráljon? Azért érdekelne, mert jó 12 év után tönkre ment a laptopom, és asztali gépre visszaállva azt tapasztaltam, hogy egy csapásra a hangszórón is megszűnt a led vibrálása.
-
Ezeket a számokat felejtsd el, főleg hogy ilyen forrásanyag is kéne hozzá, de jó esetben is csak CD minőség szokott lenni, ami 44.1 kHz 16 bit. Ezt meg hiába konvertálja fel neked, nem lesz semmivel se jobb.
De jó hír, hogy a CD minőségnél jobb HiResről egyetlen sikeres vakteszt sincs, hogy akár csak egy ember jobbnak hallaná. Még a sima CD minőségű FLAC-ot se hallja jobbnak (vakteszten) az emberek jelentőse része (főleg a hifisták
) a 320 kbps MP3-hoz képest, mert nüansznyi a különbség. Egy jobb DAC többet hoz. 
Maga a DAC minősége lényeges, attól tud jobban szólni.
Habár azért -
PuMbA
titán
"Látom ezek papírforma alapján is magasabb értékekkel operálnak (32/768). "
Nem ez a lényeg, hanem hogy ezeknek az olcsó stúdiós cuccoknak a kimeneti hangminősége rosszabb, mert az ár nagyobb része a minőségi mikrofon bemenetre megy el. Értelmetlen zenehallgatásra olyan cuccokat venni, ami nem arra való.
Távirányítósok, szóval van hangerőszabályzás
Nekem nem volt különbség ahhoz képest, amikor egy nagy gombot tekergettem. A potméteresek drágábbak. -
Frogz
csendes tag
Látom ezek papírforma alapján is magasabb értékekkel operálnak (32/768). A kérdés hogy egyrészt ennek nálam kijönne-e az előnye, érzékelhető lenne-e a Prodipe-okkal, másrészt hogy 50.000 alatt nincs-e olyan ami hangerőszabályzós, mert az azért elég praktikus feature nekem. Konkrétan a HUB hangerőszabályzóját nagyon szerettem mert nagy és könnyen forog.
-
Frogz
csendes tag
Sziasztok,
Tanácsot kérnék. Volt egy M-Track (nem Air) HUB-om amit szerettem, de feleségem lenyúlta. :)
Gondolkodtam az utódján (Air HUB), de közben látom hogy kifutó. Esetleg alternatívaként még ebben az ársávban szembejött az Air 192/4 is (96 helyett 192 kHz sokat jelent?), Tascam US-1x2HR, Focusrite Scarlett Solo, esetleg a Steinberg UR22 MKII.
Jelenleg egy Prodipe Pro 5 és 8-asom van amikkel szintén elégedett vagyok, valamint ritkán használnám a Sennheiser HD555-öm is hozzá. Bemenetek terén csak az USB kellhet. Szégyenszemre sokszor youtube megy, de néha némi flac is szólna rajta.
Mit javasoltok, és főként: mit nem? :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Anno az MKIII is kiszorított minden egyebet az asztalról.

.

Minek is lenne rajta bemenet, mikor nincs hangszórója?
. Hallgasd az egészet egy jó dedikált DACal, aztán meghallod hogy az alaplapi összes kimenete valójában milyen gyengus.
Jónak tűnik, köszi!