- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
norba69
senior tag
válasz
Wolverine #50484 üzenetére
Ilyen célokra a [Fiio D03k -t szokták ajánlani itt.
-
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine #50434 üzenetére
Azt hiszem, maradok a Solo 6c beszerzésénél; ugyanakkor kisebb problémába ütköztem. Gondoltam, ki fogom próbálni a tv-mmel is - az viszont csak BT, HDMI és optikai hangkimenettel rendelkezik, 3,5 mm-es jackje nincs. Egyértelmű, hogy kell valamilyen átalakító. Első körben egy egyszerű ilyesmi jutott eszembe, de a kommentek szerint nem tudja fogadni a tv optikai jelét... Nem akarok külső X-Fi hangártyát venni, mert lesz a gépben egy Sound Blaster Z. Milyen egyéb opcióim lehetnek?
Vagy ezzel másik topicba kéne mennem? -
sultansmith
senior tag
-
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine #25654 üzenetére
Az ismerősöm végül beszerzett egy 1250B-t a felé közvetített tanács alapján, és elégedett - de volt egy kérdése, amire nem tudtam egyértelműen válaszolni
Okoz bármilyen változást, ha nem állítva használja, hanem lapjára fektetve? így stabilabban tudná elhelyezni a mostani (jelenleg változtathatatlan) környezetben.
-
dudika10
veterán
válasz
Wolverine #25645 üzenetére
Ha ezek ajánlhatóak lennének, benne lennének az első hozzászólásban.
Értem én, hogy nem akarsz nagy darab hangszórókat, de ahhoz, hogy értelmes eredményt kapj, szükséges a méret (persze van akinek kicsiben is megy, csak az nem a genius, és nem ennyiért).(#25649) ToniSoprano:
Keress rá a Fletcher-Munson görbékre, értelmezd, és rájössz, hogy ez teljesen természetes. A fül (hangérzet) nem lineáris (nagyon nem, főleg kis hangerőn).(#25651) sultansmith:
Csak nem szabad elfelejteni, hogy az EQ nem eltünteti a hibát, hanem más hibára lecseréli. A kérdés mindig az, hogy mekkora hibáért cserébe mekkora hibát kapunk! -
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine #25615 üzenetére
No, felmerült - ha már Genius... - az SP-HF 800B és az SP-HF 365B. Ezek kisebbek, mint az ajánlott SP-HF 1250B, és elférnének az adott környezetben is. Melyik lenne célszerűbb, kvázi látatlanban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest