- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
GalaxyS9 #66814 üzenetére
Valami másik hangfal is kellene referenciának, így csak azt hallani, hogy a ki tudja milyen hangból milyen hangot vett fel a Sony telefon, ami a hallgató hangszóróján meg szól valahogy.
De hogy mondjak is valamit, én most egy mono, Skype-hoz való Jabra hangszorón hallgattam bele, nem bántotta a fülem. -
RexMaximus
senior tag
válasz
GalaxyS9 #66034 üzenetére
Koszonom az infot, ezzel vegleg kiesett akkor nalam a T5
.
Szerk itt is - 2.0 amugy nalam is kielegitett mindent regebben is, igaz tranzisztoros erosito melle ket nagyobb meretu hangfallal. De ma ezekhez kb kulon butor kell, 10 eve igy nincs is osszedugva ez a setup, lehet el is adom oket. Nosztalgia miatt utaznak ezek velem egyutt, 2x eve megvannak
. Praktikusabbak es kevesebb helyet is fogalnak ezek az uj, hangfalba epitett erositos megoldasok (+bt es taviranyito). Tobb szett meg azert kell mert sokat gepezek es azon tiszta hangot szeretek hallani
.
-
válasz
GalaxyS9 #66003 üzenetére
Ja, lehet a mikrofon is, ha mással vetted fel a két felvételt, habár azért a 60-100 Hz körüli váltásnál lévő hirtelen ugrást nem hiszem hogy az csinálja. Az a jó sub beállítás, amikor kvázi nem hallod a subot, mármint nem különül el a basszus, az LD Systems cuccnál ez megvan.
-
válasz
GalaxyS9 #65998 üzenetére
Túl van tolva a mély.
Jó, nyilván fülre beállítva mindig ez van. Egy mérést esetleg megpróbálhatnál. Vagy csak lejjebb tekered 3-6 decibellel. Az LD Systems Dave 10 G4X legalábbis jóval kiegyensúlyozattabban szól dárenbésszel.
Hallatszik a csilingelő ribbon hang, szépen magasba húz, de szerethető.
-
bmakszim
őstag
válasz
GalaxyS9 #65830 üzenetére
Igen, megint előbb írtam, mint olvastam volna.
Jónak tűnik, köszi!
Kell az optika, másként nem tudok az xboxból hangot kicsiholni.
A monitoron van még egyébként egy fejhallgató kimenet is, nem tudom, az mennyire alkalmas arra, hogy hangszórót csatlakoztassak rá. Működni biztos működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest