- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
szucsmatyas #2603 üzenetére
kicsomagoltad?
ne tedd, a zip fájlt másold az sd-kártyára -
válasz
szucsmatyas #2605 üzenetére
Igen.
1, Először le kell tölteni azt a módosított romot, amit szeretnél feltenni.
(Ha neked 4.1 van fent, akkor értelem szerűen a 4.1-et, mégpedig BM xda-s oldaláról.
2, Ha letöltötted, akkor másold fel az SD kártyára (mindegy melyikbe)
3, Lépj be CWM-be (kikapcsolt állapotban power+hangerő fel gombok folyamatos nyomva tartása, míg meg nem jelenik a CWM)
4, CWM-ben "install zip from sd card" --> "choose zip from sd card" -> megkeresed azt a zip-et, amit letöltöttél, kiválaszotd, majd odamész a "yes"-re, azt is "leenterezed".Ekkor jön elő az aromainstaller (3.0 vagy magasabb verziójú ICS, vagy 1.1 vagy magasabb verziójú rom esetén)
Innen már leírtam a menetét.Az a mod-email klienst is a 4, pontnak megfelelően tudod telepíteni.
-
válasz
szucsmatyas #2592 üzenetére
Először is egy biztonsági mentés cwm-ből. (Ez minden mókolás előtt javasolt)
Lehetséges újra feltenni a rom-ot anélkül, hogy piszkálnád vagy törölnéd a rendszeredet, és amit eddig beállítottál. Ha jól láttam tmallbox-os a telefonod, val'szeg akkor JB 1.1r2 van rajta, ugye?
El kell indítani cwm-ből a telepítőt, és a custom telepítési módot választani.
Ott elsősorban vedd ki a zöld jelölést a format data és format cache-t, így nem fogja legyalulni az adataidat, amit eddig a telefonra feltettél.
Aztán sokféle dolgot tudsz kiválasztani még, az egyik oldalon majd megtalálod a gyári emali klienst és exchange app bejelölhetőségét is. Ha bejelölöd és a végén telepíted, akkor újraindítás után ott lesz az email program.
(Igaz, nekem ICS 3.1 van fent de kipróbáltam).Az aosp email 4.1-ről nem tudok nyilatkozni, mert val"szeg JB-hez van.
A ásik kérdésedre, hogy elrontja-e a rendszert: elméletileg csak az email és exhange programokat telepíti, aztán a gyárit letörli (SecEmail és SecExchange programokat) - mintha azt látnám, hogy Samu-hoz készítették elsősorban.
Elméletileg nem lehet hatással a többi program működésére, vagy az adataidra. -
junkpod
veterán
válasz
szucsmatyas #2588 üzenetére
Másold fel a romod verziojának megfelelő romot sd-re. Reboot to cwm majd install from zip és aromaban kiválasztod ami kell. De mivel még új és be sem laktad még, akármelyik rom jó lesz ics3.1 vagy jb1.1
-
válasz
szucsmatyas #2588 üzenetére
Igen, létezhet.
Az aromainstallerben (BM custom rom esetén) be lehet állítani, hogy kéred vagy nem.Ha úgy kaptad a telefont, hogy nicns rajta, akkor úgy tette fel neked a bolt (ahonnan vetted), hogy nem rakta rá a gyári email klienst a rom installálásakor.
-
junkpod
veterán
válasz
szucsmatyas #2573 üzenetére
Nálam tökéletesen kkezeli az email app az exchange fiókomat.
-
tlac
nagyúr
válasz
szucsmatyas #2573 üzenetére
próbáld meg ezt, ha JB-d van
(természetesen a beszámolót is várom utána)(#2570) Victoryus:
miért nem megy Eclipsszel?Valaki nem fejleszt appokat?Én most kezdeném. ..sok a döccenő.
ha ilyet csinálnék, azt linux-on tenném
-
Maximum1
őstag
válasz
szucsmatyas #2329 üzenetére
"Regisztráció nélkül vásároltam."
Ezt nem tudom hogy csináltad, de a tracking numbert és a rendelési számot a regisztrált felületen kapod a postaládádba.
Emailt csak akciókról kapsz tőlük.
A Paypal küld emailt.(#2334) dReFiX Csak 3.1 kompatibilis.....
-
junkpod
veterán
válasz
szucsmatyas #2207 üzenetére
Döntsd el magad ne tőlünk várd a döntés felelősségét.
Ha úgy állsz pénzügyileg, hogy 5khuf nem ráz meg, akkor nincs baj mert 30khuf-ért 5 perc alatt megveszik tőled. -
Köles
tag
válasz
szucsmatyas #2226 üzenetére
Ha csodát nem is (igénye válogatja) de egy nagyon kellemesen használható telefont szeretnél, az meglesz
-
gipsztigris
addikt
válasz
szucsmatyas #2210 üzenetére
Ezt konkrétan nem értem.
Ha megdobsz vele valakit az biztosan nagyot üt!
Egyébként teljesen rendben van a telefon.
Ezt a leírást egy másik helyre készítettem, egy sokkal kevésbé "vájtfülű" közönség részére, de ha akarod olvasd el Te is!
'Ígértem, hogy ha megérkezik a Fiam telefonja Kínából akkor írok néhány szót róla. ZTE V970
Tesztek és leírások annyi van a neten, mint égen a csillag. Hogy hogyan néz ki, azt sem nekem kell elmondanom, mert szebbnél szebb profi fotót találni a gépről. Amit el kell mondanom, hogy az összeszerelés minősége abszolút rendben van! Mit rendben van! Nagyon rendben van! :-)))
Nem recseg, hiába csavargatom, nyomkodom erősebben is mint azt a mindennapokban tenné az ember. Egy érdekes titánium hatású fémcsík fut körbe a telefon előlapján. Számomra pozitív, hogy egy nagyon picit süllyesztve van a kijelző a készülékházhoz képest, ezért szerintem kevésbé érzékeny a karcolásokra. A kijelzője gyönyörű, 4,3"-os 960x540-es felbontás 256 ppi pixel sűrűségű. Nem tudom eldönteni, hogy IPS-e vagy sem (leírásokban mindenütt IPS kijelzőről írnak). Tény, hogy oldalról ugyanúgy látható szinte vízszintesből nézve, mint merőlegesen. Viszont a fényereje lehetne egy picit erősebb. Az Xperia Arc S-el hasonlítottam, az Xperia-nak erősebb a fényereje, viszont a ZTE-nek szerintem a színhűsége jobb! Képek mellékelve, ki-ki eldönti maga! Természetesen mindkét telefon fényereje maximumra húzva.
ZTE ben van auto fényerő szabályozás, az ArcS-ben nincsen.
A készülék alapból rootolt, CWM Recovery 6.0.1 (Bruno Martins féle) is telepítve van. Gyárilag fent van egy pár fizetős progi is, pl. Titanium Backup Pro. Telefon és 3G képességeiről rengeteg írás van a neten, csak annyit, hogy tökéletes hangminőség, mindkét SIM-et be lehet állítani 3G-re is (a tesztekben azt írják, hogy csak az egyik SIM slot alkalmas a 3G kapcsolatra). Néhány érdekesség ami tetszett. Lehetőség van a háttérképeknél nem csak LIVE Wallpaper beállítására, hanem ú.n. Videó háttérképet is be tudunk állítani. Tetszőleges saját felvett videót, vagy bármilyen videó részletet végtelenítve megjelenít mozgó háttérként. Érdemes megnézni az egyik gyári háttérképet a telefonon. Egy gyönyörű szép magyar villamos (41-es) látszik a képen.GPS!
Azt kell mondjam, hogy a ZTE vevője érzékenyebb és gyorsabb, mint az Xperia gps vevője. Csináltam mindkét készülékkel egy nyomvonal mentést, mindenki össze tudja hasonlítani a pontosságot. Tetszik, hogy a ZTE alapból betette a ROM-ba az A-GPS beállításokat, valamint egy saját MediaTek áltak szabadalmaztatott EPO (Extended Prediction Orbit) 30 napra előre letölthető gps pozíciók lehetőségét.
Képernyőmentések mellékelve. iGO könnyen, gyorsan fut rajta. Szobában is szinte azonnal talál jelet. Meglepődtem, hogy mennyire jól kezeli az iGO-t!
Készülék nagyon gyors, az 1Gb RAM több mint elegendő mindenre. Gyerek nyomja a játékokat, ezen már bátran el lehet indítani a keményebb autós játékokat is, amik a másik gépen csak nyögvenyelősen futottak.Pár képet mellékelek, valamint a két mentett útvonal linkjét is adom, hogy akit érdekel össze tudja hasonlítani. Ha van kérdés szívesen válaszolok. Összességében azt kell mondjam, hogy 35 ezer fabatkáért ez a készülék több mint megéri....szerintem!
A mentett nyomvonalak összehasonlítása:
http://i800.photobucket.com/albums/yy287/gipsztigris/ArcSnyomvonal_zps1bfee63a.png
http://i800.photobucket.com/albums/yy287/gipsztigris/ZTEV970nyomvonal_zps4112c259.png
-
Mercutio_
félisten
válasz
Amit olvastál azt félreértetted.
Egy tmailbox-os teló alapállapotban is tökéletesen használható, tud magyarul, root-olt, van rajta store, és a szükséges alapprogramok.
Amiről itt olvasol az leginkább egy szűk réteg, akik nem bírnak a fenekükön ülni, és 1-2 havonta új rendszert próbálnak ki. Olyan ez, mint ha az átlag PC-használó igényeit a Ph-s törzstagok alapján akarnád megítélni
Kérdés egyébként is, hogy volt-e már droidos telód, vagy még csak hagyományost használtál, mert az eleve egy komoly váltás.
-
Frisi
tag
válasz
Nézőpont kérdése.
Ez biztos stabilabb,nem indulgat újra,tovább "él" az akksi.
Samu
No de az ár?
Ár/érték arányát tekintve,szerintem jó vétel volt! -
gipsztigris
addikt
válasz
szucsmatyas #2201 üzenetére
Singapúri posta (singpost). Ajándék négyzet mellett volt a pipa, és nem kellett sem Vámot, sem ÁFÁ-t fizetnem érte. A megnevezéshez pedig oda volt írva, hogy "Gadget V970".
Szerintem nyugodtan vedd meg! Eddig nagyon jó kis telefon! Persze, nekem jó az a "gyári" ROM is amivel vettem, és nem akarok ráobrákolni mindenáron JB-t vagy egyéb okosságot!
GPS vevője sokkal jobb, mint az Xperia Arc S vevője. Az 1Gb RAM több mint elegendő a mindennapi használatra.
-
Mercutio_
félisten
válasz
szucsmatyas #2197 üzenetére
Akkor be kell mutatnod az ajándékozási dokumentumot, de tartok tőle, hogy akkor is felbecsülik a telefon értékét a neten található információk alapján és függetlenül attól, hogy fizettél-e érte, vagy sem a vám-ot, áfa-t ki kell fizetned, de van szaktopic ott érdeklődj, ez itt már kezd off lenni.
-
Maximum1
őstag
válasz
szucsmatyas #2201 üzenetére
Hello!
Segítőszándékkal írok Neked, mert látom új vagy!
Jobboldalon felül van egy "gyorskeresés itt", oda beirkálhatod az éppen felötlő kérdéseidet.
PL.: Vám
Amennyiben nem elégséges amit találsz úgy tedd fel a kérdést a fórumokban.További jó fórumozást kívánok.
Egyébként nekem a héten jött a Tmallboxtol és ráírta a csomagra hogy 20$ az értéke, senki nem kérte rá, de így is "szerencsém" volt.
-
gipsztigris
addikt
válasz
szucsmatyas #2198 üzenetére
Ez konkrétan egy és ugyanaz! Az eotalknál extra programokat külön pénzért rakathatsz rá, a tmallbox-tól pedig alapból rootolva, Bruno Martins féle CWM-el ellátva és egy csomó plusz app, pl. Titanium Backup, Root Explorer, stb. telepítve van.
Tmallboxtól hétfőn érkezett meg a fiamnak is a V970-es. -
Mercutio_
félisten
válasz
szucsmatyas #2195 üzenetére
Igazolni kell
-
válasz
szucsmatyas #2178 üzenetére
Az "átszabás" leginkább az optimalizálásra vonatkozik legtöbb esetben.
Többféle beszerzési forrás lehetséges, ez azt is jelenti, hogy van amelyik bolt eredeti szoftverrel, van amelyik módosított szoftverrel hozza forgalomba a telefont.
Van amelyiken van magyar nyelv, van amelyiken csak részleges, van amelyik meg 99%-os magyarítással bír.Az itt fellelhető fórumtársak zöme az úgynevezett "BM" ROM-okat használja.
Ez elérhető ICS-re és JB-re egyaránt, és tartalmazzák a magyar nyelvet.További átszabás - ami leginkább jellemző - az az átparticionálás.[link]. Ez szintén nagyon hasznos.
Amire készülj fel eme telefon esetén, az a rövid üzemidő (köszönhetően az 1600mAh-s akksiak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- NBA és kosárlabda topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest