- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
vlezlee #5606 üzenetére
A Google naptár hibája ismert dolog, minden BM romban jelen van. Én 1.2-t használok. Ha jól emlékszem a megoldás az, hogy törölni kell az alkalmazásadatokat, és utána újra használni. Nekem megoldotta az előző verziónál, azóta működik rendesen, szinkronizál mindent oda-vissza.
A hálózatról. Én két kártyával használom, egy Telenor és egy T-Mobile. Csak a T-Mobile rendelkezik mobilnettel, és semmi problémám nincs vele. Naponta BP-ről járok Székesfehérvárra dolgozni és oda-vissza úton gond nélkül használom, csak akkor szokott gyengülni ha tényleg a semmi közepén vagyunk éppen, de ott se a telefon hibája, hanem ott tényleg gyenge a hálózat. Jó helyre raktad a SIM-et? Nem mindegy melyikben van a kártya, az egyik bír 3G-t, a másik nem.
-
vargalex
félisten
válasz
vlezlee #5606 üzenetére
Szia!
T-Mobile-nál nekem ugyan ezt játssza, elég bosszantó a dolog. Ilyenkor nálam is csak a felfelé irányt mutatja, lefelé nem jön semmi. Anno a Blade-nál nem volt ilyen gondom, igaz az sem most volt, tehát változhatott is valami a hálózatban. Majd én is megkérdezem az ismerősöket, hogy más készüléknél mi a helyzet.
A Google Calendar-hoz csináld meg ezt.
Mondjuk nekem v1.3mod alatt a céges e-mailok nem jöttek rendesen.
Szerintem egyébként a MIUIv5 ígéretes (nekem legalábbis tetszett), de átpartícionált telefon esetén nem látja az SD kártyát. Valószínű a framework-res.apk-t kellene áttúrni.
-
tlac
nagyúr
válasz
vlezlee #2395 üzenetére
valószínűleg nincs
nem tud magyarula google féle naptárat kell telepíteni, a gyári rossz
az akkumulátorra már kaptál választ
-
junkpod
veterán
válasz
vlezlee #2386 üzenetére
a GPS nem eszik sokat, sőt alig eszik, inkáb az eszik sokat ha gps programot használsz, hiszen akkor hosszan pörög a proci és világít a képernyő. Szerintem a wifi az egyik legnagyobb fogyasztó, utána meg a 3G (mert gyenge még a hálózat és ezért folyton erőlködik a telefon helyenként.
-
Maximum1
őstag
válasz
vlezlee #2345 üzenetére
A % kijelzést az aromainstaler-ben tudod kiválasztani telepítés közben.
Vagy ezt felrakod CWM-ből, elvileg jó lehet, de nem garantálom, csak egy ötlet.
Az akkuesés nekem is volt amikor új volt a telcsi, kb 1 hónap után nyomtam egy "wipe Battery Stats" azóta jó. -
-
tibors
csendes tag
válasz
vlezlee #2172 üzenetére
Ha 4.1-re (JB) áttérsz, érdemes kihagyni a stock calendar-t (úgysem működik rendesen), helyette használj a playből valamit (pl: business calendar), a 4.2-es Camera/Gallery apps helyett az eredetit javaslom, mert hiányzik belőle a beállítások 60%-a.
Az akkuidő lényegesen nem változik, ha nem használod a JB újdonságát a google now szolgáltatást (az reggel 7-től du 2-re kifekteti a telefont).
Ha érdekel, a GSam battery alkalmazással meg tudod nézni az egyes alkalmazások akku fogyasztását %osan.
Más:
Nem emlékszem ki jelezte a pin kód beírás utáni hibaüzenetet, de nekem az csak akkor jelentkezik, ha azonnal beírom a pin-kódot (mellesleg csak a telenoros kártyánál), ha várok 1-2 percet a beírással nincs hibaüzenet. -
válasz
vlezlee #2172 üzenetére
...van akkuidőre vonatkozó bejegyzés...
Nekem a JB hamarabb merül, mint az ICS BM3.1 verzió.
Szerintem a 3.1-re frissíts, ha van kedved. Ez persze csak az én véleményem.
Amúgy az 1600mAh-s akksi nem egy erőmű, sőt. Ehhez a hardverhez kevés, ám ezért olcsóbb, mint a többi hasonló kiszerelésű telefon. -
válasz
vlezlee #2169 üzenetére
Mivel a BM 1.1 r2 JB zip-es verzió, ezért a cwm-es telepítés jöhet szóba.
Azért javaslom, hogy gondolkodj el az alábbin:
Mivel első androidos telefonod, előbb érdemes a lehetőségeket számba venned, mielőtt frissítesz.
Ráadásul a JB (4.1.x) nem feltétlen a jobb, mint az ICS. (Igaz, a BM3.0 helyett a 3.1 javasolt). -
tibors
csendes tag
válasz
vlezlee #2130 üzenetére
Ha a gmail fiókodat használod, akkor elég kényelmesen tudod szerkeszteni. Ha a mostani telefonszámaidat a telefonra mentetted, akkor az export-import funkcióval át tudod másolni a gmail-es fiókodba. Innentől bármilyen módosítás a gmail-en vagy a telefonodon szinkronizálódni fog. (pl: ROM telepítés után sem kell másolgatásokkal foglalkozni)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest