Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
anglergab #30338 üzenetére
Először is mindenki saját felelősségére töltse le és csináljon bármit az általam és mások által publikált dolgokkal.
Hibás letöltés, rosszul sikerült flash, és akkor mi van?
Fogjam/fogjuk mindenkinek a kezét?
Mutass 1 olyan esetet akár hazai akár külföldi fórumról hogy a ZTE Blade-ből téglát csinált valaki, és azon nem lehetett segíteni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
anglergab #27544 üzenetére
Ha kell a tuning lehetőség akkor igen.
Egyébként az r11 alapon olyan gyors általános használatra mint a jellyfish szétuningolva.
Nem benchmark eredmények és játékok futtatására gondoltam, hanem normális használat mellett a rendszer gördülékenyebb és gyorsabb.
(#27551) Keeperv85
Jó is az a csodazip
-
Saccco
nagyúr
válasz
anglergab #27500 üzenetére
Azt csak még változtattam rajta kicsit.
(Bootanim csere, launcher csere, Generation X Red téma beépítve)
Eddig nagyon jó. Végre rendesen megjelennek a képek is minden contactnál, híváskor és a handcentben egyaránt.
Azt nem tudom, hogy érdemes-e R11ről váltani, mert azt nem próbáltam.(#27508) Land:
De lehet. Desktop visualizes is kell hozzá, de írják is.
ADWbe nem lehetett saját dockot betenni (csak témával együtt), most már lehet külön is (a kiírás alapján).(#27516) embe:
Az a hiba még most is megvan. -
kelzsoca
félisten
válasz
anglergab #27510 üzenetére
1. Miért eddig is ment?
Ez lett aktiválva:
Nano is a text editor that can be run from the ADB shell on your
computer or from a terminal emulator (e.g. ConnectBot) on your
Android device. To run it from a shell, type: nanoThe scripts 'sysrw' and 'sysro' will also be included to make it
easier to mount the /system folder (as read-write or read-only)
for file editing purposes.Mivel a Paul romokban alapból le volt tiltva ez az opció és a jellyfish romokban nem, ezért aktiváltam.
2. hát igen, ez majd friss romot kíván, egyenlőre nem tudom mikor.
-
törölt tag
válasz
anglergab #25034 üzenetére
Ha frissen tettel romot, es meg nem inditottad ujra a telefont, akkor normalis. Egy restart megoldja.
kelzsoca: Ez a magyaritott rom olyan, hogy valaszthato a magyar nyelv, vagy fixen csak az van?
Mas: Feltettem a LauncherProt, nagyon faja, de mennyire eszi az akksit? Eddig meg szinte semmit se csokkent az akssi toltttseg, de jo lenne tudni, mennyire iszakos.
-
-
Saccco
nagyúr
válasz
anglergab #24848 üzenetére
A csodazip módosításával lehet a system particióból lecsípve a data particióhoz hozzáadni.
Persze csak saját felelősségre.
A modacon a JJ-nek is van ilyen átparticiónálós változata.Én is megcsináltam anno. Így 208 helyett 272 megás a data particióm (meg még pár emberkének).
-
syl5
őstag
válasz
anglergab #24338 üzenetére
"vagy ott lehetnek/kell lenni scriptek(nek) is, amik parancsokat tartalmaznak a clockworknek?"
Igen!
(#24606) kelzsoca
Azért ezt ne állítsd már ennyire biztosra!
Egyrészt nem hülyék dolgoznak egy ilyen fejlesztőgárdába, másrészt a gyári rom-ok mindig hoznak meglepetéseket.... -
anglergab
addikt
válasz
anglergab #24425 üzenetére
Kelzsoca: sikerült megoldanom az apk problémát. Újramountoltam RW-ként a /system-et, aztán adb-vel bemásoltam másik rom-okból apk-kat a /system/app-ba. Működik, és rögtön megjelennek a menüben, nem kell újraindítani.
Más: néhányan kérdezték a rom-ot. Az MCR R11 nekem nagyon tetszik, eddig semmi problémát nem tapasztaltam vele. Témák: 1. hsz-ban van link, fontos, hogy a rom-unkhoz kompatibilist telepítsünk.
-
ux1
addikt
válasz
anglergab #24208 üzenetére
Annyit görcsölsz már ezzel....
Ahogy nézem te MCR R11-et használsz... Ott nem a emode.apk kell. Vami qcnvtest.apk vagy ilyesmi. És az MCR-nél nem kell az első kód. De mint írtam már egyszer, tedd fel az ELIXIR nevű magyar appot a marketről, és minden infót megkapsz, igen a proximity-t is
-
Saccco
nagyúr
válasz
anglergab #24199 üzenetére
1. Az újakat még nem néztem JJ RLS6nál járok. Elégedett vagyok vele. Amíg nem lesz az MCRben overclock támogatás nem biztos, hogy váltok. (De majd a hétvégén ránézek most nincs időm a romolásra.)
2. A következőbe benne lesznek.
3. A system/app mappában kellene lennie.
Ha telepíted simán akkor meg a system/data/app mappában.t.imi:
Nem ugyanaz a hardver.
A Blade kijelzője 800x480 pixel felbontású. Az X8 meg 320x480 pixel felbontású. Az X8 kijelzője 40%a a Bladeének. (Első hsz végén a képet nézd meg.) -
-
Saccco
nagyúr
válasz
anglergab #22804 üzenetére
Nem szerepel minden név többször a telefonodon?
vagy
Másold át a sim contactokat telefonra.(#22878) Glatius:
Nem érzéketlen volt az, hanem épp ellenkezőleg. Épp, hogy hozzáérsz a kijelzőhöz már csúsztat.
5x7es grid nincs benne, de van 5x4 meg 5x5.
Ettől függetlenül még ráfér 1-2 frissítés mire tényleg jó lesz.(#22945) ux1:
Jájj láttam vagy 30szor. -
Saccco
nagyúr
válasz
anglergab #22117 üzenetére
Előfordul néha, hogy a market túlterhelt. Érdemes újra próbálkozni. De azért 20-30hszt illet volna visszaolvasni... ott volt a válasz.
(#22131) Jama85:
Erről írtam cikket.(#22141) Reag3nS:
Erről beszéltünk. A build.prop-ban lehet állítgatni a scan intervallumot. Alapból 15 másodpercenként keresgél. Lehet 0án állandó lenne. Nem lepne meg ha olyankor állandóan szinkronizálna bekapcsolt kijelzővel is.(#22143) Ronam:
Csak aztán, nehogy olyat találj ami magától hívogat... -
ux1
addikt
válasz
anglergab #21637 üzenetére
Igen. A legegyszerűbb neked most..
Leszeded ezt. recovery-clockwork-blade-2.5.1.8-update_signed.zip
felrakod az SD-re.
update-elsz egyet erre a zipre ( felülírja a mostani clockworkot )
reboot clockwork
és már az újabbal partícionálsz -
ux1
addikt
válasz
anglergab #21624 üzenetére
Természetesen a legutolsó.
De van Amon_RA is. Már müxik is.
Innen töltsd2. igen
Előbb nemárt pertícionálni és utánna rakni a dolgokat, mert törlődik minden az SD-ről.
Indiant: Mert vszínű olyan recovery-d van amely nem kezeli az ext3-at!
-
Saccco
nagyúr
válasz
anglergab #21080 üzenetére
1. Nem mennek el a színek, csak ha felteszed a superbootot amit amúgy sem kell feltenni.
2. Nem kell. Csak célszerű kivenni az akksit azért, hogy a sim könnyen kijöjjön. A simet azért, hogy első bekapcsoláskor számlaterhelés nélkül kikapcsolható legyen a mobilnet. Már akinek ez szempont (pl nekem).
(#21116) GabeEcnart:
Az amit néztél a ROM. Ajánlom tanulmányozásra az első hszt.(#21122) Nundee K.:
Fix amíg meg nem babrálod. -
latis666
aktív tag
válasz
anglergab #20345 üzenetére
Hagyd már azokat a ****** drivereket! Felesleges szenvedés.
Ezt csináld meg ezzel nem lesz gondod. -
Ronam
addikt
válasz
anglergab #15169 üzenetére
tudomáson szerint elég sok boltban van készleten,legalábbis budapesten.
a telefonban alapból 512MB RAM van csak szoftverhiba volt hogy 256-ot mutatott.
gradiens hiba ugyanúgy szoftver probléma ami megoldódott.
valószínű hogy a boltban ha megveszed már új szoftverrel kapod amiben 512MB RAM van és nincs gradiens hiba sem.ha esetleg nem így lenne 1 szoftverfrissítés megoldja a problémát.kb 5 perc felrakni de t-pontokban is megcsinálják neked.
Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest