- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Szia,szokt, kérnék egy kis segítséget!
Keresem azt az zalaegerszegi embert, vállalkozást, aki Citroen autókon tud kamera újratanítást, újrakalibrálást végezni. Ti lehet ismeritek, én csak azt tudom, hogy a minap csinált egy ilyet, és sikerült a művelet, de sajnos nem tudom, ki ő, viszont szükségem lenne az elérhetőségére..
Köszi előre is. -
Rick4
félisten
Köszi srácok, napközben elintéztem, egy nagyopn korrekt pc boltot (startup pc) sikerült felhívni, ahol tudtak adni alig hsznált ps/2-es, és egy zsírúj usb-s billt is, cakk pakk 3200ft-ot fizettem.
Ellenben nem ez volt a gond, egy asus h81m lapról an szó, és pár indítás után be ragad a post képernyőnél a bios, nem lehet tovább lépni gombnyomásra sem, elem+ jumper 10-15 perc alatt már megint működőképes állapotba hozza. Néhány indítás erejéig.
-
Rick4
félisten
Sziasztok srácok!
Lyukra futottam, kellene egy PS/2-es billentyűzet, és ilyen itthon már nincs. Holnap ha minden igaz, kersztülautózok Zalaegerszegen, és ha máshol nem, ot tkönnyebben előfordulhat ilyesmi. Egy Asus H81-es lap bios reset után csak a PS/2-es billt szereti, olyan is jó, amin az F2, vagy a DEL, és a nyilak, enter gombok működnek, a többi nem lényeg, usb bill-re állítás után már megy a vezeték nélkülivel is.Ha valakinek van ilyen, megvenném. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!