- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
régebben az én LG telefonomon a jack aljzatot (vagy a ki-bekapcsolót? nem emlékszem
) a Bíró Márton utcai szervíz/boltban javították. nem tudom, mennyire számít sufninak.....
-
Kuruc2
senior tag
Baráti áron, fotópapírra, színesbe, nagyba, szerintem senki.
Én is csak ezeket tudom kb: http://www.printbt.hu -
sonar
addikt
Ha Graz akkor Seiersberg-be is érdemes benézni. Sportsdirect van ott is. Mondjuk a kínálat nem győzött meg. (viszont az ottani étteremben piszok jó hambikat csinálnak)
-
parandroid
félisten
Decathlonban láttam már, de esetleges. Ha tudod pontosan, mi kell, milyen méretben, akkor rendeld sportsdirectről, ha nem, akkor érdemes Grazba ugyanezen céghez kiugrani (ott van a legnagyobb, és legkulturáltabb áruházuk, amit eddig láttam), vagy Parndorfba az outletbe, ott egyebek mellett van salomon store is. Egyik sem a szomszédban van, de évente egyszer-kétszer szerintem érdemes csinálni egy beszerző kört, különösen akciós időszakokban.
p
-
sonar
addikt
A lényeg, hogy olyat vegyél amihez majd lesz alkatrész is később.
A nagybuszmeg mögött van a sthill meg a husquarna ott néznék szét elsőkörben, hogy milyen a felhozatal.
Lets do it-et kerülném, kinálat van, de amennyire én tudom mindig változik. Tehát lehet, hogy 4-5 év múlva ha kell vmi az adott márka már nem lesz kinálatukban. Kimondottan kereskedő cég és változnak a márkák.
Zrínyi úton Agrokapocs - ez még jó lehet, árban is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR