Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
B.U.É.K. mindenkinek!
-
vlaci79
senior tag
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
BUÉK

-
vlaci79
senior tag
Eladósorban lévő cuccok:
Intel Core2Duo 8400 Cooler Master Hyper TX3 hűtővel 17k
2db 2 GB Kingmax 800 MHz ram: 4k/db
Athlon 64 3200+ s939 2k
Intel Celeron 2,4 s478 hűtővel 1k -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Ha véletlen valakit, vagy valaki ismerősét érdekelné, van egy eladó monitorom: >>KLIKK<<
Egyébként nem tudtok valami jó áron értékesítő, monitorokkal foglalkozó boltot Keszthelyen, vagy legalábbis Zalában? Egy Dell U2312H szemeltem ki, de a monitorguru/oazis-nál még postaköltsége együtt sem találtam jobb ajánlatot...
-
Boldog Karácsonyt!

-
Sh4rKy
senior tag
Hali srácok, először is kellemes ünnepeket.
Olyan kérdésem lenne, hogy valahol zegen nem tudjátok lehet e venni ml1640-es samsunghoz chippes tonert?
Vagy valaki foglalkozik ilyennel?
Választ előre is köszi
-
vallas
őstag
Boldog Karácsonyt!
-
sonar
addikt
Minden kedves fórum társnak Boldog Karácsonyt Kívánok!

-
rétisün
veterán
-
Kuruc2
senior tag
válasz
rétisün
üzenetére
Akartam egy világítós jobb (ár)kategóriás klaviatúrát, és akkor nem találtam a revoltec xl3-ról rosszat, elmentem venni. A boltba nagyon ajánlották hogy ez egy nagyon jó billentyűzet, nagyon meg leszek elégedve, az eladó még azt is mondta hogy NEKI IS ILYEN VAN OTTHON, olyan jó, nagyon jó. Kb 7 rongy volt, és mivel tényleg korrekt üzletnek tűnt, gondoltam biztos nem árulnak gagyit, főleg ennyiért, meg értenek is hozzá, hisz EZ VAN OTTHON is neki. Aztán a klavi egy kalap x.r volt, ragadós használhatatlan gombok, ghost effekt, stb. Rákerestem konkrétan fórumokban ezekre a bajokra, és kiderült hogy nem hibás terméket kaptam, hanem ez a klavi tényleg ilyen x.r eleve. Megértem túladni rajta.
Na akkor csalódtam egyet. Persze attól még lehet jól felkészült bolt, jó termékekkel IS, vidékhez képest aránylag átlagos/jó árakkal, de ez a sztori kétségbe vonta előttem a teljes körű szakmaiságot, profizmust.
Ha én vinnék egy boltot, nem lenne képem ilyen terméket eladni, meg egyáltalán megrendelni. Vagy legalább mondta volna azt, hogy nem tudja milyen a klavi, de ne azt hogy húdejó.
-
Kuruc2
senior tag
Foramax-szal már fürödtem be...
-
rétisün
veterán
válasz
Notebook2012
üzenetére
+1 a foramaxra.
-
Gucunja
aktív tag
válasz
Notebook2012
üzenetére
csatlakozom a foramax árban és kínálatban és hozzáértés terén is messze a többi felett.
-
Imy
veterán
válasz
Notebook2012
üzenetére
Foramax (vagyisén oda járok, s őket ajánlom, korrektek nagyon)
-
parandroid
félisten
válasz
Notebook2012
üzenetére
Épp nemrég volt erről szó.
p
-
Notebook2012
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Zalaegerszegen melyik legjobb helyen lévő, legkulturáltabban kinéző és normális eladókkal rendelkező számítástechnikai szakbolt? Ha ez a dolog nem valósítható meg, akkor az volna a kérdésem, hogy ti hol vásároltok a legszívesebben?
-
róland
veterán
Sziasztok!
Eladó sorba került az alábbi konfiguráció:
Alaplap: Abit AN7,
CPU: AMD Sempron 2800+,
RAM: 2*1 GB PC3200 Kingmax,
GPU: Sapphire 9600 128 MB,
HDD: Samsung 120 GB HDD PATA,
DVD-író: NEC ND3500AG,
Monitor: Samsung SyncMaster 795MB,
TV-tuner: Pinnacle PCTV 110i,
HÁZ: Codegen ház táppal,
FDD: 3,5"-os és 5,25"-os.Szerintetek mennyiért lehet eladni ezeket az alkatrészeket, vagy egyben a fenti alkatrészekből álló gépet?
-
Khaal
őstag
Ha esetleg van valakinek eladó dedikált vga-s laptopja 60 ezerig, dobjon egy privit.
Ha be is tud számítani valamit, az még jobb.
-
Sh4rKy
senior tag
-
parandroid
félisten
XBoxot kapnak a lányok karácsonyra, hadd örüljenek a Kinectnek, ahhoz kéne vennem egy kábelt, mert csak analóg kábel járt hozzá alapból. Az Asus médialejátszóhoz már van egy HDMI, de azt a lejátszóhoz kaptam, és oda kelleni fog továbbra is.
Közben nézegettem eBayen is, ott tényleg olyan 5-6 EURnál kezdődnek, valószínű onnét rendelek egyet, általában postaköltség sincs.
Az adatlapomon ott az új lakhely, ha nem is direkten.

p
-
sonar
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Hogyne van 1.3, 1.4 aranyozott, árnyékolt...
1.4 akkor kell ha 3D-s BlueRay-t szertnél nézni.
Aranyozott az mindenképpen ajánlott.
Itthon olyan 1500 Huf-tól kezdődnek ami durván 6 Euro. De láttam már 5000 ért is kábelt.
Egyébként hova tetted át a székhelyedet? -
szakalistvan
senior tag
Sziasztok!
HTPC-nek használt gép eladó , HP DC 7600 fekvőházas
E2140 proci,1 GB DDR2 ram,160as WD vinyó ,GT210 1GB DDR3 videókártya,dvd olvasó,hőcsöves hűtés
Pár karc van a tetején.
20K
-
parandroid
félisten
Ha már így szóba került: normál hosszú HDMI-t mi az az ár, amiért már érdemes megvenni? Gagyit nem akarok, de itt 10 EURnál kezdődnek, márkásak meg 20-ért vannak, amit azért sokallok. Nem rémlik, hogy otthon is ilyen mocskos drága lett volna... Egyáltalán mire kell, kell valamire ezeknél figyelni?
p
-
Kuruc2
senior tag
5 méteres duplán árnyékolt vga-hosszabbító kábel, új, eladó.
-
sonar
addikt
Ha esetleg érdekel vkit ismerős elad mézet illetve tökmagolajat.
Akác: 1800Huf / kg illetve aszaltgyümölcsös: 1000Huf / 250g
Tökmagolaj: 2000Huf / 0,5LEgyéb cuccaim:
Proci: 500 celeron környéke
Lap: Gigabyte BX2000 [link]
RAM: 2*64 SD
Hangkártya: 5.1 SB Live
+grátisz 10/100-as Ethernet kártyaSE Xperia X8
Papírokkal, T-Mobile-os (garancia januárban jár le)
Keveset volt használva, csak másodlagos telefon volt.
Korához képest alig kopott (tokban volt tartva)Találtam otthon egy rakat DVD hengert üreset illetve egy csomó papír tokot (nem használt!), elcseszett lemezt (ingyen is)
Ha esetleg vkit érdekelne pár VB6-os könyv [link]
Linksys WRT 54 GL
SIM és Smart card reader
Telefonos kábelek
VGA: felújított ASUS 8600GT 512 GDDR3 silent
HDD: WD3200AAJB PATA
HDD: Hitachi HUA721050KLA330
Lenne egy aksi nélküli szünetmentes tápegységem. PannonPower Pro2060Illetve Android Cloud TV C77. HDMI csatlakozóval rendelkezo WiFi-s Androidos ketyere. Ha vkinek nincs SMART a tévéjén, de szeretne TV-n YouTube-ozni, angrybirds-özni... annak tudom ajánlani.
-
Kuruc2
senior tag
420-as táp valakinek?
(nagyobbra cseréltem, de hibátlan) -
Imy
veterán
Valakinek elfekvőben külső tápú USB hub-ja?
-
Khaal
őstag
ATX tápot keresek olcsóért egy p4 - 6600gt gépbe.
Valami egyszerű kis kódgány is megteszi, az a lényeg működjön. -
sonar
addikt
Hi,
Van itt vki aki szokta venni a PC-Guru-t?
Vagy a novemberi-t nem vette meg véletlenül vki?
dobjon egy privitTHX
-
rétisün
veterán
eladóságok, árak beárazós topik segítségével:
Abit IP35 pro alaplap (socket 775): 7-9k (XP-s gépnek nem alkalmas, ne kérdezzétek miért)
Intel Core2Duo 8400 (3.0 GHz) + Cooler Master Hyper TX hűtő: 16k + 2k
2x2 GB Kingmax 1066 MHz ram: 8-9k
Pioneer DVD-író, IDE csatolós, 20x DVD írás, 12x DVD-DL írás: 2k
Samsung Syncmaster 940B LCD monitor. 1280x1024 felbontás, pixelhiba mentes: 14-15k
-
vlaci79
senior tag
Hali!
Asus P5b deluxe lap E8400 és 2*2gb ram tx3 hűtővel.
VLaci -
sonar
addikt
Igazi retro cucc
Proci: 300 celeron környéke
Lap: Gigabyte BX2000 [link]
RAM: 2*64 SD
Hangkártya: 5.1 SB Live
+grátisz 10/100-as Ethernet kártyaha kell vkinek 2 sörért viheti
-
sonar
addikt
Sziasztok
Nem érdekel valakit egy SE Xperia X8
Papírokkal, T-Mobile-os (garancia januárban jár le)
Keveset volt használva, csak másodlagos telefon volt.
Korához képest alig kopott (tokban volt tartva) -
MBazsee
tag
(#6638) sonar: Él az irodatechnikás vonal.
Még jöhetnek az észrevételek a ProCompról, az eddigi hozzászólásokat köszönöm!

-
rétisün
veterán
ha már szóbahoztad az ipont meg az aqua-t, volt már velük garanciás ügyed? van ezen a téren valami tapasztalatod, akár jó, akár rossz? (asszem van idevágó topik
)azért kérdezem, mert msata-a ssd-t kerestem (ezért is volt a közvéleménykutatás) 3 boltot néztem, a pozitív, hogy legalább tudták, hogy mit akarok, persze raktáron sehol sem volt, ezt mondjuk meg is tudom érteni. mindenhol rendeltek volna, 1-2-3 nap mire megjön. ha megrendelem neten, házhozhozzák, legfeljebb a garis ügyinézés rizkósabb.
foramaxot most kihagytam, mert pár hete éppen ezügyben beszélgettem velük, és úgy adták elő, mintha egy ilyen msata cucc akkora dolog lenne, nehéz beszerezni, drága, ilyenek.
-
sonar
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem mindenhol vegyesek az érzéseim. Régen nagyon szerettem a K&H97-et a Jákuum utcában. De big lol, hogy e-mail-re nem válaszolnak. Legalábbis ami a honlapjukon van arra nem, meg kiesik a járásomból. De egyébként meg voltam velük elégedve.
Minősíteni nem akarok senkit, mindenhol voltak már kevésbé pozitív élményeim.
Legutóbb pont foramax-éknál. Kinéztem egy monitort a webshop-ban és mondták minden rendben. Majd két hét után egyik megkeresésre azt a visszajelzést kapom, hogy a szállító cég elkeverte és nem tudják, hogy mikor lesz újra... ez kicsit nonszensz a mai világban. Ha megrendelek valamit és raktáron van akkor azt küldik és van tracking száma... nyomon követhető.
foramax-ot nem hasonlitanám a procomppal. Nyilvánvaló, hogy a procomp célközönsége az átlag user akinek a kész megoldások kellenek. Ezt is hangsúlyozzák a prospektusokban, reklámokban. Illetve azért érezhető a régi irodatechnikás múlt rajtuk (nem tudom, hogy manapság mennyire él még náluk ez a vonal)
Foramax egy kisbolt aki jól megfogta és kiszolgálja az extra igényeket.Szerencsére már kinőttem a folytonos saját gép bütykölésből így nagyon ritkán vásárolok, ha igen akkor az utóbbi időben ipon vagy aqua volt, de ez egyik sem zalai.
-
rétisün
veterán
válasz
MBazsee
üzenetére
a procomp költözött a bíró márton utcából a megnemmondom milyen utcába, de elég eldugott helyen van, nekik volt régen bozsokon a raktáruk/szervizük?
mod: iskola utcarégen, amíg itt volt 1 percre, csak oda jártam, azóta el is mentek tőlük olyan eladók, akikkel jól kijöttem, meg egyébként is a foramax meg 2 percre van

(#6636) peterkeT: igen, a foramax-al kapcsolatban nagyon jó a meglátásod.
a másik ilyen bolt, ami elég naprakész volt, és mertek olyant is raktáron tartani, ami talán nem lesz annyira keresett, a ramorg volt a kosztolányi úton, de ők is elköltöztek valami lehetetlen helyre. -
parandroid
félisten
válasz
MBazsee
üzenetére
Nekem túl nagy cég/üzlet. Kicsit rideg, kicsit személytelen, kicsit rugalmatlan - mind árban, mind készletben. Céges vevőknek, egyszerű, mezei usereknek remek, épp az előbbiek miatt, nekem ezek miatt volt szimpatikusabb a Foramax - jobban követte a piaci trendeket, híreket, szűkebb kört tud jobban kiszolgálni, és mindig meglepve tapasztaltam, hogy ha valami különlegességet keresek, akkor nemcsak tudják, hogy miről beszélek, de van is nekik, vagy a nagykerüknek, és másnapra hoznak.
És akkor nagyon off, és nehogy valaki a Procomp ellen használja: ez olyami, mint amikor anno még a GF MX400-akból volt 64 és 128 bites verzió: az üzletek nagy része azt sem tudta, mi az a bit, mire való, és mit jelöl - a konkrét példa régebbi, akkoriban még Keszthelyre jártam vásárolni, de szélmalomharc volt nekik elmagyarázni, hogy miért nem jó nekem a kártya, ami raktáron van nekik,és miért akarok másikat, amikor szerintük ez is ugyanolyan. És ezt több üzletben is eljátszani eredménytelenül... Amikor megtaláltam a Foramaxot, ez a fajta energiarabló küzdelem szűnt meg, velük valahogy mindig jól meg tudtam értetni magam, sőt a számomra fontos dolgokat valahogy ők mindig előre kommunikálták.
p
-
MBazsee
tag
ProComp-ról mi a véleményetek?
Szintén közvélemény kutatás.
-
fecos2
csendes tag
válasz
parandroid
üzenetére
Első a Foramax 2.a Cost computer

-
rétisün
veterán
bár nincs errefelé túl nagy forgalom, de azért megkérdezem: szerintetek melyik a legjobb pc-s bolt egerszegen?
-
littlejohnny
aktív tag
E-hulladek felvasarlassal foglalkozik valaki? (Somogybol irok, remelem nem kapok ki miatta...
) -
válasz
szakalistvan
üzenetére
az alsó az van nekem
-
sonar
addikt
Hi,
Találtam otthon egy rakat DVD hengert üreset illetve egy csomó papír tokot (nem használt!), elcseszett lemezt.
Ha esetleg valakinek szüksége lenne rá privizzen.
Illetve a régi cuccaim: [link] -
szakalistvan
senior tag
Sziasztok! Ide is kiteszem,hátha valakinek van elfekvőben ilyen videókártya hátlapja(low profile hátlap)

Fontos lenne,köszi

-
p_adam
addikt
Sziasztok!
Volna itt valaki Zalaegerszegről, aki valamennyire érdekelt fejhallgatókban, és néha Pesten is jár?
Segítséget szeretnék kérni.Akit érdekel, keressen meg privátban

-
sonar
addikt
HDMI 2 RGB esetleg vkinek?
-
sonar
addikt
Ha esetleg vkit érdekelne pár VB6-os könyv: [link]
-
vallas
őstag
-
vlaci79
senior tag
Hali!
Ha lenne valakinek ilyen kábele az írjon rám köszi.
VLaci -
immi77
tag
Üdv!
Lenne egy eladó Samsung Galaxy S2 telefonom.
A készülék T-Mobile függő, 2012.07.17-i dátummal kaptam a T-mobile-nál készülékbiztosításos csere volt. Nincs mögötte hűségidő. Teljesen karcmentes, mintha új lenne, nagyon vigyáztam rá.
Minden tartozéka megvan, és még tudok hozzá adni Samsung gyári 2000MAh akksit a hozzá való hátlappal, és egy külső akkumulátortöltő egységet is, valamint a TPU tokot.Mindez egyben 85000 Ft lenne.
-
rétisün
veterán
nincs valakinek kölcsön pár napra wi-fi routere és/vagy dsl modeme? 15 megás nethez kéne, ha beválik akár meg is venném. szeretném kipróbálni, mi miatt szakadozik-e a netem, vagy esetleg szolgáltatói oldalról van valami galiba.
-
sonar
addikt
UP
Eladó cuccaim
Linksys WRT 54 GL
SIM és Smart card reader
Telefonos kábelek
VGA: felújított ASUS 8600GT 512 GDDR3 silent
HDD: WD3200AAJB PATA
HDD: Hitachi HUA721050KLA330
HDD: WD 160 Sata Laptop-ba való
LED-es NIKE karóra #6512
Lenne egy aksi nélküli szünetmentes tápegységem. PannonPower Pro2060Illetve Android Cloud TV C77. HDMI csatlakozóval rendelkező WiFi-s Androidos ketyere. Ha vkinek nincs SMART a tévéjén, de szeretne TV-n YouTube-ozni, angrybirds-özni... annak tudom ajánlani.
Más: Nem kell vkinek extra számítási teljesítmény? Renderelni, konvertálni, kódot törni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)