- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
Valakinek elado valamilyen 5.1 hangkartya asztali gephez?
-
Kuruc2
senior tag
-
Kuruc2
senior tag
Van aki megtud javítani egy nemrégi powerhalott mini pc-t? bmax b3 plus.
-
Kuruc2
senior tag
-
Kuruc2
senior tag
Baráti áron, fotópapírra, színesbe, nagyba, szerintem senki.
Én is csak ezeket tudom kb: http://www.printbt.hu -
Kuruc2
senior tag
Üdv! Valaki tud ajanlani zegen hazgondnok-ezermester fele szakit aki (emberbarati aron) megcsinalna ezt azt egy lakasba? Kissebb karbantartási problemak, redőnygondok, fürdőszobaplafonmeszelés-kezelés, elromlott mosdo-tartaly, ilyesmik.
-
Kuruc2
senior tag
Elado: | Intel Core2 Duo E8600 @ 3.33GHz | Asus P5GC-MX/1333 | 4GB kingstone ddr2 ram, meg egy fekete miniatx haz. Ha kell van 64es ssd-t meg tapot is hozza jocynal. Minden egybe barati aron.
-
Kuruc2
senior tag
-
Kuruc2
senior tag
Valakit nem érdekel egy régi atx es 18! kilós gépház?
Most találtam egy isminél, nem semmi súlya van. Ez tuti nem rezeg be
-
Kuruc2
senior tag
-
Kuruc2
senior tag
Tudtok valakit aki öngyújtót javít?
-
Kuruc2
senior tag
válasz
belaazallat #7735 üzenetére
Ha egy csuka nem jó méretben, cserélhető?
-
Kuruc2
senior tag
Pl erről a greekhoodies-ről rendeltem kb 7k-ért ilyen félrecipzáros pulcsit, paypallal.
Úgy november elején. Mivel átlagosan 8 napot írtak, és mivel december elejére sem jött meg, ezért szóltam paypalnak, akik szintén nem tudták elérni az eladót, így visszautalták a teljes zsét.
Aztán megláttam ugyanezt a pulcsit 3k-ért máshol(ebay), onnan rendeltem meg.
Közbe megjött a greek-es.
Aztán a másik is.A greek-esektől kéket kértem, és ilyen f.szöld színű szákszerű műanyag valami jött.
A másik már jobb lett, szürkét nehéz elrontani. Az csak lyukas volt. -
Kuruc2
senior tag
köszi.
-
Kuruc2
senior tag
Üdv!
Tud valaki ajánlani bontót, méhtelepet zalában? Zegen csak a csácsi van? Mintha valaki valami suzukibontót is említett volna nekem valamikor.
Zöld swift(95) motorháztető kellene. Mivel fujatni drága gondolom. :s -
Kuruc2
senior tag
Sajna én se nagyon tudok mit csinálni régi holmikkal. Van pl ilyen 17 crt samsung, régi olyan kb penti4-es gépek, szép midi fekete ház, 550-es alig használt táp, stb, lézeres régi fénymásoló, meg még rakás holmi, rossz odd-k. stb.
Kár hogy nincs valami országjáró kisbuszos aki potom pénzért elhordja az ilyeneket. Tényleg megérné pár sörért odaadni. -
Kuruc2
senior tag
Szevasztok!
Valakit érdekelne egy Asus F5V ?
Wxga, 15.4 ". Duo t2130, 1 g ram. 120 g hdd, ati radeon x2300.
2007-es. -
Kuruc2
senior tag
válasz
parandroid #7246 üzenetére
Bátran ajánlom a Zsoltit. Korrekt árakat mond, és ügyes.
A képen még t-mobil-t látsz, de azóta már sima gsm-szervíz lett. -
Kuruc2
senior tag
-
Kuruc2
senior tag
-
Kuruc2
senior tag
4 hely van, jelenleg 1x256 van benne, úgyhogy ramvásárlást javasoltam erősen.
(ésszel fel nem fogom hogy a manóba viszi a youtube-ot az a dell pc, 256-tal rókába. de megy. csak lesek. de azért ráférne a bővítés, pl virusírtó is ki van spórolva.)
3x256 az még egy gé sincs, és jó eséllyel hisztizne a már bentlévő 256-tal. már próbáltam másik 256-ot, azzal is hajazott. -
Kuruc2
senior tag
Ismerősömnek kellene, régi p4-es gép, és tudom hogy a régi ddr1 ramok ára irreális mindenfelé az újakhoz képest is, de egyszerűen nem éri meg költeni 3-4 ezer forintokat egy nem sokkal többet érő gépre, úgyhogy a plafon az olyan 2ezer ft(/1giga) max. Ha nincs senkinek, akkor gépcsere lesz.
-
Kuruc2
senior tag
Amúgy sehol se találtam 1000-1500-ért pendrive-ot a neten, 2 vagy 4 gigásat. Az isminek. Használtat se.
Rakás helyre írtam, hardveraprón is mindenhova ahol volt hirdetve, kb olyan válaszok voltak, hogy egy darabért nem futkozik a postára, stb. Meg egy ezer ft-os használt pendrive-ért nem fizetek ezer ft postaköltséget.Vaterán meg ilyen helyeken még nézegetem, de nem nagyon.
Valakinek itt?
-
Kuruc2
senior tag
500 ft-ot se fizetnék pendrive-ért, nincs rá szükségem. Van 32 gigás sd a telóba ha valamit hordozni akarok. Ez a bootolható pendrive is más miatt kellene, akinek halott a laptopjában a dvd-olvasó. (félig felpörög, de nem olvas be semmit).
Bár hallottam olyat hogy a bootolhato pendrive készítésekor akár tönkre is mehet a pendrive.
Esetleg valakinek külső dvd-olvasó kölcsönbe lenne? Arról talán.
Sün: az pazar!
-
Kuruc2
senior tag
Nincs valakinek egy xp-telepítős pendrive-ja?
-
Kuruc2
senior tag
-
Kuruc2
senior tag
Nekem egy fölös fekete midi házam van ha kell valakinek olcsón. (táp nélkül)
-
Kuruc2
senior tag
-
Kuruc2
senior tag
Sör, pizza? hol lehet jelentkezni?
-
Kuruc2
senior tag
22" colos full hd philips:
http://hardverapro.hu/apro/philips_220e_22_full_hd_16_9_2/friss.html
-
Kuruc2
senior tag
Sziasztok!
Valakinek jó áron Full HD 22 colos 16:9-es lcd monitor, vagy 20 colos 1680x1050-es szélesvásznú 16.10-es samu nem kell?
(kábelek és még dobozok is megvannak)
(pm!) -
Kuruc2
senior tag
válasz
rétisün #6678 üzenetére
Akartam egy világítós jobb (ár)kategóriás klaviatúrát, és akkor nem találtam a revoltec xl3-ról rosszat, elmentem venni. A boltba nagyon ajánlották hogy ez egy nagyon jó billentyűzet, nagyon meg leszek elégedve, az eladó még azt is mondta hogy NEKI IS ILYEN VAN OTTHON, olyan jó, nagyon jó. Kb 7 rongy volt, és mivel tényleg korrekt üzletnek tűnt, gondoltam biztos nem árulnak gagyit, főleg ennyiért, meg értenek is hozzá, hisz EZ VAN OTTHON is neki. Aztán a klavi egy kalap x.r volt, ragadós használhatatlan gombok, ghost effekt, stb. Rákerestem konkrétan fórumokban ezekre a bajokra, és kiderült hogy nem hibás terméket kaptam, hanem ez a klavi tényleg ilyen x.r eleve. Megértem túladni rajta.
Na akkor csalódtam egyet. Persze attól még lehet jól felkészült bolt, jó termékekkel IS, vidékhez képest aránylag átlagos/jó árakkal, de ez a sztori kétségbe vonta előttem a teljes körű szakmaiságot, profizmust.
Ha én vinnék egy boltot, nem lenne képem ilyen terméket eladni, meg egyáltalán megrendelni. Vagy legalább mondta volna azt, hogy nem tudja milyen a klavi, de ne azt hogy húdejó. -
Kuruc2
senior tag
Foramax-szal már fürödtem be...
-
Kuruc2
senior tag
5 méteres duplán árnyékolt vga-hosszabbító kábel, új, eladó.
-
Kuruc2
senior tag
420-as táp valakinek?
(nagyobbra cseréltem, de hibátlan) -
Kuruc2
senior tag
Esetleg valakinek egy sosehasznált Hama Rage Warrior joystick? Eredeti doboz, nullkilométer.
-
Kuruc2
senior tag
válasz
szakalistvan #6543 üzenetére
Engem se, de 17-ért vettem itt prohradveren.
Egy hónapig ment, meghalt, már jóideje szervízben van elvileg, visszaküldtem eladónak. Remélem visszaküldi.
-
Kuruc2
senior tag
válasz
szakalistvan #6541 üzenetére
Én a 9600 GT-t olvastam, de összekevertem a 9800GT-mmel.
-
Kuruc2
senior tag
válasz
szakalistvan #6539 üzenetére
10-ig?? nice.
-
Kuruc2
senior tag
Hány éves?
HD Sentinel paraméterek? (esetleg print screen) -
Kuruc2
senior tag
Aranyozott SB Audigy 2 ZS SB0350 hangkártya eladó!
-
Kuruc2
senior tag
ASUS EN-8600 vidkari eladó. (6K)
"-0 dB zajszint" (a passzív hűtésnek köszönhetően!)
NFS Most Wanted, NFS Carbon, Call of Duty-k stb mennek vele simán.
-
Kuruc2
senior tag
Genius 5.1 - 5050 V2 eladó. Blokkos, garanciás (zeg), januári, kipróbálható.
20 K.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával