- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy027
tag
Ez valami újítás? Rámegyek valakinek a csatornájára, azon belül a videókra. Eddig ha rákattintottam bármelyik videóra, megnyílt önmagában, most viszont beteszi egy listába és így nyílik meg. Ha vége a videónak rögtön továbblép a következőre, a kommetek meg kit érdekelnek, egyátalán nem akarom azokat elolvasni esetleg hozzászólni. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? Tudok a nyilakról az ablak szélén, illetve a címsorban is le tudom rövidíteni a linket, hogy csak a videó legyen, lista ne. De ezek plusz kattintások. Nincs erre fix megoldás, akár telepíthető (Firefox) kiegészítő? Nem hiszem, hogy csak engem idegesít.
A megnyitott lapok számától függően változó méretű lejátszóablakról illetve egy videóra linkjére kattintás után azonnali lejátszásról ne is beszéljünk. Utóbbira van megoldás, előbbi meg lassan már nem érdekel. Elvégre minden rossz irányba "fejlődik".
Új hozzászólás Aktív témák
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
VoidXs