- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
1200 - 1101
11583 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-20 11:37 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
addikt
S az egyszerű embereknek (mint nekem), megmagyarázható érv is van?
-
enginev3.0
félisten
-
Ablakos
addikt
Honnan tudja a gogle, hogy a youtube videómon Rubinstein zongorázik a videóm alatt és nem én? Néhány országban letiltották, szerencsére nem nálunk.
-
törölt tag
-
Jim74
nagyúr
Ha a feltöltésnél azt választod, hogy a videó "nem listázott" legyen, akkor csak azok tudják megnyitni, akik megkapják a linket. De, ha ők továbbküldik, vagy közzéteszik fórumban, akkor azok is megnézhetik.
Teheted teljesen privátba is, akkor csak azok nézhetik meg, akikkel a youtube-on keresztül megosztod.
-
Jim74
nagyúr
Sziasztok!
Az alábbi problémában szeretnék segítséget kérni:
Van egy Zyxel NSA310-es routerem, amit szeretnék Youtube videó feltöltésre is használni. A készülék beállításánál meg kell adni a youtube accountot (ami nekem egy gmail-es account) és jelszó párost. Amikor ezt megteszem és próbálna bejelentkezni, akkor ezt az üzenetet kapom:Unable to get permission from Youtube. Please try again.
Felhasználónév, jelszó biztosan jó, mert webes felületen be tudok lépni és tudok is videót feltölteni a Youtube-ra.
A NAS fórumán már érdeklődtem és sajnos nem jöttünk rá a megoldásra.
Esetleg a Youtube, vagy Google fiók beállításainál kell valamit átállítani, hogy a NAS be tudjon lépni a Youtube fiókomba?
Előre is köszönöm a segítséget

-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
YouTube ra hogyan lehet feltölteni úgy videót, hogy az elérését csak az lássa, akinek átadom/elküldöm a videó linkjét ?
köszi
láttam már ilyen feltöltéseket és meg lehet valahogy csinálni.
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan program, vagy böngészős kiegészítő Youtube-hoz, ami az éppen nézett videó befejezése után a jobb oldali ajánlott videók legfelső találatát automatikusan elkezdi lejátszani?
Köszi.
-
laszlohu
addikt
Én speciel azon vagyok kiakadva, hogy
PC - n ugye, Adblock - ot használok, nem kell Youtube - on végignézni a reklámokat,
de tableten az Androidos Youtube appban nem lehet blokkolni a reklámokat,
végig kell nézni az 5 másodperces reklámot. -
SkyS1gn
félisten
Már megint mesterkenek a feliratkozások menün?? Miez a szar?
-
SkyS1gn
félisten
Ez a retek youtube sohasem működik rendesen?
Miért tölti lassan a videókat egy 10Mbites nettel? Nem mind, de elég gyakran.... flash is befagyasztja a böngészőt.... hihetetlen!

-
HellGreg
őstag
Sziasztok, most raktam össze egy új gépet (amd a4 5300 cpu-val), felraktam a win7-et, flash playert, java-t, és egyszerűen nem működnek a videók a youtube-on. Sem explorer, sem firefox alatt. A videók elindulnak, mennek kb 2 másodpercet, aztán kiírja, hogy "hiba történt, próbálkozz később". Egyidejűleg a laptopomon megy minden videó. Valamit elfelejtettem feltelepíteni, vagy mi lehet a baj?
Köszi előre is -
flash-
veterán
-
kpal
nagyúr
-
enginev3.0
félisten
Szerintem ez egész jó minőségben tölt le..
http://www.youtube-mp3.org/ -
törölt tag
http://www.youtube-mp3.org/
Pedig kerestem, bocsi. Ez másoknak is jól fog jönni ! -
törölt tag
Üdv, biztosan volt már a kérdés:
Olyan program kellene ami legjobbb minőségben egyből mp3-at csinál nekem.
Kerestem de nem találtam
Koncertfelvételt akarok lementeni.

megköszönném ha valaki linkelne egyet. -
WolfLenny
senior tag
Ki lehet valahogy kapcsolni a history-ban, hogy ne szürkítse be a videók képeit "megnézett" felirattal?
Idegesítő és néha alig látni melyik videó van mögötte.Előre is köszi...
-
enginev3.0
félisten
-
Buster17
addikt
Aham és ebbe a programba, hol lehet csatlakozni?
-
enginev3.0
félisten
-
Buster17
addikt
Hali!
Az igaz, hogy a youtube videóim után fizet a youtube?
Még is mekkora összegről van szó? Feltöltés után vagy nézettség szerint fizetnek? -
n@p@lm
addikt
-
flash-
veterán
-
n@p@lm
addikt
-
n@p@lm
addikt
-
flash-
veterán
na jelentem hosszú idő után,több tucat program kipróbálása után végre megtaláltam az igazán használható youtube to mp/youtube video letöltő programot ami nem gagyi bloatware hanem tényleg könnyen gyorsan egyszerüen teszi a dolgát meg is vettem ajánlom mindenkinek youtube song downloader plus 2013
-
hattrickuser
aktív tag
Van valakinek valami ötlete az alábbi hiba megoldására:
Egy videó átváltása 1080p-be kb. 5-10 másodpercig tart, addig csak a fogaskerék forog, és gyenge minőségben megy a lejátszás tovább. A szürke csík lényegesen előrébb van, mint ahol a lejátszás tart (piros csík). Nem minden videónál figyelhető meg a jelenség. 21.0-s Firefoxot, legfrissebb Flash Playert használok. Internet kapcsolatom 80/25 MB.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
flash-
veterán
amúgy észrevettétek hogy a youtube-on a "hivatalos" videók pl official klippek,vagy official film előzetesek,stb, átlagosan gyorsabban töltödnek be mint a többi nem official (home made)videó,mindegy hogy milyen minőségűek..
gondolom azért van ez így mert az official feltöltők perkálnak ergo jobb szervert kapnak a cuccaik,még a mezei userek anyagait lassabb szerverre teszik... -
n@p@lm
addikt
ok, köszönöm.
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
-
n@p@lm
addikt
köszi.
és ebbe hol kell beleegyezni hogy 3. féltől származó tartalom? -
enginev3.0
félisten
-
n@p@lm
addikt
lenne egy privát video amit feltöltök a youtube fiókomba.
fiam táncol egy aktuális slágerre.
törölheti ezt a google? illetve megszűnteheti a fiókomat érte hogy egy 3. fél zenei produktumára megy a tánc? -
westcoastog
veterán
Most nézem nem minden videó megy html5-ben, pl egy most feltöltött phtv-s videó meg html5-ben játszódik le.
-
westcoastog
veterán
-
Mazsul
tag
Próbálj áttkapcsolni html5 módra. Egyébként ott sem vált át azonnal, viszont folyamatosan megy a videó, és pár mp alatt feljavul a minőség.
-
energy_
senior tag
Az miért van hogy 5 nap alatt a cpc-m 45-ről 8ft-ra csökkent? Tudom hogy a hirdetőktől függ de ez nekem gyanús.
-
westcoastog
veterán
Na most a youtube szar vagy a chrome miatt van ez?
Mikor elindítok egy videót és beállítom hogy 720 esetleg 1080p-be legyen nem vált át rögtön hanem pörög a kis ikon, én beletekerek a videóba hogy átváltson, gondolkodik és nem vált át hanem ledobja a kisebb felbontásba..
Nem mindig dobja le de általában ilyen és elég idegesítő... Chrome-ot már újratelepítettem, más böngészővel van ilyen baj? 10Mbit-es netem van az bírná..
-
Ryder62
őstag
Leginkább akkor lehet sikereket elérni ha elsők között teszel fel egy videót valamilyen témából.
Bár igazából még egy jó nagy adag szerencse is kell mellé. Pl ha egy játékból elsők között teszel föl gameplay videót, nem biztos hogy magas nézettsége lesz mert órákkal később nem 6 usertől lesz gameplay videó hanem 40-50. Meg vannak felkapottabb csatornák ahova lehet fél nappal később kerül fel de ahogy felkerül már ki is akadt a számláló.
Nekem világ és hazai szinten is csak 1-1 videóm van ami 100 ezer fölötti nézettséggel bír.
Szóval szvsz tényleg sok mindentől függ: mikor töltöd fel, milyen téma, milyen verziót, érdekli e a közönséget stb stb stb.
-
energy_
senior tag
-
Zotya21
senior tag
-
energy_
senior tag
Sziasztok, az normális ha adsensen 200 kattintás (50ft cpc) után is 0ft becsült bevételt ír?
-
Mazsul
tag
Elérhető a HTML5 felület, a youtube partnerek videóinál is.

-
spkkill
tag
-
Vyndree
őstag
-
spkkill
tag
Az adsense fiókodban láthatod,hogy mennyit fizetnek kattintásonkét.Ez a CPC .Úgy tudsz többet keresni,ha magas az oldal CTR (kattinási arány).De sajnos ezeket nem nagyon befolyásolhatod.Nagy nézettség kell,mert nem mindenki kattint a reklámokra(átlag 1-3%).A CPC-t a hirdetők határozzák meg.Csinájl nagy nézettséget és jön a lóvé.

-
Vyndree
őstag
Mitől függ az, hogy mennyit fizetnek a reklámokért? (pénzszerzés) Össze vissza van a bevétel akár a megtekintések számát, akár a megtekintett perceket nézem.
Megtekintések: 25
Becslés a percekről: 10
Becsült bevétel: $2,52Megtekintés: 1 820
Becslés a percekről: 1 215
Becsült bevétel: $1,48Megtekintés: 256
Becslés a percekről: 666
Becsült bevétel: $0,11Van valami trükkje, mit lehet csinálni hogy többet fizessen?
-
janos1988
addikt
A YT a Feliratkozásaimnál nem írja ki a csatornák mellé az új feltöltések/tevékenységek számát, pedig semmit sem állítottam el. Van vkinek ötlete, hogy mitől van ez?
-
Mazsul
tag
Abban maradtam, hogy keepvid.com -on keresztül húzom le IDM-el. így nincs gond a lejátszással. Csak pár mp+
-
Zotya21
senior tag
én ezt használom és letöltött eddig mnident amit próbáltam
http://www.dvdvideosoft.com/
ittvan a free youtube download
-
tombar
senior tag
-
Mazsul
tag
-
tombar
senior tag
-
Mazsul
tag
Sziasztok.
Pár napja azt tapasztalom, hogy Internet Download Manager-rel lehúzott youtube videókat nem tudom lejátszani PC-n. VLC player nem mond semmit, csak áll a vido 00:00-n, Media Player Classic - Home Cinema pedig Cannot render the file hibát ír. Mi lehet a gond? Youtube lejátszhatatlanná tette volna a file-okat, ha nem böngészőben nézed?
-
erikke17
őstag
-
Zotya21
senior tag
-
enginev3.0
félisten
-
erikke17
őstag
Feltöltöttem egy videót 2 napja, de egyszerűen ha keresőből akarok rákeresni nem tudom előkaparni...
A videó nyilvánosként van beállitva, tipp?
-
enginev3.0
félisten
Külföldi számokat nagyon nem érdemes feltölteni sehogy, már hármat próbáltam, mindet törölték, illetve két magyart is, szóval még egy dobásom van és oda a fiókom, pedig 505 feliratkozóm van és 290 videóm, abból 298 harmadik féltől származó
Nem tudom mért nem elégszenek meg azzal, hogy övék lesz a reklámokból a bevétel...
-
freaghill
őstag
-
varzsha
csendes tag
Csak egy tapasztalat: Hasonló dolgokat raktam fel én is (1-2 perces jelenetek) --> elismert harmadik blabla.. nem támadtam... és egy pillanat alatt se szó se beszéd úgy tiltották a fiókomat, hogy még a Gmail-be sem tudtam 3 napig benézni... és akkor is kizárólag telefonos megerősítéssel..
Íme 1 a mind közül:
http://www.youtube.com/watch?v=l4b0t1QeYj8&lc=O3YUwaA4jz0L1FFHrDJUBNFjnTcuGtumQJqy4U-kbDA&lch=email&feature=em-comment_received
-
Zotya21
senior tag
-
freaghill
őstag
-
Zotya21
senior tag
-
freaghill
őstag
-
Zotya21
senior tag
én amikor feltöltöttem a dokikat a jutubra az egész sorozatot
azért kaptam pirosat mert mentek a folyósón és azt énekelték ehogy a sztékeste eljött a szték este eljött
ezt kellett kivágnom hogy nelegyen pirosba és ne legyek lekorlátozva

régen ami srága volt meg sima 3. feles megszoktam támadni valamikor elfogadják de pénzes abból már nemigen lesz

azóta inkább megnézem hogyan tiltották ésha csak németországos akkot hagyom a francba

-
freaghill
őstag
Youtubera szeretnék feltölteni egy nem egész 1 perces videót, és ezt írja: Elismert harmadik féltől származó tartalom.
Ezzel szeretném megtámadni:
A tartalom általam való használata megfelel a méltányos használat feltételeinek a vonatkozó szerzői jogi törvények alapján.Youtube ezt írj:
3. A felhasznált rész mennyisége és lényegisége a szerzői joggal védett teljes mű arányábanNagyobb eséllyel tekinthető méltányos használatnak az, ha az eredeti műből csak kisebb részeket használ fel az illető, mint a nagyobb terjedelmű részek felhasználása. Előfordulhat azonban, hogy egy kis részlet is sérti a méltányos használat elvét, ha az adott részlet a mű „lényegét” teszi ki.
A jelenet annyi, hogy Kevin a The Office sorozatból pókerezik.
Szerintetek támadhatom? -
cattus
addikt
-
Vyndree
őstag
Ha a link végére írod a "&hd=1" -t, akkor HD-ban indul.
www.youtube.com/watch?v=9Zh2zRRjBtM&hd=1
(vagy nem erre gondolsz?) -
csako
veterán
-
cattus
addikt
Jól látom, hogy nem lehet beállítani, hogy milyen felbontással induljon el automatikusan a videó? Csak annyit találtam, hogy:
Mindig a legjobb minőséget válassza ki az internetkapcsolat minősége és a lejátszó mérete alapján
Teljes képernyőn mindig HD minőségben történjen a lejátszás (ahol lehetséges) - ez nálam nem is aktiválódik automatikusan... -
Murphistic
aktív tag
A pontos egyenleget az Adsense fiókodban tudod ellenőrizni a "Kifizetések" menüpontban. Ahogy korábban is írtam, ezt az összeget mindig valamikor hónap elején növelik az előző hónap összesített reklámbevételeivel.
A kifizetési határ egyébként kb. 100 dollárnak megfelelő forint ( nekem 20 000 rémlik, ami nem biztos, hogy annyi
). Kifizetésre abban a hónapban kerül sor, amikor túlléped ezt az összeget és az utalást az adott hónapban 20-a, 21-e környékén indítják el. ( Itt a fórumon már valaki kapott ilyen utalást, ő biztos jobban emlékszik a napokra )Azonban nálad az is gond lehet, hogy nem adtál meg valamilyen adatot. Ez valószínűleg a számlaszám lesz, amelyre egyébként küldenek egy pici összeget hitelesítés céljából. Viszont nemcsak a számlaszám, hanem a lakcímed is hitelesítésre kerül. Amikor az Adsense egyenleged eléri a 10 dollárt, akkor a rendszer automatikusan elküld egy PIN-kódot a megadott lakcímedre, amit be kell majd írnod egy megfelelő mezőbe ( úgy tűnik erre még nem került sor, vagy már túl is vagy rajta ).
-
Vyndree
őstag
Teljesen kezdő vagyok a YT pénzszerzésben, szeretném ha néhány dologban megerősítenétek.
Szóval a fiókom össze van kapcsolva Ad-Sense fiókkal. Van már összes becsült bevételi összegem. Mikor belépek az AdSense fiókomba ezt látom, de gondolom azért van így, mert nem értem el a $100-os értéket.- Hol tudom pontosan megnézni, eddig mennyi pénzt kerestem? (a becsült bevétel gondolom nem az) Be kell lépnem az Ad-Sense fiókba és ott amit jóváírtak az a mérvadó?
- Mikor van a forduló, mikor nullázódik az összeg? Valahol azt olvastam novemberben van, lehet félreértettem valamit? Vagy csak gyűjtöm, és ha másfél év után érem el a $100-t akkor fizetik ki? -
enginev3.0
félisten
-
cirkus
aktív tag
feltöltöttem a yt-ra egy party videot, és beazonosította az alatta levő zenét, és azt kéri, hogy hallgassam meg a videon a felismerhető résztől a zenét, és fogadjak el, hogy egyezik a zene egy kiadott válogatáson lévő zenével. Egyezik amúgy....mit jelent ez, lehet további probléma ebből, vagy csak el kell fogadnom ezt a beadványt ?
-
Murphistic
aktív tag
-
Vasinger!
nagyúr
Köszi!

Milyen flipper?

-
Murphistic
aktív tag
Ha az a 10 dollár a júniusban összegyűjtött összeget mutatja, akkor az majd csak valamikor július elején kerül hozzáírásra az Adsense fiók egyenlegéhez. Április elsejétől van így, hogy az adott hónap során összegyűjtött pénzt először összesítik, kiszűrik a szerintük megtévesztő kattintásokat, majd a végleges összeget hozzáírják az Adsense egyenleghez.
Szerk.: Azt elfelejtettem leírni, hogy szerintem akkor minden rendben van, de a fentiek miatt júliusban még ellenőrizd le. Addig játsz a flipperrel
. -
Vasinger!
nagyúr
Hm..azt írja ott, hogy Az általad társított AdSense-fiók jóváhagyást kapott.
Akkor ezek szerint össze van már kapcsolva. Be is léptem, de ott 160 Ft-ot mutatott csak. Nem annyinak kellene lenni ott is, mint YT-n?
-
Murphistic
aktív tag
-
Murphistic
aktív tag
Persze és előfordulhat, hogy még többet is, mintha magyar nézők néznék meg. ( Persze akár ennek a fordítottja is igaz lehet. ) Az összeget ilyenkor is forintban kapod meg, mert a kifizetés magyar számlára történik és magyar címmel regsztráltál.
A Youtube-on a pénzszerzés semmi más mint Adsense hirdetések megjelentetése, csak nem a saját honlapodon történik, hanem a Youtube felületén keresztül, ahová te szolgáltatod a tartalmat.
-
Abrion
senior tag
Ha már ez a téma, mi van akkor ha csinálok egy angol/usa nyelven 1 videót, és a nézők nem magyarok, ilyen esetben is kapok pénzt? és ha igen akkor forintot?
-
Hariboo
csendes tag
Asszem megjavult a youtube
tegnapelött vagy mikor volt egy kisebb nagyobb leállás aztán ujrainditották egészet és most mindenjo *lekopogja -
Murphistic
aktív tag
Én kezdetektől fogva összekapcsoltam az Adsense fiókommal, így ott minden hónap végén hozzáírásra kerül az adott hónap bevétele. Ugyan azt írják, hogy a korábbi bevételedet jóváírják, de én csak abban bízok, ami már megjelent az Adsense fiókban
. Én a helyedben már most létrehoznám az Adsense fiókot is, bár nem tudom milyen videóid vannak feltöltve, mert ha azokat törlik akár jogsértés miatt is, akkor jó eséllyel búcsút mondhatsz az Adsense fiókodnak is. -
Vasinger!
nagyúr
Még nincs összekapcsolva semmivel. akkor megvárom a 100 USD-t és akkor lépek ez ügyben!

-
Murphistic
aktív tag
-
Vasinger!
nagyúr
-
Zotya21
senior tag
jah ez is ilyen jutub baromság max annyit tudsz sztem hogy keresztnév vezetéknév helyére beírod ami volt név vagy egyikhez beírsz egy pontot xD

msn en is igy csináltam már amikor olyan lett persze már az sincs
-
szildavid90
aktív tag
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy ne az email címem mutassa a YouTube oldalon mint felhasználónév, hanem azt a nevet ami eddig is volt? Volt most ilyen, hogy milyen nevet akarsz használni, mindig kiadta a YouTube és valahogy át állt az email címemre, hogy tudom azt megcsinálni, hogy a régi nevem mutassa YouTube mint felhasználónév?
-
csako
veterán
-
bognar110
őstag
Köszi

-
cirkus
aktív tag
ha egy feltöltést meg kell szakítanom a felénél, akkor legközelebb azt folytatni fogja onnan, vagy elölről kezdi ismét ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
1200 - 1101
11583 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- ASUS Vivobook X1704VA Intel Core 5 120U 16GB RAM 512GB SSD ÚJ ÁLLAPOT GARANCIA 2029-IG!
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nyilván olyan videókkal amik keresettek és nem licenszesek, illetve a megfelelő kulcsszavakkal.

tegnapelött vagy mikor volt egy kisebb nagyobb leállás aztán ujrainditották egészet és most mindenjo *lekopogja
VoidXs