- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Flash vagy HTML5 a jobb gyengébb gépekre?
Hol tudok váltani a 2 megjelenítés között?Dual Core D820 2GB DDR
-
Nem tudom, de nagyon úgy tűnik nekem, hogy ez valami állandó dolog marad, és nem csak egy bug.
Már képet is lehet kiválasztani a videóhoz, de csak külön lapon hajlandó megnyitni, továbbra sem játssza le az oldalon. Egyébként, mellékesen írom, de gondolom emiatt csökkent a videók nézettsége...érdekes... -
jozsi252
veterán
Pfúú agyamra megy a Youtube.. Ha már egy kicsit is bele akarok pörgetni egy videóba, egyből középen töltés jel, és nem moccan onnan. Rá kell frissíteni az oldalra. De hogy látom nem csak én szenvedek ezzel a hibával.

-
Üdv,
Facebookon viszek egy oldalt, és eddig gond nélkül betudtam illeszteni úgy egy YouTube videót, hogy azt az oldalon játszotta le, és nem nyitotta meg külön a YouTube-t.
Van valami megoldás rá, hogy ismét az oldalon játssza le a videót? -
akyyy
senior tag
Mit lehet azzal kezdeni, hogy ha bekapcsolok egy feliratot, és annak fordytását, akkor néha ne jelenjen meg a szövegbe olyan, hogy  . Hosszú agy Ő- betut meg minden karaktert megjelenit.
-
Mi a tököm van a youtubbal,ugyan azt csinálja mint mindig meg áll a videó valamely pontján és frissíteni kell az oldalt hogy le tudja játszani a videót.
-
qdak
addikt
én downgradeltem a flashplayert, azóta jobb
-
feka007
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kár
-
feka007
veterán
Másnak is tetű lassú napok óta a YT?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Sok éve van egy youtube fiókom (most is létezik), amibe szintén sok éve nem jelentkeztem be. Azt hiszem ez alatt csináltak a youtube accountból gmail-est is. Most bejelentkeznék. Nem tudok. Nem fogadja el a jelszót. Azt írja: The email or password you entered is incorrect. De a jelszót tudom. Elég egyszerű volt, hogy emlékezzek rá, de el is mentettem. Akkor miért nem tudok belépni?
-
Murphistic
aktív tag
válasz
pityeszka
üzenetére
Hmm, akkor tényleg úgy tűnik, hogy ellopták a fiókadataidat. Kicsit furcsa, hogy csak a Youtube-nál látsz fura viselkedést. Esetleg nézd meg a Gmail-es fióktevékenységedet is. Még olyasmi jutott az eszembe, hogy nem vesztetted-e el az androidos mobilodat, bár gondolom említetted volna.
Remélem ezzel a jelszóváltoztatással megoldódik a problémád
. -
pityeszka
őstag
válasz
Murphistic
üzenetére
Egyedül csak én használom. Most cseréltem jelszót és beállítottam a kétlépcsős azonosítást is. Egyébként kikapcsolt állapotban történik ez az anomália...kilövöm a gépet este, reggel meg ott vannak olyan zenék amiket én nem is hallgatok..
-
Murphistic
aktív tag
válasz
pityeszka
üzenetére
Jelszót szerintem nem kell tudnia a vírusnak, ha akkor rosszalkodik, ha te is be vagy jelentkezve a youtubera. Ilyenkor az aktuális sessiont kilophatja a böngészőből is.
Ha nem használtad máshol a fiókodat, akkor az még sanszosabbá teszi, hogy vírusos a géped. Az például elég jó ráutaló jel, hogy fura videók jelennek meg az előzményeidben és a kedvenceidben, hacsak nem vagy alvajáró
.
Próbaképpen csináld azt, hogy frissítsd a NOD adatbázisát és csinálj teljes áltvizsgálást. Ha lehet, tán a legjobb lenne betöltődött rendszer nélkül.Szerkesztés: A legegyszerűbbre nem is gondoltam: másnak van hozzáférése a számítógépedhez?

-
pityeszka
őstag
válasz
Murphistic
üzenetére
Sehol nem jelentkeztem be soha! Vírus? Nem tapasztaltam semmi rá utaló jelet. Van fent egy malware és egy nod is... Másik, hogy a jelszót nem kéne neki tudnia ehhez?

-
Murphistic
aktív tag
válasz
pityeszka
üzenetére
Szia!
Szerintem valaki használja a fiókodat. Ha nem is lopták el, nem maradtál bejelentkezve valakinek a számítógépén (akár suliban, munkahelyen is)?
Ha jelszót akarnál módosítani, vigyázz, hogy vírusmentes gépről történjen, mondjuk bootolj be egy Live Linux rendszert. (Én fióknyitásnál jártam meg. Valószínűleg vírusos gépről próbálkoztam és ha új Google-fiókot hoztam létre, akkor azt ellopták. Gondolom valami vírus figyelte az új fiók létrehozását és mivel új volt esélyem se volt a visszaállításra
)
Ugyanakkor szerintem jelszómódosítás mindenképpen ajánlott, de vigyázz a kártevőkre
. -
pityeszka
őstag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy a tubom magától rak be kedvencekhez zenét ill. az előzményekben olyan számok vannak amit én nem is hallgatok??
-
ledgeri
nagyúr
Mióta lehet csak G+-szal üzenetet küldeni youtubeon? Az igazinevemet kéri, mikor valakinek küldenék üzenetet...
-
Másnak is van úgy,hogy a youtubon meg álla videó néha aztán töltés jel a képen frissítem az oldalt és már jó is?
-
Out
addikt
Eddig úgy volt beállítva a Youtube-om, hogy a "tetszikelés" le volt tiltva. Az előbb néztem a Videókezelőt és láttam az egyik videómnál, hogy valakinek tetszett. Nem találom ennek a letiltását sehol sem. Valaki tudja merre van?

-
qdak
addikt
vmi tipp miert nem engedi megnézni a 18+ os videot? lassan 30 leszek, be is van alitva sztem, mert regen ment

-
donjohnson
addikt
én a keepvid.com-ot használom. csak audio sávot is tud menteni.
-
Zin
őstag
Zenéket akarok lementem YT-ról ugye videoklippek ezek.Melyik programmal a legegyszerubb mp3-ba?
-
Out
addikt
válasz
krizmo_
üzenetére
1. A frissítések jelentik azt, hogy kérsz értesítést e-mailben.
2. Nincs különválasztva, hogy csak e-mailben vagy csak a YT-on legyen értesítés, a csatorna gazdájának csak annyi választása van, hogy Előfizetők értesítése ki/be. Ebben benne van, hogy e-mailben is, illetve más helyeken.
-
Köszönöm a választ.
A fogaskeréknél ezt a két lehetőséget lehet bepipálni:
- Kérek frissítéseket
- Kizárólag a feltöltések megjelenítése a hírcsatornábanA kérek frissítéseket, az megegyezik az értesítéssel?
"Azonban a csatorna gazdája dönti el, hogy automatikusan küldésre kerüljön-e bármilyen értesítő."
És ilyenkor kaphatok e-mailt is, vagy csak a YouTube-on jelennek meg ezek az értesítések?
-
Out
addikt
válasz
krizmo_
üzenetére
Te csak annyit tudsz tenni, hogy rámész a csatornára amire feliratkoztál és a Feliratkozás felirat mellett van egy fogaskerék ikon, ott tudod beállítani, hogy kérsz-e értesítést.
Azonban a csatorna gazdája dönti el, hogy automatikusan küldésre kerüljön-e bármilyen értesítő.
-
Üdv,
Ha, feliratkozom egy csatornára, akkor van arra valamilyen mód, hogy kérjek e-mail értesítést, ha töltenek fel valamilyen videót oda?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Csináltam egy sport klubnak egy YouTube os csatornát. Külön gmail-es mail címet regisztráltam és a YouTube csatorna neve az lett, amit a Gmail-es regisztrációnál megadtam családi és keresztnévnek.
Ez így jó is volt, mert jól vette át a YouTube ezt a nevet és a sport klubnak mindig is ez fog maradni a neve.Viszont most egy másik sport klubnak is kell csinálnom egy YouTube oldalt. Itt már van egy gmail-es címe a sport klubnak. Ilyenkor hogyan tudom kialakítani a YouTube os csatorna nevét ?
Illetve másik kérdésem az lenne, hogy mit lehet olyankor tenni, ha változik egy klub neve és így a YouTube os csatorna neve is meg kellene, hogy változzon ? Mit lehet ilyenkor tenni ?
Arról van szó, hogy a klubnak a nevét meghatározza az aktuális szponzor és ha az változik, akkor a klub neve is változik.köszi
-
Out
addikt
Amennyiben megtalálod a saját videódat másnál feltöltve, akkor a videó alatt van egy Továbbiak felirat, arra kattintva bejön, hogy Jelentés és a menüből kiválasztod, hogy Sérti a jogaidat, majd elköldöd a Youtube-nak, akik majd intézkednek valahogyan. Én még sosem csináltam ilyet, nem tudom mi a folyamata.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Biztosan észleltétek már, hogy egyes emberek letöltik a YouTube csatornákról a videókat és feltöltik a sajátjukra. Vannak akik rossz indulatból teszik, de vannak, akik nem. Vannak akik nem értenek igazából az internet világához, idősebb emberek és letöltik és feltöltik a saját csatornájukra, ami igazából nem is csatorna, mert nem úgy használják, csak felöltök azzal a szándékkal, hogy jobban "terjedjen" a videó.
Nekem meg ez azért rossz, mert én a videóval dolgoztam, vágtam, szerkesztettem, stb... és azt szeretném, hogy aki meg akarja nézni az az én csatornámon nézze meg. Inkább linkelgessék a videó címét, de töltség át saját felhasználófiókjuk alá.
Ezt hogyan tudom elérni ?, hogy bejelenteni a videót, vagy valami, hogy töröljék és az én csatornámon nézzék meg ?
köszi szépen.
-
Orionk
senior tag
köszi
Ha megnézek valami videót YouTube on, akkor a videó alatt mindig ott van a csatorna neve és mellette néha egy kicsike pipa.
Ez a pipa gondolom, hogy azt jelenti, hogy valahogy le van regisztrálva az oldal. Van akinek ott van, van akinek nincs.
Például ennél a videónál, a videó alatt ott van a csatornanév mellett a kicsi pipa
Ilyen ellenőrzött pipát hogyan lehet a csatornádra kérni ?
köszi
-
Orionk
senior tag
A YouTube csatornán a Névjegy alatt privát üzenetet lehet küldeni a csatorna használójának.
Ezt a funkciót ki lehet kapcsolni ? Én nem akarom, hogy küldözgessenek üzeneteket, mert úgysem lesz időm ott olvasni.
köszi szépen
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Youtube on meg kell adni a telefonszámom, hogy vissza legyen igazolva, hogy valóban felhasználó vagyok és nem "robot".
Sms ben meg visszaküldenek egy kódot, amit beírva új lehetőségek lesznek a Youtube oldaladon, mint pl. 15 percesnél hosszabb videót is tölthetsz fel.Azt szeretném kérdezni, hogy 2 csatornához is meg lehet adni ugyanazt a telszámot ?
köszi
-
Out
addikt
1. Az nem kiemelt videó, hanem bemutatkozó videó vagy más néven előzetes.
Az Alkotói stúdióban rámész az Irányítópultra, majd középen a neved alatt a Csatorna megtekintése feliratra.
Mivel nálam már bevan állítva egy ilyen videó, ezért nekem a Kezdőlap, Videók, Lejátszási listák.... alatt, ott a videóm és mellette egy ceruza amivel kitudom cserélni egy másikra, ha akarom. Ha jól emlékszem amikor én beállítottam ezt, akkor volt egy oktató rész a Youtube-on ami végigvezetett a folyamaton a borítóképtől a videóelőzetesíg.2. Ahogy az előttem lévő hozzászóló is írta, azok lejátszási listán lévő videók, illetve népszerűségi sorrendben lévők, stb...
Ha a videóidat függőlegesen látod felsorolva, akkor a videó végén lévő ceruzával tudod módosítani a lista kinézetét, hogy függőleges illetve vizszintes elrendezése legyen. És ugyanitt tudod berakni az általad létrehozott lejátszási listán lévő videókat is.
Röviden ennyi...

-
SRII
őstag
Sziasztok!( már kérdeztem de nem jött válasz)
1; A csatornán ,hogy kell kiemelni egy videót?(ami a kezdő lapon látszik, aki fellép a csatornára az egyből azzal a videóval találja magát szembe)2; és hogy kell beállítani,hogy a kezdő oldalon címkékbe legyenek külön a videók?
pl: [link]itt így szeretném megcsinálni, kezdő csatorna oldal, ott egy kiemelt videó, és külön szeparálva a videó fajták!
bocsi relax!

pls
2 hete nem tudom megcsinálni.

-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Most akarok csinálni egy Youtube csatornát és eddig még sosem csináltam.
A mostani csatornán hogyan kell borítóképet szerkeszteni ? Mármint Photoshopban mekkora rajzterületet kell csinálni és arra összeszerkeszteni egy képet ?, vagy mostanság hogyan érdemes egy ilyen borító képet megcsinálni a mostani Youtube ra ? köszi -
Murphistic
aktív tag
Amit korábban linkeltem, ott eleve az MP4 az ajánlott konténer. Jó, hogy gységes a magyar és az angol súgó
.
Sőt, a Youtube az MKV konténert is probléma nélkül kezeli, ami a kedvencem, mert nyílt a dokumentációja, így ami kezeli, az általában jól kezeli.
Szerk.: még annyit, hogy a Youtube nekem elég mindenevőnek tűnik. Bármit megeszik, csak videó legyen benne (ezért vannak kiemelve a különféle projektfájlok a magyar nyelvű súgóban, mert azok nem tartalmaznak videót )(#2119) VoidXs
Az MPEG4 nem lehet béna kodek, mert olyan nincs (ha már szőrszálat hasogatunk)
. A korábban szabványosított MPEG4 kodekek manapság már ugyan nem elég hatékonyak,de a H.264 is MPEG4 szabvány (MPEG4 part 10).
Az megint más tészta, hogy sima MPEG4 alatt mindenki a Divx, Xvid kodekkel készült videókat érti, bár azokkal is lehet HD videót készíteni... -
VoidXs
Topikgazda
Nem. Az MP4 egy hordozó-szabvány (nem tudom a szakszót), ami képes bármilyen képi és audiósávot tárolni. Ha ügyes vagy, belegyúrhatsz divx-et is mp3 hanggal. Az MPEG-4 a gyárilag hozzátartozó kodek, de senki nem használja, mert béna. Újonnan az mp4 egyet jelent a H.264 / AAC vagy Vorbis kombóval.
Ebben az amatőr cikkben amúgy mp4-et jelent
A YouTube H.264 / AAC-t használt régebben, de a hangot kezdik átvinni Vorbisba. -
Orionk
senior tag
Az MP4, az ugynaz mint az MPEG4 ?
Azért kérdezem, mert elméletileg Itt vannak a Youtube által felismerhető formátumok.
Nincs közöttük az mp4, de van köztük mpeg4.
-
Orionk
senior tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Egyébként mennyi időbe tellik, mire megjelenik a lentebbi felbontásokban a videó, ha 1080p ben töltöm fel ?
Van egy Gmail-es címem Kb. 1 vagy 1,5 éve hoztam létre. Alig használtam. Eddig csak Gmail es tájékoztató leveleket kaptam rá. Most ehhez a Gmail es címhez szeretnék rendelni egy YouTube csatornát.
Ezt hogyan kellene csinálni ?köszi szépen.
-
Murphistic
aktív tag
Szia!
Azt, amelyiknek szebb a képe
. A hagyományok miatt viszont valószínűbb, hogy az MP4 lesz a jó döntés.Viszont ha te magad konvertálod a videót, akkor ezt fusd át: https://support.google.com/youtube/answer/1722171?hl=en.
Röviden: MP4 formátum, H.264 codec és AAC-LC hangkodek. A bitrátákat pedig a felbontás alapján a táblázatból tudod kilesni.Ha már feltöltötted a FullHD videót, akkor feltöltés után légy türelemmel. Időbe telik, amíg az összes elérhető felbontás megjelenik a lejátszóban.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Youtube ra hogyan érdemes feltölteni videót ? MP4, vagy AVI formátum ?
köszi
Az lenne a célom, hogy szép minőséges legyen.
-
SRII
őstag
sziasztok! segítség,
mert nem tudom hogy kell a youtub kezdőlapon kiemelni egy videót!
hogy kell? egyszerűen annyira össze vissza van minden ,hogy nem találom. -
spkkill
tag
-
tutuhawer
őstag
Nálam átugrik mindig 1080-ra, ha teljes képernyőre teszem. Ehhez érdekesség, hogy az nfl.com videói néha átváltanak HD-be, aztán vissza szar minőségbe, és váltogat ide-oda. Feltettem az nfl.com által kért bővítményt, de csak nem jó, ellenben a youtube-bal, amivel meg egyáltalán nincs gondom. Instabil nem eredeti win XP-t használok, úgyhogy ne is gondolkodjatok a problémán, csak érdekességképp írtam be

-
Zin
őstag
Egybol 1080 legyen a video hol tudom beallitani?Utallom mindig allitgatni a video elejen...

-
donjohnson
addikt
válasz
tonyrulez
üzenetére
erről a gif-ről jut eszembe: megtaláltam a legtöbb reklámot tartalmazó youtube videót.

-
Zin
őstag
Megint variáltak Frutyubon...hihetetlen h 2 havonta hozzá nyulnak...Like, és a kedvencek közé berakás stb változott ha jol latom.Nalatok is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Silver- 2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5240, 94% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem 3 (alkalmanként 5) megás, és minden jó.
.

2 hete nem tudom megcsinálni.