Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
a másik, hogy nekem is hozzáadja a 480*360-as(16:9, natív youtube felbontás) videókhoz a fekete csíkokat
miért vna ez?bocsi a sok postért, csak kicsúsztam a limitekből

-
eastsider
nagyúr
[OFF]hello
szerintetek ezt a videót miért nem lehet nézni HQ-ban: [link] (nem 720p)
ezt is ugyan úgy rendereltem, mégis ezt lehet nézni HQ-ban...
hol itt az igazság?amúgy olyan vidit nem sikerült még renderelnem, ami teljesen kitöltötte volna a Youtube widescreen videóbalakát, pedig elvileg mindig 480*360 ra volt állatva
mostani beállítások: Audio: 128 Kbps, 48 000 Hz, Stereo, AAC.
Video: 2,0 Mbps, 29,970 fps, 480x360szerintetek hol a hiba?

[/OFF]mod: közbe visszaolvastam,
ezért töltötem már fel 20szor

-
Motion_Blur
félisten
De működik, köszönöm

-
copin
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez engem is megtévesztett a HD videóknál, de aztán megjelent a link. Az &fmt=18 nem működik még?
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mos lehet jobban terhelt a szerver. Reggelre szerintem fent lesz.
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kell várni, majd megjön az is, nekem is később lehett elérhető, attól függ, milyen hosszú a videó. Mikor töltötted fel?
-
Motion_Blur
félisten
Újraregeltem, és feltettem egy videot. Felbontása 720x480p,25fps,audio 192kb/s, 48khz, méret:66MB.
Ennek ellenére nem engedi a high quality opciót
pedig nagyrészt 4-5mpixeles képekből vágtam össze.. vagy erre még külön várni kell fél napot?
-
Biaggio
őstag
Miért van az, hogy (nem minden) videómegosztó oldalon (pl. indavideo) betöltődik az első pár másodperc, aztán megáll? Se pause, se várakozás, se újratöltés nem segít...
amit próbáltam:
cookie-k, temporary-k törlése
Böngésző bezár, majd újra megnyit
Más böngészőben is produkálja
Adobe Flash Player-t, Adobe Shockwave Player-t újra feltettem
-
qdak
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ugylátszik hasraütés szerüen megy a buli náluk
pl van 1 videom ami 2x van fent mert 1x csak 1 képpel raktam fel utána meglett a klipp azt is az senkit nem zavar 
-
Motion_Blur
félisten
Szia! Nem volt fent olyan video, ami sértene bármilyen írott, vagy íratlan szabályt. Saját szerkesztésű szimulátoros videok voltak nagyrészt (szintén több órás, napos szopással megkreált videok). Nem tudom mi lehetett, de szerencse, hogy 2/3-uk megvan tömörítetlenül avi-ban.
-
qdak
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hali nekem multkor éjjel megjött Content ID Matches be a pár törölt videomrol h mi van akkor nem tudtam elolvasni volt vagy éjjel 2 és 4 kor kelnem kellet, nem töröltem moist nincs sehol, a legjobb h van video amivel sokat dolgoztam és nincs benn semmi olyan ami sértene vkit ( hogy érthető legyen a zene is töbszörösen fent van most is a film röl 1000 jelenet van fenn ) én több orát szivtam vele mire szépen összevágtam erre fogták és letörölték
akkor letöröltek olyat hogy autokrol dobtam fel szép képeket nem tudom kit zavart annyi olyan videó van. meg azt sem értem van h sex van a videoban és fenhagyták (benny benassi - satisfaction sex változatot multkor minden 18 nélkul megtudtam nézni pedig abban megadják a csajnak rendesen
) nekem amiben szép csajokat szedtem azt törlik
mostanában nem fogok csinálni vidit az biztos 
neked mijen videoid voltak ?
ui: ja és egész szép nézettséggel birt amit csináltam...
rien én multkor vagy 10 röl kaptam (no para)
mod nem tudok normálisan modolni mert kb 10 perc mire betölti ujra meg látom 2x hsz is lett

-
qdak
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hali nekem multkor éjjel megjött Content ID Matches be a pár törölt videomrol h mi van akkor nem tudtam elolvasni volt vagy éjjel 2 és 4 kor kelnem kellet, nem töröltem moist nincs sehol, a legjobb h van video amivel sokat dolgoztam és nincs benn semmi olyan ami sértene vkit ( hogy érthető legyen a zene is töbszörösen fent van most is a film röl 1000 jelenet van fenn ) én több orát szivtam vele mire szépen összevágtam erre fogták és letörölték
akkor letöröltek olyat hogy autokrol dobtam fel szép képeket nem tudom kit zavart annyi olyan videó van. meg azt sem értem van h sex van a videoban és fenhagyták (benny benassi - satisfaction sex változatot multkor minden 18 nélkul megtudtam nézni pedig abban megadják a csajnak rendesen
mostanában nem fogok csinálni vidit az biztos 
neked mijen videoid voltak ?
-
Miért nem tudok a videóhoz hozzászólást hozzáadni? Se a saját profilomban, se másik profillal, amit csináltam. Talán valamit be kellene még állítani? Hol?
Kivételesen a profilom: Hunedit
-
ruan
tag
hello
Lenne egy bosszantó problémám, remélem valaki tud segíteni nagyon örülnék
elkészült videóm, feltöltöm youtubra, de mind a 4 oldalán fekete csíkok vannak...

van egy 4:3-os videóm ami eredetileg 16:9-es volt, ha ezt feltöltöm akkor a youtube azt hiszi hogy 4:3-os így rak a bal, jobb oldalára is fekete csíkokat...a [linken] van egy kép, annak a How not to do it részén ábrázolja
hogy tudom visszavarázsolni igazi 16:9 arányúvá, ha lehet vegasba?
-
copin
őstag
A megválaszolatlan kérdések topikja.

-
JetiRulez
őstag
Egyelőre jetAudio-val meg SnagIt-tel veszek fel, mert csak ezek képesek minőségi felvételt készíteni, de ez nem állapot.

-
JetiRulez
őstag
Hali!
Az mitől lehet, hogy akármilyen progival töltöm le a videókat a megosztókról, mindig csak sokkal rosszabb minőségben jön le. Recseg a hang, pixelesebb a kép. Netán valami kodek probléma? Mindegyik médialejátszónál ugyanez a jelenség.
Kösz. -
copin
őstag
Mit lehet tenni, ha az &fmt=18 és a 22 nem jó, de mégis, ha rákattintok a high q linkre, a videó jó lesz. Tudom, hogy van egy 3. is (vagy több), de nem tudom linkelni, mert nem tudom, hogy mi a jó szám.
-
copin
őstag
Hol lehet beállítani, hogy a videó lejátszása előtt megkérdezze, hogy 18 elmúlt-e a kedves látogató? Nem tudom cenzúrázni a videóm és tele van meztelen nőkkel.

-
copin
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Esetleg küldj nekik levelet. Ha minden igaz, valahol lehet panaszkodni.
frankie! Én olyat láttam, ahol egy komplett videómegosztó elérhetetlen volt az országból.
-
frankie!
őstag
This video is not available in your country. Ki látott már ilyet??!!?

-
VinoRosso
veterán
Hali!
Erre válaszolna valaki?
-
copin
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A hármas szám jegyében, a harmadik figyelmeztetés a végleges, ami után a videóid és a regisztrációd is törlik véglegesen. Minden törlésről kapsz értesítést. Ez ellen forrás megjelöléssel, kevés, tisztázó, vagy félrevezető kulcsszavakkal lehet védekezni. Valakik sokat használták a piros zászlót... Gondolom.
Az lenne az igazi, ha meg lehetne védeni videókat a törléstől, egy levélváltással, de erre gondolom nincs erőforrásuk. Egy regisztráció kell, hogy a haverok legalább tudják, hogy merre keressenek, a többi mellékes.
-
qdak
addikt
saját magam vágtam elég sokat szivtam vele rohadt mocskos banda

webforditva: Ez a videó egy harmadik fél által egy szerzői jogi igény miatt már nem elérhető.
ez mi ? mien rendszer ez ?

-
Motion_Blur
félisten
Üdv!
Nem tudok bejelentkezni youtube-ra, ezt a választ kapom:
" Your account has been permanently disabled. "Ez mi a f*szom??
A videóim linkjére pedig ezt:
" This video has been removed due to terms of use violation. " -
Lejszi
senior tag
Milyen progival tudom kiszedni a hangot a youtube videok alol ?
help plz
mp3-ba természetesen

-
Apollyon
Korrektor
Így igen, mindenképp amikor már fél Európa alszik vagy bulizik.
Meg most az a "kritikus" szombat este van, amikor mki bulizik, vagy már alszik buliból, vagy épp most kezd neki, vagy készülődik.
De amúgy elég jó, csak az előbb feljött már egy 500-as hibaüzenet
Kiv. vagyok, mikor váltja le a TV-zést ez a fajta sugárzás

-
DarkByte
addikt
Hát én azt hiszem eleget láttam, egyébként is főleg a minőségre és a terhelésre voltam kíváncsi. Jó éjt, aki követi annak jó szórakozást.
-
DarkByte
addikt
Na még 10 perc és kezdődik, de már lehet nézni a közvetítést, és elég stabil eddig.
Mod1: Van három kamera állás ahogyan nézem. Érdekes.

Mod2: haha, Vendetta -s maszkok a tömegben
Mod3: van háromfajta minőségi szint, a legnagyobb minőségű kb. 1Mbit/s sebességű Firefox Throttling extension szerint. -
DarkByte
addikt
A November 23. -tól induló YouTube Live -ról tudtok valamit? Mi láthatjuk majd az itt lévő tartalmakat Európából? Csak mert ha most rámegyek a youtube.com/live oldalra, nem töltődik be semmi, pedig pár napja még voltak ajánlók.

-
qdak
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
idáig is voltak! meg láttam olyat is h valahogy kiakasztotta vki az idő számlálot és csak 0 mutatott a video alatt!
rien feladtam ma megcsináltam a zenét bele kevertem 1 másik számot h a közepén volt a zene csináltam klippet neki de u u rejected
ja és normál tartalom semmi xtra! nem volt ja és közben tettem fel tök idióta értelmetlen videot persze azt engedi, még talán megproba h csinek 1 másik profilt hátha azzal v a "kedves" profiljával megprobálom! -
Winner_hun
félisten
-
kingi
tag
tényleg vhol láttam, hogy teljes filmek lesznek a youtube-on...
????????????????
????????????????
???????????????? -
rien
senior tag
Remélem még visszanézel, mert nem hagyott nyugodni a dolog, sikerült belefutni több ilyen videóba azóta és hát nem örültem
A lényeg, harmadik fél (kiadó) tilt le több lehetséges okból kifolyólag országokat, akik nem nézhetnek/ hallhatnak bizonyos anyagokat.
Értelmesebben
itt van pl. egy válasz ugyanerre a kérdésre, youtube help-ből:Well, that video includes some copyrighted music -- sounds like Nickleback? I can see it in my country (Germany), but I notice that the video has been monetized.
What this means is that the record company found your content, but
instead of having the video taken down, opted instead to have the
video monetized and to recieve some basic viewing stats.If the video has been blocked in certain countries, this is probably
because the record company specifically requested it. This might be
the case if, for example, the record hasn't been released in those
countries yet.Alternatively, there may be something in the video that is illegal in
certain countries (perhaps the soundtrack?). For example, the Chinese
authorities might ban certain political content.De amúgy érdekes mert nekem például pont egy Nickleback szám volt így
hogy nem tudtam megnézni not available in your country, de más feltöltőtől ugyanazt a számot megnézhettem
Lehet az sem mindegy hol van a feltöltő
Azt tudom, hogy vannak előadók pl. Prince akik egyáltalán nem engedik, hogy zenei anyag felkerüljön róluk youtube-ra, láttam régen egy videót aminek a címe valamelyik száma volt, aztán ahogy néztem a videót nem zene volt, csak szöveg valami ilyesmi: nem ez sajnos nem egy Prince szám, Prince sz@rik a rajongóira....bla, bla
#141: nekem is pont ez a bajom, én is erre várom a választ

Azt próbáltad már, hogy upload-nál nem jó tag-eket írsz? qdak birthday party meg ilyen hülyeségeket video címnek, tag-ekbe is ugyanígy baromságokat írsz, úgy felengedik-e?
Én ezt akarom kipróbálni csak egyelőre lusta voltam megcsinálni újra a videót amit nekem nem engedtek fel, mert simán újra feltöltve ugyanazt kiszúrták duplicate video
-
qdak
addikt
-
qdak
addikt
mér rejektelik a videokat amit felrakok ?
sima zene klipp nem is volt fenn:
Method Man - Dangerous Grounds (Feat. Streetlife)
-
rien
senior tag
Előző hsz-em kérdőjellel a végén!
Más. Egyszer véletlenül nem tudom hova, mire kattintottam
de a lényeg az volt, hogy behozta az összes videót ami ugyanazzal a képpel van felrakva. Ezt hogy kell csinálni? most bármennyire akarom nem tudom összehozni 
-
copin
őstag
Hogy lehet eltűntetni a már nem létező felhasználókat a feliratkozási listából?
Gyakran előfordúl a felfüggesztés?
-
fekeandras
őstag
Azt mondja meg valaki mi a rákért nem tudok regelni a YouTube-ra
Mindent megadok, minden ok.Rányomok hogy hozza létre az account-ot és visszadob...
hogy rohadjon meg! -
kingi
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
köszke

-
dzsozefo
aktív tag
Mi lehet a gond? Minden 2 videó ilyen mostanába...

-
rien
senior tag
felteszem máshogy a kérdést
háthahogy létezik az, hogy userek feltesznek komplett sorozatokat, 4-5 részre vágva egy-egy epizódot, hogy a 10 perces limitbe beleférjenek....én meg egy pár perces részt belőle nem tehetek fel?????
ez hungarikum? vagy nem tudok valamit amit az említett feltöltők igen?nagyon hálás lennék ha ezt valaki megmagyarázná

-
rien
senior tag
Azt tudja valaki, hogy miért van az, hogy feltöltök videót és nem engedik: Rejected (blocked by content owner) | Matched third party content.
Meg is érteném, hogy oké csúnya dolog
valamiből részletet felrakni avagy videoklippet, de basszus ilyenekkel van tele a youtube
.....és amelyik videókra kapom ezeket az édes üzeneteket mások simán feltöltik dettó ugyanazt
ezt nem értem 
-
Ariadne
őstag
Hali!
Remélem ebben a topikban tud valaki segíteni.
Összefutottam többször is olyan videóval, amit korábban többször megnéztem, még playlistbe is tettem, erre később "This video is not available in your country." szöveggel lepattint. Teljesen hétköznapi bringás videókkal meg pár zeneivel is jártam már így. Kicsit furcsa, hogy ha megnéztem már tucatszor, akkor később miért nem elérhető innen.

Tudja valaki, miért van ez, és hogy lehet-e tenni ellene valamit?
-
Wallz
tag
Nálam nem működik a youtube.

-
Stalker-2572
veterán
Opera böngészővel hogy lehet leszedni google videot?
-
Jarod1
veterán
Sziasztok ! hogy tudok felrakni 1 zenét úgy hogy amikor lejátsza csak 1 képet mutasson?

-
vargapdavid
tag
Sziasztok! Feltöltöttem egy videot youtube-ra és valamiért csúszik a hang, pedig ha a gépemen megnézem a videot az tökéletes.. Mi lehet ennek az oka?
Itt a videó: Link
Köszi: Dávid
-
icons
addikt
Találkoztam ezzel a You2b Downloaderrel. Hogy is létezhet egy ilyen progi, ami le tudja szedni a jogilag levédett dolgokat tud leszedni a netről, mégpedig elég látványosan? (nem úgy, mint dc, stb, mert azok nyilván illegálisak, de nehezen lekövethetőek, ezt azért lehetne)
-
balintka
addikt
Lehet olyat csinálni valami programmal hogy egy youtube videóból kirippelhessem mp3-ban a videó hangját?
-
z0d1AK
nagyúr
ha nevetni akartok: youtbe!!!
-
letix
senior tag
Hi all!
Nem tudom feljebb írva vagyon-e, de hátha valaki épp ebből a módszerből kamatoztatna.
Ha az ember videót néz a fent említett helyekről, azt álltalában cache-eli a böngésző.Érdemes figyelni, melyik könyvtárak tartalma változik (böngészőtöl függően) egy video megnyitása , bezárásakor.
Régebben én így bogarásztam ki, egy számomra igen fontos videót.
udv
letix -
Sagnya
csendes tag
hi! ismerős a probléma és én nem is tudtam mit kezdeni vele...
igazából tettem egy új rendszert és működni kezdett a google
ezen kívül nem tudok mást ajánlani
remélem bejön -
Casanova*
veterán
hali! egyik kereső se jó,némelyik weboldal se jön be,meg néha nem tok visszalapozni. nod 32 van fent. végig futattam már 3-szor és semmi vírust nem talált. explorert kitöröltem,letiltottam. mozillát,operát használom. sajna nemtok böngészni. én még ilyet nem értek. scent csinálni?? az mi?? nemtok jó spyware progit keresni. nem jó a google. küldjetek linket!!! köszi
-
Casanova*
veterán
szasztok! google keresőm nem működik. se az operán , se a mozillán. nem csinál semmit,csak lefagy.. érti ezt valaki?? mi lehet a gond? vírus van??? na ne...nem rég lett újra telepítve..
-
Sagnya
csendes tag
tettem egy új rendszert
és már jó is 
-
janeko
őstag
ez a magyar ilyet még nem halotam, probáld meg a magyart vagy jön egy okosabb aki többet tud erröl a furcsa problémárol

-
Sagnya
csendes tag
Helló!
nem tom,h jó helyre írom-e ezt problémám,de friss rendszert raktam és azóta nem keres a google:S
valaki,ha tud segítsen vmit pls
előre is kösz! -
qdak
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell notebook topic
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Nvidia Quadro FX570
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
miért vna ez?

és már jó is
VoidXs