- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
Láma kérdés, de:
Hogyan lehet videót törölni youtuberól? Nem találom sehol. Oo -
Speeedfire
félisten
Ha, akarok a videóhoz egy kis feliratot, ami szokott is lenni a videók felületén akkor hol tudom hozzáadni?
-
Egorov
aktív tag
Na ezt az opciót csak akkor találtam meg, amikor vissza váltottam régi kinézetre. Be volt jelölve, hogy a kedvenceket jelenítse meg. Szóval a megoldás: vissza váltottam régi felületre, így megjelennek a kedvenceim akkor is, ha nem vagyok bejelentkezve.

Azt, hogy az új felületnél miért nem jelennek meg, azt meg nem tudom, de nem örülök neki. -
Murder3
addikt
belépsz a saját profilod adatlapjára és ott fent ahol írja, hogy lehet új kinézetre váltani(az a kék csík)
alatta van szürke sávba a közlemény közzététel,beálítás..etc na ott a videó és lejátszási listára kell menni és bal oldalon egy négyzetbe lehet kipipálni mi látszódjon az adatlapodnál. -
Egorov
aktív tag
Estét!
Eddig meg tudtam nézni akkor is az elmentett kedvenc videóimat, amikor nem voltam bejelentkezve. Most meg amióta új a felület ezt nem tudom, csak ha bejelentkeztem, vagy csak láma vagyok és nem találom. Szóval: hogy a fenébe lehet bejelentkezés nélkül megnézni valakinek a kedvenceit?

Itt van az én "accountom" de megőrülök...nem találom a kedvenceimet. FUUUU
http://www.youtube.com/user/EgorovHUN -
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Soha nem volt ilyen gondom a youtube-val, de mióta új, azóta van olyan, hogy bejön egy reklám, megállítja a lejátszást is és nem lehet lekapcsolni a reklámot, csak azt látom.
Elindítani el tudom és megy a hang (meg alatta a kép) de a reklám kitakarja.Mit lehet ezzel csinálni?
-
samfishR
senior tag
legújabb flashplayert tegyétek fel, plusz videóra jobbgomb, settings és a hardveres gyorsítást kapcsoljátok ki. ha ez sem segít, akkor még emellé adblock plus kiegészítő telepítése ajánlott (már ha firefoxotok van, többire nem tudom, hogy van-e), mert nekem is ugyan ez volt a gond és mindig a 10. mp-nél ugrott szét a kép amikor bejönnek a hirdetések. ez a kombó nálam megoldotta a problémát, azóta is minden király.
sőt, hardveres gyorsítás kikapcsolása után a fullscreenre váltás is azonnal megtörténik, nincs az a 3sec fekete kép. -
Lmh
őstag
Sziasztok!
Elég idegesítő problémám van a youtube-al. Az elindított videók elég nagy százalékánál indítás után pár másodperccel elugrik a kép. Amolyan nagy méretre vált, kicsi ablakban és a videónak csak a bal-felső sarka látszik kinagyítva, a többi nem:S Ha a képet kirakom full size-ra, akkor meg a fekete képernyőn a bal felső sarokban látom a videót sima, kis ablakban.
Nem tudom mennyire voltam érthető, gondolom csak az fog tudni ugyis válaszolni, akinél már volt ez a gond.Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
-
Apollyon
Korrektor
A főoldal nálam azzal van tele hogy a facebook ismerőseim miket osztottak meg. Mivel engem ez marhára nem érdekel, meg azért van a facebook hogy OTT lássam, ezért kiszedtem az összekötést, youtubeból kiírtottam a facebookot, facebookról leszedtem minden likeot, meg removeoltam az appot ami youtubebal kapcsolatos, de a főoldalon még mindig ugyanaz a szemét van.
Hogy tudom mégis ezt kikapcsolni? Vagy felejtsem el inkább örökre a főoldalt?
-
P00By
nagyúr
Lehet volt már ilyen kérdés

Szóval vmiért nem volt bejelentkezve a böngészőm(...), de nem enged belépni.
Ezt írja: Kérjük, használja a Google Fiókjához (Bodri1 kukac gmail.com) tartozó jelszót a bejelentkezéshez. A régi YouTube-jelszóval való bejelentkezés többé már nem támogatott.
A régi felhasználónevemet és jelszavamat akarom használni amit eddig is, megoldás?

-
flash-
veterán
sziasztok
egy kérdés
ustream oldalon levő videót át lehet valahogy tölteni automatikusan vagy könnyen youtube ra?
-
Murder3
addikt
valami ruszki spammer bot megtalálta a videóimat és elkezdi a leírást átirni vmi ciril szöveggel meg vmi linket basz be, ha tudom panaszolni?
mármint yt-nek mert nem találtam semmi erre voantkozót -
cirkus
aktív tag
munkahelyen le vannak tiltva bizonyos tartalmakkal járó oldalak, mint a youtube is..
de láttam, hogy egyik munkatársam nézte de nem volt hajlandó elárulni, hogyan...Mozilla böngészőt használt, és nem nagyon trükközött...Hogy lehet kijátszani..?? -
tzsolesz
nagyúr
Én azt mondom neked hogy 240p-hez a minimum az egy tualatin, vagy coppermine P3 1.0-1.4Ghz-ig, 512MB RAM, és 8MB-32MB videomemória.
360p-hez is jó fenti cucc teteje. De amin már élvezhető, az egy P4 1.8-2.2Ghz.
480p-hez pedig efölött bármi. 720p, és 1080p-hez pedig egy kis 2 magos 1GB RAM, és integrált VGA. Mondjuk ha kikapcsolom a vírusírtót, akkor egy 3.2Ghz-en keteyegő P4 630 HT-vel is mennek a full HD videók, 1GB DDR, és egy 256MB-os 9600PRO társaságában. Én sem tudom igazából mit használ ki jobban a Youtube flash playere. Szerintem CPU a legfontosabb.Jah, srácok miért nem jó a youtube? Mindenkinél szarakodik? Elindul, majd megáll, ekkor újra elindul és zöld kép van a videó helyett. ha belepörgetek, akkor megjavul.
-
piadex2
senior tag
hello!
milyen hardver konfig kell, hogy tudjam nézni a youtube-ot?
kösz:piadex2
ps: nekem most egy 466-os celeronom (mendocino), 384MB ram, és 8 MB video
-
gaborba81
tag
Köszi Mindenkinek a választ!!!
-
rt06
veterán
válasz
gaborba81
üzenetére
publisher-ek elvileg tolthetnek fel tobbet, de az a publisher-re valasz, hogy beallitod a profil-odban, az keves
ahogy olvasgattam anno, ugy nez ki a dolog, hogy emelle szukseges, hogy legyen mar sok olyan feltoltott video-d, amire nem volt panasz, es akkor fog noni az idolimit -
gaborba81
tag
Nekem is kellene is kis help!!!

Miért csinálja azt a youtube,hogy töltök fel vmit,ami hosszabb mint 15 perc,és nem engedi fel,holott engedélyezve van a hosszabb feltöltés??? -
qdak
addikt
válasz
lumpen_stex
üzenetére
[link]
sima divx nekem iylen lett (6.6mb!)
am mindenhez hozzá nyul
talán tolj fel h264 be de azt is be fogja tömnilumpen_stex elözö, de tök mindegy meik netröl tolom, van mobil net is azzal is bármivel lesem a yout lassu!!!
-
lumpen_stex
aktív tag
egy kis help kéne. 720p-s video-t akarok felrakni a youtube-ra de nagyon elcseszi a minőseget. milyen codek-el rakjam fel, hogy ne nyuljon hozzá?
-
qdak
addikt
válasz
üzenetére
nálam is detto
sőt van amit alig tölt, de ha frisitek rá akk jobb lett, de nem jó! -
törölt tag
Hali!
miért lehet az hogy az internet sebesség mérés szerint gyors a netem, a youtube pedig néha nagyon lassan tölt be ( nincs letöltés a háttérben )
-
Lmh
őstag
Na hát nem jött be sajnos, megint csinálta :S Ilyenkor amikor ezt csinálja kisméretben ( hogy csak a kép bal felső sarka látszik ) akkor ha ki akarom rakni teljes képernyős módba, akkor a kisméretű képet odarakja a full képernyő bal felső sarkába, a monitor maradék 3/4 része meg full fekete. Remélem érthetően fogalmaztam
Szóval erre képe vmi új tipp, ha tudna valaki
Előre is
-
Lmh
őstag
gaborba81: nem, mert csak néha jön elő a dolog, bár annyira azért sűrűn, h már idegesített annyira, hogy beírtam ide

samfishR: kipróbálom, köszi szépen, meglátom használ-e. gondolom fog

-
Lmh
őstag
HaLi! Arra tud valaki gyógyírt, hogy miért ugrik szét úgy a kép rendszeresen youtube-on, hogy nem látom a kezelőgombokat + a kép sincs rendesen a helyén, a bő bal felső sarkát látom csak? Firefoxot használok, ha az számít.
Előre is köszönöm!! -
samfishR
senior tag
http://www.youtube.com/my_videos , majd kipipálod amit törölni szeretnél és actions-nél kiválasztod h delete.
-
rep3at
őstag
Valaki meg tudná mondani hogy hogyan tudnék törölni egy-két felesleges videót a saját feltöltéseim közül Youtube-ról? Úgy gondoltam hogy majd a saját videószerkesztőjével fogom összefűzni őket, de sajnos az ilyesmire (mint utólag kiderült) nem képes.
Más: Tudnátok valami ingyenes és jó képességű videószerkesztőt ajánlani? Az se gond ha van benne valamiféle stabilizátor funció.
-
Nunder
őstag
Lehet, hogy volt már, de nem találtam rá utalást.
Mostanában tapasztalom, hogy a YouTube videóinál a kis betöltöttséget jelző csík megszűnt létezni. Jelzi, hogy hol tart a videó, tekerni is tudok, de nem tölti előre a videót szerintem. 3 netkapcsolattal teszteltem, mindenhol ez van. Chrome-to használok, mindig frissítem, az összes Flash alkotóelem friss, JAVA stb. szintén. Kissé tanácstalan vagyok. Lehet, hogy az about:flags-ben állítottam be valamit, amit nem szeret?
-
james001
veterán
Sziasztok az miért van hogy mostanában nem jeleníti meg full képernyőn a videót youtube-n,pedig régen simán berakta full screen-be? (Vagyis berakja,de nincs kép csak hang.)
-
R1200GS
aktív tag
Időnként ezt azt letöltök a youtube-ról. Eddig youtube downloader-t használtam. Ma viszont nem engedett semmit leszedni. Kipróbáltam más progikat is, de azok sem működtek. Sőt még ezen az oldalon is próbáltam, de itt sem.
Mi lehet az oka?
A youtube nem engedi a letöltést? -
kovsol
titán
az miért van, hogy UK ip ről folyton német reklámokat ad be a videók előtt ?
mod:
My IP Address Location: in United Kingdom
ISP of my IP: AT&T Global Network Services Nederland B.V. -
Lmh
őstag
KPG010 a név akinek a fiókjába bejelentkezett
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Egy elég furcsa kérdésem lenne, fogalmam sincs hova irjak :S
Ma felmentem youtube-ra és automatikusan be szokott ugyebár jelentkezni a saját fiókomba.
Ma viszont automatikusan valaki teljesen más fiókjába jelentkezett be, mintha a sajátom lenne :S
Valami ötlet? Előre is köszi! -
enginev3.0
félisten
Hogyan lehet yt-vel pénzt keresni ha videóimon hirdetéseket engedélyezem? mert adsense-ről le vagyok tiltva

-
flash-
veterán
sziasztok
az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy a youtube-on a hd,videók,és a jó minőségű videók pl filmelőzetesek,videóklippek lejátszása gyorsan,gördülékenyen történik,még a házilag készített videók és képösszeállítások lejátszása-betöltése lassan megy és állandóan megakad??
a net 5megabites adsl,a gép pedig egy i7 es 6 GB rammal....
-
Petya597
tag
Sziasztok!
Akadt egy kis idegesítő problémám.
Az a helyzet hogy nem rég voltam egy koncerten, csináltam is egy felvételt, feltöltöttem YouTube -ra, majd kaptam szépen a következő "üzenetet" a videómhoz: "Egyezés harmadik féltől származó tartalommal."A vicc az, hogy 1., Ez egy koncertfelvétel, ahol mellesleg a kamerázás megengedett volt.
2., Aznap három koncerten voltam (Ugyan annak az előadójáén), és több ilyen felvételt töltöttem fel, azokat mégsem "minősítették" így.5 ilyen videó van a csatornámon, ami "Egyezik harmadik féltől származó tartalommal."
Kérdésem lenne, hogy ezek miatt törölhetik a csatornámat?Előre is köszönöm a válaszokat!

-
Skizz
addikt
Hali
Van olyan jutyub letöltő ami nem teszi tönkre a hangminőséget, meg esetleg konvertál is több-kevesebb sikerrel?
-
qdak
addikt
vajon miért van ha azt állitom be h ne váltson nagyobb felbontásra, betöltöm a videot 360 ba majd fullra teszem csak átvált 480 p re h kezdhessem elöröl tölteni, ja és kb fix 400 jön le a netem de a joutube kb 40-60 kb/s el adja ?
-
leviske
veterán
Másnál is szétbarmolja középre tett videók esetébe a reklám a lejátszót? Nálam csak kis és teljes képernyős módban hajlandó használhatóan működni. Próbáltam már Cr és Fx alatt, még lehet, hogy bepróbálom az Operával, de nem fűzök hozzá túl sok reményt.
(#435) netpeti98: Én a Google akkommal regeltem, de nem tudtam ugyanazt a felhasználónevet választani. Persze ez már egy pár éve volt, de szerintem a mai napig külön meg kell adnod egy felhasználónevet.
-
netpeti98
addikt
Ha belépek a gmailomba a youtuba akkor a gmailos címem lesz a nevem vagy utána még létre kell hozni vmit?
Üdv netpeti98
-
VINIKOR
senior tag
Megint visszaállt a régi rend, hogy max. 15 perces videókat lehet feltölteni. Néhány hónapja még korlátlan idő volt.
-
samfishR
senior tag
nálam elég nyögvenyelősen megyen', 720at meg 1080at alig akarja betölteni..
-
Köszönöm, megvan

-
AndrewTdi
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jobb felül a neved mellet a lefelé nyíl. lklikk, videk, majd bal oldalon kedvencek.
-
Cucuska2
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nevedet megnyomod, megkeresed a saját csatornád menüpontot, vagy már kapásból felugrik a kedvencek.
-
-
AndrewTdi
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
neved alatt videók, bal oldalon kedvencek. (már ha jútúbra kérdezted)
-
Sziasztok
Lehet hogy láma kérdés, de hogy a francba tudok a kedvencelt videókhoz hozzáférni?
Az egész oldalon nem találtam linket rájuk.. -
samfishR
senior tag
KICSIT mintha lassú lenne

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
A jdownloader ingyenes program ami biztosan leszedi , felajánlva a videó összes elérhető minőségét.
Innen szedhető : -
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Egy AGP-s Ati Radeon 9200-al. Ez ugye még nem tud ilyen extrákat elkezelni

1.4-es shader-t tud... 8.1-es Dx.
De mondom most már jól működik, csak hsz írás közben mentem utána a dolognak. -
samfishR
senior tag
válasz
benedekco
üzenetére
nekem meg olyan hibája van -vagyis volt-, hogy ha átteszem 720p-be a videot, és úgy át fullscreenre, (tehát ne a fullscreen állítsa át a felbontást), akkor 1-2 secig fekete a kép, hang ugyan úgy megy. sőt ha utána visszaveszem kicsire, akkor látom azt a képet beragadva 1-2 secig, ami a fullscreen előtt volt. szóval elég szar volt, de kösz a tippet, hardware acc megoldotta
igaz h minimálisan recés a kép, nem teljesen tiszta, de alig észrevehető. -
Mitől lehet az, hogy teljes képernyőre téve csak fekete képet látok? "Hángván képninc". Azaz kép annyira van, hogy a szövegcímkék megjelennek. A probléma független attól, hogy milyen felbontású anyagot szeretnék full screen-ben nézni. Normál ablakban, vagy azt kihúzva tökéletesen megy minden vidi.
Firefox 6, legfrissebb flash player, WinXP SP3.
-------------------------
STORNOMegtaláltam a megoldást, egy fél perces kereséssel. Néha nem is értem magam
Jobb klatty a videón, settings. Majd kikapcs a hardware acceleration-t.
Én is próbálkoztam ennek kikapcsolásával, csak nem itt hanem a böngészőben, az nem segít.Mégis itt hagyom a szöveget amit eredetileg írtam hátha másnak is gondot okozna ez és itt szeretne keresni. Én is kerestem a "fullscreen" illetve a "teljes képernyő" szavakra, de nem adott eredményt.
-
Az újabb skinnel, eltűnt a sáv, amit már betöltött a videóból. Régebbi skinnel, ami pl be van ágyazva, ott megy. Valahogy visszalehetne csalni ezt a betöltöttségi micsodát?
-
samfishR
senior tag
downloadhelper a neve, csak egy sima firefox plugin. aztán a többi böngészőhöz nem tudom mi a jó, én ezt használom, egy kattintás és tölti is a kívánt felbontásban.
-
kpal
nagyúr
Tudnátok olyan ingyenes progit ami leszedi a videókat akár HD-ben is ? Mert az eddigi progi ami ingyen volt már fizetős .
-
Murder3
addikt
az miért van h az újjabban feltöltött videóimnál összeszarja a hangot a youtube?
pedig alapjába a videó nem ilyen de yt-n összeszaródik... -
gyenge47
aktív tag
Hali
Valami okos módszer van rá, hogy minden videót (ahol lehetséges) automatikusan 720-ba játssza le a youtube?
-
samfishR
senior tag
ez teljesen összeomlott

-
haba727777
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Vásároltam egy xperia x-10 mini pro-t és nem indítja el a videót. a googl működik tehát net van de mégis azt írja ki hogy nincs hálózati kapcsolat probáljam később. Ez két napja megy.Valószínű hogy én nyomtam el valamit mert tegnapelőtt még jó volt.
kérlek ha tudtok segítsetek. Köszi Tamás!

-
qdak
addikt
http://www.youtube.com/user/amjayes vajon miért lett törölve az akk ja ? csak rally videokat tett fel amiket ő maga kamozott, vajon kinek ártott ? a jó @&#{@&@& szemét banda, miért kell törölnmi mindekinek az akk ját ???????????

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval erre képe vmi új tipp, ha tudna valaki

VoidXs