- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Nálam nem szaggat a google docs-os videó. Esetleg próbáld meg a YT-on lévő videókat a flash player helyett a HTML5-el lejátszani.
-
bluobluo75
őstag
Érdeklődnék, hogy ezt a szaggatást mivel lehetne megszüntetni?
Vagy csak nállam, ilyen rossz, mert bosszantó, hogy néznék 1 teszt videót és a youtube b*szakodik.
Lehet ez ellen tenni valamit?
Amúgy itt van az eredeti verzió:
[link]
Köszönöm előre is!
-
Mikiller
aktív tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
-
Mikiller
aktív tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Olyannak tűnik a kinézete, de lehet, hogy csak megzavart az, hogy le kellett kicsinyíteni a képet.
-
Mikiller
aktív tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Nem szaggatnak a videók, de ha véletlenül benne van az egérkurzor a videóban és úgy nyomok egy visszát az oldalsó egérgombbal, akkor lefagy a Flasplayer. Te képeden ha jó látom html5-re van állítva nem flash-re.
-
bluobluo75
őstag
válasz
Mikiller
üzenetére
Ha erre gondolsz, igen
Nállad is szaggat a videó? -
Mikiller
aktív tag
Nektek is lefagy a Flashplayer, ha elindítotok egy videót a YT-n, majd az egeret beleviszitek a videó pl. közepébe és nyomtok az egérrel egy oldalsó vissza gombot?
-
bluobluo75
őstag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Ha valakinél nem jelenne meg a videó az a lényeg, hogy sajnos a videók szaggatnak, és az a legrosszabb, hogy még néhány videómegosztón is, és arra gyanakszom, hogy valami kodek hiányozna vagy valami beépűlő, vagy nem tudom, légyszi segítsetek fontos lenne!

Akármilyen tartalmat nyitok meg videómegosztókon azok szaggatnak
Köszönöm előre is!
-
bluobluo75
őstag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
igen arról van szó

file://localhost/D:/LETÖLTÉSEK/videók/Untitled%20youtube%20szaggat/Untitled%20youtube%20szaggat.htmlunom már, hogy minden videóm szaggat, jó volna már megoldás rá, és az a fura , hogy a vimeo is

-
makoss
veterán
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
file://localhost/D:/LETÖLTÉSEK/videók/Untitled%20youtube%20szaggat/Untitled%20youtube%20szaggat.html
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Lokális állományt nem sok ember fog tudni megnézni

-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy másnál is így szaggat ez a youtubes videó?
Vagy csak nállam, mert bosszantó, hogy néznék 1 teszt videót és a youtube b*szakodik.
Lehet ez ellen tenni valamit?
Amúgy itt van az eredeti verzió:
[link]
Köszönöm előre is!
-
PumpkinSeed
addikt
Adott itt ez a yt videó. A jobb felső sarokban ott egy logó amire ha rámész akkor lehet feliratkozni, azt hogyan csinálják meg?

-
Out
addikt
Tapasztalt még itt olyat valaki rajtam kívül, hogy mostanában a feltöltött nyilvános videókat nem osztja meg a Facebookon automatikusan? (Összekapcsolt fiókkal és bepipált FB osztással)
-
TWO40VIDEO
csendes tag
Sziasztok
meglesnétek ezt a kis filmet ha van kedvetek? Mass Effect és más környezetben játszodó videó képregény, magyar felirattal
köszike:
[link] -
jaffa 2843
Ármester
Mi a fene van monstanság? Hiába van kikapcsolva a kommentárok és egyéb szarságok megjelenítése lejátszás közben, mindig ki kell kapcsolni manuálisan a kis "fogaskerékkel" a lejátszóban is... Már agybajt kapok attól ha videót nézek és beúszik valami fos a képbe, hogy "hé ez is érdekelhet ám"... Had tudjam én, hogy mit akarok megnézni.

-
Out
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Elvileg van olyan, hogy átválthatsz desktop kinézetre, az nem segít?
-
rayoliviero
veterán
Egyes videókat nem találok YouTube-on mobilon keresve, amit asztali gépen igen. Ha a Google-ben rákeresek, ott megtalálom, de nem tudom elindítani a zenét, még böngészőben sem, kiírja, hogy a tartalom tulajdonos nem engedélyezte mobilon.
Ezt hogy tudnám kijátszani, elhitetni vele, hogy nem mobilon vagyok. -
tonyrulez
őstag
Milyen program, ami...? topikban biztos hamar választ kapsz rá.
-
g0dl
addikt
Tudtok ajánlani olyan ingyenes alkalmazást, amivel olyan oktató/bemutató videókat lehet készíteni, ami képernyőn folyó tevékenységet rögzíti, ahhoz mikrofon keresztül hangot lehet felvenni stb.
Jó lenne még egér kiemelés ( sok felvételen látszik egy sárga kör ), esetleg kattintások, és billentyűnyomások megjelenítése, rázoomolás, illetve az elkészült videó utólagos vágása, hangsáv hozzáadása.
-
Red_Bull
aktív tag
Miért nem tudok videókat hozzáadni a kedvencekhez? Eddig úgy volt, hogy videó alatt a hozzadás--> kedvencek, most viszont csak lejátszási listához lehet hozzáadni...
Kép:
[link] -
CloZee
aktív tag
Valószínűleg az új flash-el lesz a gondotok, mert a napokban frissült 13.0.0.214 -re, bár nekem Linux alatt tökéletesen működik
-
0xmilan
addikt
Mi történik a youtube-bal a napokban? Megnyitom az oldalt, betölti a szövegeket, de a képeket még kb 10 mp-ig nem és se klikkelni, se görgetni nem lehet. Aztán betölt mindent rendesen. Ugyanez van, ha videót nyitnék meg. Első 4 mp minden ok, aztán kifagy a videó meg a számláló, de a hang alatta megy tovább, 10 mp után visszajön a videó és a számláló is beugrik 15 mp környékére.
Firefoxban minden OK, csak Chrome-al nem akar rendesen működni. -
CloZee
aktív tag
Sziasztok!
Valami hasonló oldal mint a VidToMp3, amivel a hangsávot tudnám lementeni youtube videók alól? A minőség számít. -
cocka
veterán
Mostanában az RTL rámozdult a témára. Függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva a bevételszerzés vagy sem.
Vita kezdeményezése vagy ilyesmi, már nem emlékszem pontosan.
Ha tán 15 mpnél kevesebb, akkor elvileg leszarják, ha több, akkor nem jogos az igény, mert úgy mond lopta az RTL-től.
Nálam a video eltávolítása azonnal feloldotta az accountra rábaszott korlátozásokat.

-
Athes88
tag
Köszi hát akkor az lesz mert nem akarom hülyeségeket írni a megtámadásba aztán még beperelnek a végén a barmok. Persze teljes hosszúságú filmek feltöltése engedélyezett és megosztani, beágyazni is szabadon lehet. (több ilyen van fent youtube-n olyan is ami már évek óta fent és még mindig elérhető, megosztható stb. És nem feltétlen régi film. De ezek nem sértenek semmilyen szerzői jogot á de egy 1-2 perces való világ részlet már igen? Elmehetnek a picsába...
-
Watt25
veterán
Akkor az tényleg érdekes, ha nincs bekapcsolva a bevételszerzés és mégis leakarja tiltani. Nem értem.
Pedig ez simán így van. Próbálj meg keresni a YouTube-on friss Formula1-es videókat. Legfeljebb olyat találsz, amit valaki telefonnal, a tévéből vett fel, de Bernie bácsi sok pénze bőven elég arra, hogy egy normális minőségű Formula1-es videó feltöltése esetén rögtön sárga Szerzői jogi státuszba rakd magad... (amiből asszem 30 nap után kitiltott állapotba kerülsz...) És persze a feltöltött videót senki nem nézheti meg a világon, csak Te... -
Out
addikt
válasz
Athes88
üzenetére
Akkor ezek szerint én tudtam rosszul, hogy ha a speciális beállításokban nincs bekapcsolva a bevételszerzés, akkor bármit felrakhatsz. Én leginkább saját anyagot rakok fel a YT-ra, ezért nem nagyon találkoztam ezzel a dologgal eddig. Várj egy okosra, aki tudja a megoldást

-
Athes88
tag
"Nem értékesítem a videót, és más módon sem keresek vele pénzt." erre gondoltál akkor hogy ezt válasszam. Viszont amikor rákattintok ez jön be:
"
Úgy gondolom, hogy ez a szerzői jogok megsértésével kapcsolatos beadvány nem érvényes a következők miatt:
Nem értékesítem a videót, és más módon sem keresek vele pénzt.Nem számít, hogy származik-e anyagi hasznod a tartalom használatából vagy sem. Ha nincs engedélyed a tulajdonostól, nem használhatod fel.
További információ a szerzői jogról a YouTube-on."
-
Athes88
tag
Ja igen ott van olyan hogy megtámadás amire kattintva ezen opciók jönnek elő:
Úgy gondolom, hogy ez a szerzői jogok megsértésével kapcsolatos beadvány nem érvényes a következők miatt:
Megvan a CD/DVD, vagy megvettem a számot az interneten.
Nem értékesítem a videót, és más módon sem keresek vele pénzt.
Feltüntettem a tulajdonost a videóban.
A videó az én eredeti tartalmam, és minden joggal rendelkezem felette.
A megfelelő jogok tulajdonosától licenccel vagy írásbeli engedéllyel rendelkezem ennek az anyagnak a használatára.
A tartalom általam való használata megfelel a méltányos használat feltételeinek a vonatkozó szerzői jogi törvények alapján.
A tartalom nyilvánosan hozzáférhető, vagy nem jogosult szerzőijog-védelemre.
Bár most a speciális beállításokba olvasok egy ilyet:
Terjesztés
Bevételt hozó platformok -
Out
addikt
válasz
Athes88
üzenetére
Akkor az tényleg érdekes, ha nincs bekapcsolva a bevételszerzés és mégis leakarja tiltani. Nem értem.
Van elvileg magyar YT support is, vagyis régebben volt. A videódnál kellene lennie opciónak, hogy szerinted miért nincs ez így jól és ott leírhatod a dolgot. Vita kezdeményezése vagy ilyesmi, már nem emlékszem pontosan.
-
Athes88
tag
Üdv. Felraktam egy videót de emiatt nem tudom beágyazni, megosztani:
"Előfordulhat, hogy videód harmadik fél klipjeit tartalmazza.
Az egyező klipek megtekintéséhez, kérjük, játszd le a jobb oldali videót. A videót attól a ponttól kezdve játsszuk le, ahol az egyező tartalmat azonosítottuk.
Videódat globálisan letiltották.
Íme, a részletek:"vv_140511_4.mp4", audiovizuális tartalom kezeli: 0:47
Magyar RTL Televizio Zrt. - Hungary "Vágom persze hogy a való világból raktam bele egy kis részletet de lehet ennek valamit csinálni hogy jó legyen? Köszi a választ.
-
Ochocinco46
aktív tag
Üdv,
2007-ben létrehoztam egy youtube acc-ot. Az e-mail címet amivel regeltem viszont sajnos töröltem már pár éve. Kérdésem az lenne, van esély rá, hogy bejelentkezzek még abba az acc-ba, vagy ez így már esélytelen?
-
cocka
veterán
Nem lehet böngészőből letölteni, szerverhibát dob.
Ez úgy hülyeség, ahogy van. A flashgot mindhárom opciót felkínálja: teljes video az elérhető összes formátumban, csak hangsáv az elérhető összes formátumban és csak video az elérhető összes formátumban. Aztán te választod ki, hogy neked melyik kell.
-
törölt tag
Köszi! De iTunes radio-t hogyan tudok halgatni?! iPadem van, de az iTunes Store-ban nem találok rádiót :/
-
törölt tag
Üdv! Youtube-on hol találhatóak a legfrissebb zenék? Mindig levagyok maradva, hogy mik az újak
vagy van valami csatorna rá esetleg?! Köszi 
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Van beépülője, de nem böngészőplugin, én azokról beszéltem.
-
tutuhawer
őstag
ezt nem értem, minek vége, hogyan? Pár szóban fejtsd ki légyszi,
ON Nekem a videóim feltöltése rendben van, át tudom váltani HD-be, a lejátszási listáim is jók, a mobilos felület is rendben megy, azonnal frissül, aminek frissülnie kell. Az előzmények túl sokáig nem nézem. Amit sajnálok, de már évek óta, hogy a megnézendő videókat "drag & drop" módszerrel nem tudom rendezni, míg régen, nagyon régen tudtam. Nehéz megemészteni, azóta se alszom jól

-
VoidXs
Topikgazda
válasz
bluobluo75
üzenetére
Újonnan azzal csencselnek, hogy a képet elválasztják a hangtól (ez a YouTube DASH formátum), ezzel a pluginos megoldások számára a 1080p-nek és a 480p-nek vége. A DVDVideoSoft megoldásai viszont működőképesek.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Valaki tudna ajánlani youtube Full HD letöltő beépülőt operára, vagy firefoxra?
Ha egyikre sincs akkor külön progit ami 1920×1080p -ben szed le videót a youtube-ról
Köszönöm előre is!
-
BladeHero
tag
Sziasztok!
Mostanában a youtube nem működik úgy ahogy kellene.Például nem jeleníti meg a videók képeit jobb oldalt és kommenteket sem mutat.Valamiért feliratkozott még kb 6 csatornára amit még csak nem is nézek pl pewdiepie meg hasonlók, amikről nem tudok leiratkozni, sőt semmit nem tudok a youtube felületén csinálni még a videó leírását sem tudom megnézni.Leginkább a kommenteket és a videók képei zavarnak.Szerintetek mi a gond? -
VoidXs
Topikgazda
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az előzmények mérésével van itt probléma. Ugye a lista sokezer elemet ír, nálam most 9727, de ha a listáimat nézem meg a nevemre kattintva lenyíló menüben, ott 40 van. Az a számláló is bugos. A valóságban CSAK az utolsó 80-at tárolja. A kereséshez Ctrl+F.
-
janos1988
addikt
A megtekintett videó előzményekben hogy lehet keresni?
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Azt mesélje már el nekem valaki, hogy hogyan lehet egy bizonyos user feltöltései közt keresni? Mert ezt vagy nagyon szépen kigyomlálták vagy úgy elrejtették, hogy meg se találd.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem ok nélkül csinálnak ilyen videókat.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az előzmények régen töltődtek ha lefele görgettél, most tényleg nem jó. Egyébként a supportot el lehet felejteni, a Google nem alkalmaz embereket erre a célra. Mondom, milyen munkalehetőségeket adnak: "YouTube Quality Destroyer", "Bad Design Designer", "Fake Content ID Item Adder", és még "Ctrl+C - Ctrl+V Support Replier".
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok
youtube-nak nincs közvetlen email címe, ugye?!
suport kéne, nem iylen menüből válassz, mi a fa.z bajod van -.-lényegében van 9170 videóm megnézve az ELŐZMÉNYEK-nél... de csak 30at látok belőle -.-
és érdekelne, hogyan tudok többet előkeríteni innen (a listából) ?! -
tonyrulez
őstag
Azt a jelenséget mi okozhatja, hogy a kommentek nagyon lassan vagy egyáltalán nem jelennek meg a videó alatt? Legfrissebb stabil Chrome-ot használom.
-
Out
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Esetleg a flash helyett próbáld meg a html5-ös lejátszót és ha ezzel megy, akkor közelebb kerültél a megoldáshoz

-
ledgeri
nagyúr
válasz
Assimilator
üzenetére
A normál rendszeren, és a virtuálison ugyanazon a verziószámú flashplayer fut? (már amennyire lehet ugyanaz..)
-
Assimilator
őstag
Van egy nagy gondom. Nem megy a YT. Elindul a videó, 2 másodpercig szenved vele, majd kiírja, hogy hiba lépett fel. Adobe cuccok fel vannak pakolva pedig. Win7 a rendszer. A böngésző viszont teljesen lényegtelen, mert mindegyiken meghal. A legnagyobb vicc, hogy ugyanezen a gépen egy virtuális rendszeren (ami XP) meg minden gond nélkül megy a videó. S nagyon zavaró, hogy el kell indítanom a virtuális gépet ha meg akarok nézni egy videót.
Mi a teendő?
Előre is köszi a segítséget!
-
-
Mikiller
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja azt vettem észre, hogy a kommentek alul nem jelennek meg, hanem csak egy gomb, ami megnyit egy új lapot és ott olvashatóak.
Ez miért lett így? Nem lehet videók alatt olvasni többet? -
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki olyan bővítményt Chrome-hoz, amivel kényelmesebbé tehetném a Youtube-ot? Gondolok itt olyanra, hogy mindig HD-ban kezdődjön a videó, a mérete nagyban legyen, meg hasonlók.(Használtam a Youtube Options nevű bővítményt, de az az utóbbi időben valamiért nem működik :S )
Előre is köszönöm! -
mutyi
senior tag
Olyan problémám lenne, hogy a múltkor meg akartam keresni a Youtube előzményekben egy jó évvel ezelőtt lejátszott számot, de kb 3 hónappal ezelőtti az utolsó dolog,amit mutat, miközben legfelül kiírja hogy lejátszási előzmények száma 2043.
Én nem töröltem a régi előzményeket, szóval meg kellene lennie, régen is meg tudtam nézni több évvel ezelőtt nézett videokat, erre most nem adja be.
Tudtok rá megoldást? -
Ryder62
őstag
Nyomorék youtube! Hol a francba kell törölni egy lejátszási listát?
Állandóan változtatják a felületet, leállhatnának már ezzel a sz*rsággal mert baromira idegesítő hogy akárhányszor szerkesztek, feltöltök, törlök stb mindig máshol vannak a funkciók, máshogy lehet elérni és mindig keresni kell. Már én érzem magam hülyének!
Arról ne is beszéljünk hogy eltűnt a lejátszási listák értékelése is. Mindig buzerálják ezt a hulladékot de nem jobb lesz csak átláthatatlanabb

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- BestBuy topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Linux kezdőknek
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest