Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Valaki tudna megoldást találni arra, hogy mostanában miért akadozik a youtube?
Másnál is ez van?
Megnéztem operán, firefoxon, ugyanaz a szaggatásos lejátszás tapasztalható jó néhány hete, és szinte biztos, hogy nem a gép okozza mert azóta újra lett téve a win 7
Köszönöm előre is!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
adamkaa777
üzenetére
Próbáltad a reklámblokkolókat ki-be kapcsolgatni, hátha, esetleg a flashplayert frissíteni? (csak mert nekem is van accom ott, és működik...)
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok nem találtam más topikot hátha ti tudtok segíteni Twich.tv kb 1 hónapja szinte be se jön és néha még lowon szaggat ... (eddig high on simán ment )
-
PitLee
őstag
Sziasztok
A nagy átállás óta nem látszódnak a hozászolásaim Youtube-on.
Pl: írok egy nyilvános hsz.-t és ha bejelentkezve látom, kijelentkezve nem .
Csináltam egy teljesen új felhasználót Youtube-ra engedélyeztem a G+ fiókot, majd hsz-nél bejelölve hagytam a G+ megosztást és nyilvános beállítás mellet elküldtem a hsz.-t, de Youtube-on továbbra sem látszódik csak bejelentkezve .
Ha valaki találkozott eme problémával vagy ismeri, sejti a megoldást az ne kíméljen
(Win7, FireFox, IE) -
Gabcsi84
csendes tag
Sziasztok !
Egy másik videómegosztóról szeretnék videót csatolni/feltölteni úgy hogy csak az url-t másolom és beillesztem és meglenne. Ezt hogy csináljam? A youtube videó feltöltésnél csak fájl tallózást találok.
Előre is köszönöm a választ !üdv: Gábor
-
dragon1993
addikt
Sziasztok ven lehetőség arra ,hogy egy adott profil alól egy komplett csatornát áthelyezzek egy másik fiók alá ?
Eddig közös google fiók volt.

Egyesével meg nincs túl sok kedvem áttöltögetni a dolgokat. -
tonyrulez
őstag
válasz
szildavid90
üzenetére
Arra gondolsz, hogy a feliratkozásaidat időrendben mutassa? Alapértelmezetté sajnos nem lehet tenni, mindig rá kell menni a baloldali feliratkozásaim fülre. Félmegoldás: én mindent könyvjelzősávból nyitok meg, ezt az odalt hozzáadtam a könyvjelzőkhöz és így rögtön odavisz.
-
TWO40VIDEO
csendes tag
válasz
szildavid90
üzenetére
Felüll ha beirtad amit keresel, alatta: szürők/feltöltés dátuma ezt kell beállitani
-
szildavid90
aktív tag
Hogy lehet azt beállítani, hogy mindig a legfrissebb videókat mutassa a YouTube a főoldalon és ne ilyen 5-6 hónaposokat?
-
tutuhawer
őstag
válasz
TWO40VIDEO
üzenetére
Kösz a visszajelzést, ki fogom próbálni, biztató nekem is, csak nehéz váltani. Az újdonság fura, de a youtube meg fos, akár telefonon, akár PC-n böngészem.
-
TWO40VIDEO
csendes tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Youtubon már mikor töltöd fel szkennelik, ha olyan tartalom van benne akár világszerte letiltott is lehet, mielött még privátba tennéd, nekem pont a napokban lett elegem youtube hülyeségeiből és költöztem át dailymotionra. Teljessen elégedett vagyok vele nem butit mint a youtube krisztálytiszta az 1080p nem ugy mint youtubon, és eddig egy videot szedettek csak le velem, mert Basil Poleoudis zenéjét tettem bele a conan a barbárból

Ja és mivel kevesebb a video és a max nézetség sem millió körüli mint youtubon, hamarabb találnak rád akiket esetleg érdekell a feltöltött tartalmad, mert nincs mindenből 20millio fent. Én igy nézek ki most [link] személyre szabott index képet is lehet berakni a videok alá, egyszerüen le kell pauzálni és a sarokban a kis fényképező ikonra kattintani bárhol ahol neked szimpatikus a videoban. Szóval eddig pozotiv számomra a Dailymotion
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Hirtelen csak beleolvastam a szomszéd topicba, ahol a csatornák letiltása, jogi következmények stb van, és kérdezem, hogy mi van, ha én saját magamnak teljes filmeket szeretnék feltölteni, hogy privát videóként bárhol elérhessem őket? Ezt is figyelik,mert én tényleg tennék fel magamnak teljes filmeket...
-
TWO40VIDEO
csendes tag
válasz
Szabix01
üzenetére
Hello. mivel mentetted el, ill vagtad össze? mert valszeg ott nem 1080p be renderelted le pl movie maker-ben ha szamitogéphez rendereled az csak 480P van külön nagyfelbontású opció. vagy várnod kellet csak kicsit, a nagyfelbontásra akár 10 percet is kell várni, mig elérhetővé válik.
-
Szabix01
tag
Sziasztok,
Egy újonc voltnék a videok világában, nemrég vettem egy Drift Ghost HD actioncam-ot és csináltam haverral 1 videot, felettük a jutyubra de a minősége nagyon rossz... 480p-ben lehet csak lejátszani pedig 1080p felvételek lettek összevágva és ugyanezen minőségben elmentve is.
Milehet a baj? miért csak 480pben jelenik meg a videom? Kéérlek segitsetek.
Üdv Szabi -
ledgeri
nagyúr

-
Ryder62
őstag
válasz
TWO40VIDEO
üzenetére
Huerta Memorial vidid egész jó.

-
TWO40VIDEO
csendes tag
Az egész youtube problémára egyszerű a megoldás, én ide költöztem, a feltöltés minősége fényévekre van a butitott youtube minőségtől. Ennyi: [link]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
TWO40VIDEO
üzenetére
Ohh: elhiszem én ne aggódj... Milyen mobillal?
-
válasz
TWO40VIDEO
üzenetére
Engedélyt kell kérnem a tulajtól ( zene ügyben, de fel van sorolva 6db )
Sehol nincs leírva a neten, hogy hogyan tudom ezt megtenni, hogy működjön.
Megoldhatnák már a mobilon reklám lehetőségét, mert akkor nem volna ilyen gond. -
TWO40VIDEO
csendes tag
válasz
kleinguru
üzenetére
Én ugy tudom azon nem tudsz változtatni mert valószinüleg nem te vagy a tartalom tulajdonos hanem a 3. fél akinek zenéjét/videoját felhasználtad, és ö igy rendelkezett. Persze lehet rosszul tudom, mert ezt a youtubot nekezebb kiismerni mint a nőket
Én meg pont azt szeretném, ha a videoim ne legyenek megnézhetőek mobil eszközön, mert zenés videókat csinálok, és kiborulok, mikor irnak, hohy" ez mos mi? nem értem" hat nem néma film baszod
en nagy monitoron, jo hangcuccal készitem, ahoz tervezem a képi és hangelemeket, ök meg tamagochin nezik meg
Ha esetleg találsz megoldást lécci ird meg köszike
-
Tudja valaki, hogy a feltöltött videómat, miért nem tudom megnézni mobilon? tartalom tulajdnos bla bla...
Néhány országban le is van tiltva. Szívesen fizetnék is érte, ha ez kell hozzá, de sehol nem találom a módját... Segítsetek kérlek
! -
TWO40VIDEO
csendes tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Ugysem hinned el..
EGY nyamvadt mobillal, és 0 forintba volt minden :?D a következő filmünkhőz elvileg már van sponzor
de legalabb egy jobb kamerat kapunk kölcsön, az hegymászós kaland film lenne..
gyorsan nezzetek meg mert az uj rémhirek szerint minden régi 3. féltöl való videot törölnek nagyon remélem, hogy ez kamu rémhir!!!
a videok: [link]
Köszi a megnezest es ha esetleg ertekelitek
-
TWO40VIDEO
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ezt értem de én is hajlandó lennék külön fizetni a bevételeimből.
-
enginev3.0
félisten
válasz
TWO40VIDEO
üzenetére
Kapnak pénzt ha használsz egy számot
-
TWO40VIDEO
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mennyire egyszerű lenne, ha pl használhatnám 3. fél zenéjét, de a youtube bevételeimből vonnának némi licensz dija és el van intézve...ez az egész egy rémálom nekünk feltöltőknek

-
enginev3.0
félisten
válasz
TWO40VIDEO
üzenetére
Hát nem tudom mi lesz a 3. féltől származó tartalmakkal, engem is csúnyán érintene
-
TWO40VIDEO
csendes tag
Kinyirnák a youtube gameplay videokat!
[link]
Fenébe remélem az én csatornámra nem fog vonatkozni, mert bár gameplayel már nem foglalkozom, de 3. féltől származó zenék vannak a filmjeinkben, és még épp hogy csak belevárgtunk
Később nem csak zenés filmeket, hanem beszélgetős-élöszereplőseket is szeretnénk késziteni!
Itt megtekintheti akit érdekell: [link] -
spkkill
tag
válasz
xxSanchez
üzenetére
Teljesen felháborító a dolog,főleg annak tudatában,hogy közben mások rengeteg pénzt szakítanak teljes filmekkel,sokszor hd minőségben.Pl:http://www.youtube.com/watch?v=OBvxE-3B52Y
Ha csak 2% kattint a reklámra és kb.8ft kattintásonként akkor az kb. 240.000Ft -
ledgeri
nagyúr
válasz
TWO40VIDEO
üzenetére
Egy másik fórumban is láttam a kérdést, és itt is láttam...
Kérdésem az, hogy milyen kamerával vettek fel, és milyen kiegészítőkkel?
Javaslatom az, hogy legalább be kéne szereznetek egy válltámaszt a kamerához, vagy akár home-made steadycam-et csinálni (akár nem kinyitott háromlábat fogva), mert rázkódtok akkor is amikor nem kéne.
+ Ha a kamera tudja, akkor olyan felvételi színprofilt beállítani, amit utómunkában lehet széppé tenni... -
TWO40VIDEO
csendes tag
Sziasztok! Én is szeretnék hires lenni
Viccen kivül van értelme annak amit csinálunk szerintetek? Késöbb változatosabb profibb filmek jönnének: Koródi Antal Youtube csatorna: [link]
Köszi ha benéztél, és véleményeztél!!
-
-
tonyrulez
őstag
Egyébként ez teljesen marhaság. Ha filmet vagy zenét tesz fel valaki, akkor még megértem a jogtulajdonosokat: ha már ott van a Youtube-on, akkor nem mennek el moziba, nem veszik meg a lemezt, bevételtől esnek el. Na de gameplay-nél mi az isten a bajuk? Nem fogják megvenni a játékot, inkább nézik hogy más hogy játszik velük? Épphogy örülnének neki, az ember előbb megnézné hogy mit fog megvenni

-
xxSanchez
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Most már ellenőrzi a Youtube a játékokban lévő zenét, hangokat illetve magát a videót is a játékról. Tehát ha te beszélsz egy játék alatt, attól függetlenül még hallatszik a játék hangja és látható maga a játék is. Ez eddig teljesen értelmetlen, mert tényleg az. Miért lenne az baj, hogy hallatszódik a játék hangja, vagy látható ahogy játszok azzal a játékkal? Ez az ember pedig szinte az összes videójáról kapott értesítést, hogy harmadik fél általi dolog van benne. Itt pedig magáról a videó tartalmáról van szó, nem pedig a zenéjéről vagy bármi másról.
-
xxSanchez
őstag
Frissítették ma a Youtube videófeltöltési szabályzatát, ami leginkább a játékosokat érinti.
New YouTube rules rub content creators up the wrong way
Youtube's Copyright Changes to Game play Footage -
Fryskitt
addikt
B@ssz, nem tudok két videót megnézni k.va reklám nélkül....

-
mzso
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Sok volt most a kavarás YT részről Próbáld ki a fejlesztői verziót. https://github.com/YePpHa/YouTubeCenter/tree/master/dist
-
ledgeri
nagyúr
A youtubecenter kiegészítő nálam " nem válaszol"ási hibákat okozott, ha megnyitottam egy YT vidit új lapon!
-
tonyrulez
őstag
válasz
üzenetére
300-ig nem mér normálisan, feltételezve hogy biztos nem egy nagy nézetsségű videó, akkor meg minek vele foglalkozni. Ha túllépi a 300-at, akkor egy ideig 301+ (vagy 300+, nem tudom) lesz a nézettség, közben feldolgozzák az eddigi nézettségi számokat, majd elkezdenek rendesen mérni.
-
törölt tag
A YouTube már nem számolja nálam egyenként a frissítéseket és másnál sem. Viszont már lassan három órája töltöttem fel egy videót, de a likeok száma több mint maga a nézettség, ilyen 20 percenként hozzáad +1-et a nézettséghez. Ez normális? Volt már hasonló pár napja, akkor is ez volt, csak kb fél-1 óra múlva már rendesen mutatta a nézettség számát. De most valami nagyon gázos..
-
ledgeri
nagyúr
Kapott már valaki (aki várt, vagy nem várt) üzenetet G+-os youtube acc-ról, miközben ő nem volt (még) az?
Csak azért kérdezem, mert kérdeznék egy nagy esélyel G+-os acc-tól valamit üzenetben, de nem érek semmit, hogyha a válasz visszatartódik, vagy nem küldhető, vagy egy nekem félretett, és aktiválásra váró G+ fiókban landol...
-
xxSanchez
őstag
Írjátok be youtube-n, hogy "doge meme".

-
-
Visormail
addikt
Ott van 100 beállítás, a legtöbbet értelemszerűen ahogy te akarod, amit nem tudsz hogy micsoda azt kérdezd. Ne legyenek reklámok, milyen felbontáson induljanak a videók, stb van egy rakás dolog ezeket el tudod dönteni, menj végig mindegyik fülön oldalt is és felül is.
A Flash WMod-nál én a gpu-t szoktam beállítani nálam így jó, de mások directx-re szokták, próbáld ki hogy a te gépeden melyikkel megy simábban.
A dinamikus pufferelést nem pipálom ki.
Automatikus pufferelés letiltása nem pipálom ki.
Dash Playback-et nem pipálom ki.
SPF-et engedélyezem.Egyébként most megnéztem a honlapja szerint, ezekre a böngészőkre telepíthető: Firefox, Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer, Maxthon. Mindegyikhez írják a szükséges dolgokat YouTube Center for Greasemonkey
A kiegészítőtől függetlenül pedig tiltsd le a flash player protected mode funkcióját mindenképpen (csak a firefoxra vonatkozik!):
32bites windowsnál itt: C:\Windows\System32\Macromed\Flash
64bites windowsnál itt: C:\Windows\SysWOW64\Macromed\FlashA fenti mappában lévő mms.cfg fájlt megnyitni (rendszergazdaként indított jegyzettömbbel) és hozzáírni ezt a sort a végére:
ProtectedMode=0 -
Visormail
addikt
Firefox alá ajánlom a youtube center-t (először a greasemonkey kiegészítőt kell feltenni, utána telepíthető a ytc), abban vannak plusz beállítások amiket egyébként nem tudsz elérni. Megéri egyszer megcsinálni nekem nem akad vele, FF topikjában segítünk benne.
Operánál passz, de a youtube folyamatosan változtatja a dolgait ezért jött elő. -
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Abban kérnék szépen segítséget, hogy hogyan tudok egy Youtube videót magyar felirattal ellátni ?
Egy olyan videóról lenne szó, amit nem én töltöttem fel.köszi
üdv., -
makoss
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy mostanában akadoznak a videók youtuben, de sajna Vimeo-n is, van erre valami beállítás?
Köszönöm! -
Ryder62
őstag
Hihetetlen. Akkora élmény hogy gmailt és youtubet nem lehet használni egy időben. És akkor jönnek az ilyen balesetek hogy gmail fiókkal akarok youtubehoz kommentet írni, vagy a gmail megszakad mert közben beléptem yt-ra a yt fiókkal.
De a legjobb gmail maradt, közben yt-on átléptem yt fiókkal hogy tudjak kommentet írni. Mondom kilépek a gmailből (ami ugye megszakadt) erre kiléptet yt-ról is.
Komolyan, a francnak van ez? Mire jó?
-
mzso
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Mondom, hogy csak azt tiltja le ami meg van adva. Távolítsd el a problémás szűrőlistákat. Nekem régen folyton az ajnasz féle szűrőlistával volt gondom, mióta eltávolítottam, csak ritkán van olyan, hogy valami olyan van letiltva ami nem kéne.
-
westcoastog
veterán
Az a baj hogy sok mindent letilt fölöslegesen. A komment szekciót, időképen is, battlelogon is egy csomó minden nem látszott az oldalból, külön kibogarászni minden weblapnál hogy melyik az a modul amit ne tiltson az elég nehéz dolog, ah meg az adott oldalon letiltom akkor ott vagyok ahol a part szakad.
-
mzso
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Nem az Adblock Plus felelős a szűrőlistákért. Csak letiltja ami meg van adva neki.
-
westcoastog
veterán
Firefox alatt miért nincsenek kommentek? Internet explorerben meg vannak, természetesen be vagyok jelentkezve yt-ra.Megvan a ludas, rohadt adblock egyre szarabb, nélküle tele reklámmal minden, vele meg bugok a weblapokon.
-
-
LonGleY
veterán
Van rá lehetőség, hogy nicknévvel kommenteljek? Ha belekattintok bármilyen szövegmezőbe, egyből felbukkan, hogy váltsak teljes névre... hát, egy fszt!
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Találtam egy ilyen lehet ez volt a baj:
Unable to view any Youtube videos: "An error occurred"
I solved the problem on the computers here. It was because the audio jack sensing disables the playback device when nothing is connected. The YouTube Flash player fails when there is no audio playback device.Nem volt rádugva még hangszóró amikor próbáltam, most nincs nálam a gép remélem csak ennyi volt, chrome-ba vitte rendesen úgy is.
-
Visormail
addikt
Frissen telepített win7, minden frissítés rajta IE11, legújabb flash player. Nem játssza le egyik videót se, hiba történt kérjük később próbáld újra, minden előzmény/cookie törlése, flash player paneljában delete all local storage, hardveres gyorsítás böngészőben és flash playerben ki/be kapcsolás, nem segít semmi.
-
FST200
tag
olyan problémám lenne hogy van/volt egy régi youtube fiókom, és összekapcsolta a gmail mel, viszont akartam a gmail hez egy újat csinálni, a sima youtbe pedig meghagyni, rányomtam hogy youtbecsatorna törlése gmail nél, írta alatta hogy a youtbe fiókot nem törli, most pedig lezárta a youtbe fiókot, ilyenkor mi van?
és újra sem engedi összekapcsolni, legalább is nem látok erre semmi funkciót -
xxSanchez
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
Clipconverter szerintem nem korlátoz, én mindig ezt használom.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van a youtube-mp3.org-hoz hasonló oldal, aminél a hossz nincsen le korlátozva 20 percre? Nagyon jó ez, csak az a fránya korlátozás.. Az a baj hogy leszedem az adott klippet dw helperrel, át konvertálom mp3-ba easy cd da extractor-al, de iPhone nem látja valami végett azt az mp3-at. Próbáltam annyi féle programot már, de igazából egyik sem vált be.
-
StarKiller89
senior tag
Melyik vadállat találta ki, hogy ez a műsorfüzet állandóan magától lenyíljon, ki lehet ezt valahogy kapcsolni?? Komolyan ezt az oldalt nem hiszem, hogy emberek szerkesztik.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X13 Gen4 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó PS3 slim + 26 db játék
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

en nagy monitoron, jo hangcuccal készitem, ahoz tervezem a képi és hangelemeket, ök meg tamagochin nezik meg
EGY nyamvadt mobillal, és 0 forintba volt minden :?D a következő filmünkhőz elvileg már van sponzor
a videok:

De mindegy, most már hagyd... a lényeg elérhető...