-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
redcordoba #32901 üzenetére
Jó hír! Megjegyezzük!
-
crok
Topikgazda
válasz
redcordoba #32881 üzenetére
Ezt senki se igen tudja neked megmondani így.
-
crok
Topikgazda
válasz
redcordoba #32872 üzenetére
Ha jól emlékszem..
beállítások -> telepített appok -> jobb felül három pont menü -> rendszerappok megjelenítése -> utána listában kamera app kikeresése -> adatok -> adatok törlése.. vagy valami hasonló.. már nem emlékszem 100% pontosan. -
crok
Topikgazda
válasz
redcordoba #32869 üzenetére
Na, ilyet még nem hozott a gép eddig
Kamera app adatait töröld majd restart - aztán hátha elég neki. -
crok
Topikgazda
válasz
redcordoba #31915 üzenetére
Ha nem tudsz a Mi fiókba belépni akkor nem tudsz.
Az új telefonon se. De a régiből se tudsz kilépni.
Ez azért lesz cinkes, mert:
- eladni úgy hogy nem lépétél ki az nagy kicseszés lesz a következő tulajnak mert ő meg nem fog tudni belépni a sajátjával és hozzáadni se fog tudni a telefonon keresztül újat mert akárhogy formázza meg gyárivisszaállításozgatja akkor is a te Mi fiókod jelszavát fogja kérni amíg egyszer ki nem lépsz rendesen..
- te meg nyilván nem fogod tudni akkor ehhez a Mi fiókhoz hozzáadni az új telefont - ami akár ignorálható is, mondjuk csinálhatsz új Mi fiókot is..A régire kérhetsz jelszóvisszaállítást és/vagy akár SMS kódot arra a számra amivel regisztráltál.
-
crok
Topikgazda
válasz
redcordoba #30911 üzenetére
1: Mido vagy Nikel? Snapdragon vagy MTK?
2: Próbáld meg nem a rejtett menüből hanem a rendes helyén a beállításokban. -
kanyi51
senior tag
válasz
redcordoba #30907 üzenetére
Crock logout blogja az összefoglalóban. De hogy ne keljen keresgélned tessék :
-- Tárcsázóban *#*#4636#*#* (vagy settings > about phone > internal memory-ra koppints vagy 10x) majd Phone information 1 vagy 2 (attól függően melyik SIM-et akarod megtekinteni/beállítani) majd a set preferred network type legyen LTE/CDMA/UMTS auto (PRL) .
-
crok
Topikgazda
válasz
redcordoba #30907 üzenetére
Akkor ha jól gondolom Xiaomi.EU vagy leszármazottja van fent?
Mert a globálban nem írják így ki : )TD-SCDMA csak kínában van, UMTS lefedettséged meg vagy volt vagy nem - szóval gondolom egyik sem volt ha nem Kínában voltál ma ( :
GSM/WCDMA/LTE - ez a kb a régi 4G preferált megnevezése (LTE/UMTS auto (PRL))
GSM/WCDMA preferred - ez a régi 3G preferált megnevezése
GSM only - csak 2G
Többit nem nehéz kitalálni innentől. -
vipviform
senior tag
válasz
redcordoba #29615 üzenetére
Itt van egy jó kis app a gondjaidra...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alarm.asm&showAllReviews=true
-
crok
Topikgazda
válasz
redcordoba #29615 üzenetére
Szerintem rosszul. Nézz szét a menüben hogy mit lehet beállítani, mert lehet szűrni idegeneket (olyan szám ami nincs benne a telefonkönyvben), átirányított hívást, telefonkönyvben levőket, rejtett számot, és külön lehet beállítani egyedi feketelistás számokat és külön egyedi listán kivételeket is. De ha csak az altatás idejére akarod hogy ne csörögjön akkor ott van a ne zavarj mód. De ha csak egyes kontaktokat akarsz letiltani akkor a kontaktot megkeresed és a jobb felső sarokban levő három pontos menüben is van blokkolás funkció, ami a feketelistára teszi egyébként a kontaktot.
-
crok
Topikgazda
válasz
redcordoba #29613 üzenetére
Erre van beépített szűrő a tárcsázó app-ban.
Bal alul a háromvonalas gombot megnyomod,
következő menüben van blokkolás beállítás. -
ht42
senior tag
válasz
redcordoba #29340 üzenetére
Beállítások - Hordozható wifi hotspot.
-
crok
Topikgazda
válasz
redcordoba #24465 üzenetére
Telefon - három vonalas gomb - beállítások - bejövő hívás beállítások - csendesedő csengés felemeléskor (második)
Vagy valami hasonló, én angolul használom a telefont. De ott van.
-
borzosmorzi
tag
válasz
redcordoba #21515 üzenetére
Beállítások / A telefonról / Rendszerfrissítés
-
-
B2man2
aktív tag
válasz
redcordoba #19354 üzenetére
Én simán mindig frissítettem, sosem tűnt el adatom. Stabilról stabilra frissítésnél megmarad minden. De ha akarsz csinálhatsz biztonsági mentést, azt lemented sd-re, és ha gond van vissza tudod állítani az alkalmazásokat adatokkal együt. A képeket én a Google-al mentem. A többit a mi cloud menti. Az alkalmazás adatokat sajnos a mi cloud nem menti, de azt meg a biztonsági mentés elvileg tudja. Nekem hálelúja sosem kellett egyik se.
-
borzosmorzi
tag
válasz
A frissítés elvileg nem töröl adatokat, de nem árt, ha van mentésed (ha netán valami mégis félremenne).
-
nrg_52
addikt
válasz
Ota frissites nem torol semmit, marad minden.
-
vipviform
senior tag
válasz
Ha volt mentésed, akkor minden marad.
-
B2man2
aktív tag
válasz
redcordoba #19349 üzenetére
Szerintem igen. Nekem szép lassan sorba ment amikor kijött a frissítés felrakram. Neked ezek szerint már kihagyja a közbenső verziókat.
-
borzosmorzi
tag
válasz
Igen, ez a legfrissebb stabil MIUI9 Android 7-es alapon.
-
Trailblazer
veterán
válasz
A MIUI 9 Nougat alapú.
-
B2man2
aktív tag
válasz
redcordoba #19345 üzenetére
Nekem most 9.0.5.0 van fent. Gps gyorsan talál helyet, és tartja, a kamera minőség nektek jó. Szerintem nem változott a minőség , csak videó hang javult meg. Nappal egész jó képeket lehet lőni vele, éjszaka kevésbé. De nem vártam felső kategóriás kamerát.
-
válasz
Nem
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Nem tudok a kérdésedre válaszolni (még várom a leendő Note 4-es készülékemet).
-
B2man2
aktív tag
válasz
redcordoba #19342 üzenetére
Nem tudom ,de valakiknél 8.2.10 felett a mobil hotspot nem működik megfelelően. Keress vissza. Én nem használom, de neked lehet fontos. Nekem a videó hang javítás volt a fontos.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
redcordoba #19342 üzenetére
A folyamatosan felfedezett biztonsági hibák javítása miatt (Security Patch Level) érdemes frissíteni.
Egyébként sokszor nem, mert újabb zavaró hibák jöhetnek elő.
Kinek mi a fontosabb.
-
B2man2
aktív tag
válasz
redcordoba #19339 üzenetére
Ha jól emlékszem a 8.5.4.0 az első rom ami már android 7-re épül. Nekem az javította a videó hang minőségét. Addig érdemes frissíteni.
A 9.0.3.0 már miui 9, érzésre még gyorsabb a teló, de talán egy kicsit kevesebb az akkuidő miui 9- el -
borzosmorzi
tag
válasz
redcordoba #19339 üzenetére
A frissítés, amit neked felkínál az MIUI 8.2.10.0., és még mindig Marshmallow és MIUI 8. Szóval nagy változás nem lesz.
-
Imi1981
veterán
válasz
redcordoba #19335 üzenetére
Az új miui 9-re frissítesz. Nagy különbség nincs, legalábbis én nem vettem észre de én hamar frissítettem. Ugyan olyan gyors és ugyan az a akkukezelés nálam.
-
trebrona
nagyúr
válasz
redcordoba #15977 üzenetére
Kamerabeállításokban be lehet, igen.
-
micafighter
nagyúr
válasz
redcordoba #14108 üzenetére
Ugy rémlik a gyári kamera app-ban automata makró mod van, tehát érzékeli a távolságot és magátol makrora áll ha közelre fotózol, de 3rd party appoknál lehet külön makró mód.
-
vadkörte
addikt
válasz
Nikon D7000 + AF-D 50mm + közgyűrűsor + LED körlámpa.
Ez a telefon szerintem nem való ilyen huncuttságokra... -
Fulár
senior tag
válasz
-
Gloob
addikt
válasz
redcordoba #13097 üzenetére
Ugyan ezt a tokot használtam a mai napig. Ma megjött egy másik, most az van fent. Egyébként tényleg jó tok, és jól is néz ki. Jelenleg ez van fent, és ez is jó.
http://www.ebay.com/itm/162542254093 -
aytukabozs
addikt
válasz
redcordoba #12718 üzenetére
-
válasz
redcordoba #10750 üzenetére
20%-ra akkor jó nekem ha meg van legalább a 7 óra. 35% merülés 3.5 óra SOT szoktam mondani.
De igen, most van pihiben egy példány, ma hétfő van kíváncsi vagyok mennyit megy el minimális nyomkodással. Ajándék teló.
-
mszl
aktív tag
válasz
redcordoba #10471 üzenetére
Szia!
Kíváncsian várnám majd a véleményt a hajlított üvegről!! Még normális fóliát, üveget nem találtam rá sajnos.
Linked van??Köszi
-
johnsmithnex
tag
válasz
Nekem már vannak egész szép karcok rajta.
Mondjuk lehet nem kellett volna berakni a flexkorong mellé...
Ma kapott.egy nilkin üveget, de elég szar, mert kisebb is mint a kijelző és még így is szar a széleknél, levegős. -
vipviform
senior tag
válasz
Honnan jön az íves, passzos? Amúgy meg amíg nincs védve, inkább kíméld a zsebedtől.
-
gabor9991
addikt
válasz
redcordoba #10350 üzenetére
Mert így elméletileg meghosszabbítod a kb. 3000 forintos akku életét pár héttel
-
Simba86
senior tag
-
válasz
redcordoba #9820 üzenetére
Hali!
Röviden,tömören: Igen! -
mediumgecso
őstag
válasz
redcordoba #9730 üzenetére
Nincs mit
Pedig nem nagy ördöngösség....és nem utolsó sorban megéri -
mediumgecso
őstag
válasz
redcordoba #9716 üzenetére
Szia!
Én ez alapján csináltam (Nekem nyitott BL és root-om is van):
Google Camera + API2 aktiválás
A lényeg:
1. A build.prop fájlba ezt beírni a végére: persist.camera.HAL3.enabled=1 , majd elmented és reboot.
Ezzel csináld: BuildProp Editor (Ha belépsz az editorba, automatice a build.prop-ot nyitja meg)
2. A moddolt Google Camerát innen töltsd le, majd telepítsd.
3. Láss csodát, működik -
MrChef
aktív tag
válasz
redcordoba #9372 üzenetére
Én az Aliexpress-en ezeket találtam a mi telefonunkra 2-3 dollár között legalább 4* értékeléssel, ingyenes szállítással. Így is hatalmas a választék, bár van néhány nem jó leírás. Én pedig inkább azoktól rendelek, ahonnan már sokan rendeltek és a legjobb visszajelzéseket adták.
-
helixP
nagyúr
válasz
redcordoba #9350 üzenetére
Összefoglaló, visszakeresés.
-
helixP
nagyúr
válasz
redcordoba #9128 üzenetére
Bocs, elírtam. A GPS-re panaszkodnak többen a frissítés óta. Kamera maradt olyan, amilyen.
-
helixP
nagyúr
válasz
redcordoba #9106 üzenetére
Teljesen jó, bár többen panaszkodnak a Nougat frissítés után a kamerára.
Tsabeekaa: Linage 14 is nagyon jó
-
helixP
nagyúr
válasz
redcordoba #9100 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest