- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Hát én ide mindenképp szoktam írni:
Logout-on sok cikkem van
Az egyik Logout cikkem eleve a Mido-ról szól
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik (topikgazda vagyok)
Android szakmai topik (topikgazda vagyok)
Magisk (topiknyitó && topikgazda vagyok)
MIUI topik (de ide csak ritkán..)
..meg egyes készülékek topikjába - ha megidéznekHa lehet így választani hogy melyik ROM?.. a régi AICP, az nagyon jó volt.. meg a LineageOS, főleg a 15.1 amit Alexey csinált.. vagy a MiracleDroid Oreo, azt nagyon szerettem még.. a LilBlinx féle LineageOS amíg csinálta addig nagyon stabil volt (a 17.1 nagyon jó volt, a 18.1 is de ahhoz már a vas szerintem kevés). Utána jött Zeelog a saját LineageOS-ével (végre!!). Pixel Experience ha meg vagy barátkozva a Google-el, vagy PixelOS. Régen össze is írtam párat pl. [itt] meg [link] de ahogy néptelenedik a dolog úgy el is hagytam az összeírást, csak magamnak tudom mik vannak mert nézem a Telegram-on meg tesztelek is a fejlesztőknek. Szerintem a régi Oreo-kkal (esetleg Pie-al) volt a készülék a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest