Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
vadkörte
üzenetére
Nos, én speciel az Advanced LineageOS 16.0 by LilBlinx ROM-ot használom, én nagyon meg vagyok vele elégedve. Ennek két változata van: a "sima" és az Advanced, a sima az gyakorlatilag vanilla (érintetlen) LOS16, az Advanced-ben van pár plusz funkció és optimalizálás. Letölteni itt lehet (XDA itt van), ami simán LineageOS az "sima", ami Advanced az meg Advanced (Advanced majd jön nemsoká, sima most jött pár napja.)
Vagy az Anderson Mendes féle (kvázi vanilla) LineageOS 16: XDA és letöltés. Havonta ad ki min. egyet, kb. másfél éve. Gondok kiderülése után - ha volt is vele kevés - max. másnapra/harmadnapra kint volt a frissítés.
Vagy az abszolút minimál OmniROM.
Esetleg a CarbonROM - az azért már tartalmaz személyreszabhatóságot..
Ha meg agyonreszelgetős kell akkor RR / RR Luis.
Nekem most jobban fekszenek a LOS ROM-ok és kifejezetten jól szerepelnek.
Valahogy nagyon egy kaptafa most a sok #tizenkettőegytucaat AOSP alapú ROM..
Ami még jó az az OmniROM szerintem (főleg a taszkváltója miatt szeretem) csak abban pl. a hotspot funkció nem akar menni egy ideje..
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Autós topik
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen egeret válasszak?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

crok