- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Rotor82 #31864 üzenetére
Volt már több restart is azóta? Úgy rémlik hogy egyik-másik csak restart után "jelenik meg". De ilyen nem szokott lenni, hogy nincs benne a ROM-ban telepítés után. De ugye nem ADB Sideload-al vagy Flashify-al vagy Rashr-el flash-eltetted fel? Normál, reboot recovery-be és ott normál módon installáltad?
Esetleg /sdcard/globeROM_install.log és a /sdcard/MIUI/globeROM_boot.log file-okat küldd el nekem vagy tedd fel valahova, belenézek. Ami még lehet, hogy a flash-elés előtt a fejlesztői eszközökben az USB-n keresztüli app install nem volt bepipálva és ezért nem ment fel (azt használná az automatikus installer script) de akkor meg megtalálod az appokat a /sdcard/MIUI/ (belső memória/MIUI) könyvtárban és 2 perc alatt telepítheted őket kézzel is.
-
crok
Topikgazda
válasz
Rotor82 #31852 üzenetére
Persze:
Mi-Globe ROM builder Mido
Majd válaszd ki a legördülő menüben hogy MiUI V10.2.2.0
meg lentebb válogasd össze hogy mit szeretnél még a ROM-ba tenni
aztán legalul Create ROM gomb és töltheted is. -
Imi1981
veterán
válasz
Rotor82 #31843 üzenetére
Nekem ma indult újra telefonálás közben! Akkor nem én kapcsoltam ki véletlenül. A miuihu mostanában nem valami jó mert mindig van valami ami nem működik (ez nem pont a miuihu-s srácok hibája hanem a kinaiaké).
crok az a global stabil romot felrakom az tud frissülni ota-n? Mivel global így csak stabil frissítést kap ugye? Nem minden hétvégén jön frissítés de kitudja milyen. A miuihu-n végre megcsinálták az alkalmazás zárolás funkciót ami már vagy 6 frissítés óta nem volt jó, erre most ujraindul. Amúgy visszatértem miui-ra (miuihu - ra). Jók azok a pie romok de valahogy mégis jobb nekem a gyári rom. De kipróbálom ezt a globalt ami fent van a mega tárhelyeden ha az stabilabb.
-
-
Upo
addikt
válasz
Rotor82 #30565 üzenetére
Megint megy a barmolás a jogi okokból területi alapon letiltott szolgáltatásokkal. Téma, változó háttérképek megint tiltva, új fajta alkalmazás van rájuk, és nem szed semmit a netről, megint ugrottak a kedvenceim. Át kéne állnom szerbiára, hátha megjavul.
Amúgy látszólag működik, de még csak ma délelőtt raktam fel.Ez ment bele: [link]
De elég sok online résznél "Nem sikerült kapcsolódni a hálózathoz", tehát él a tiltás. -
crok
Topikgazda
válasz
Rotor82 #30480 üzenetére
Úgy tudom hogy igazán működő GCAM MIUI10-re nincs. Vannak pl. Magisk modulok, vannak flashelhető ZIP próbálkozások, de én még egyet nem láttam működni rendesen. Lehet a többiek túrtak valamit azóta de én azóta se láttam. [Szerk.] Azért nincs mert a Cam2API nem működik, van rá petíció hogy ne ba.*kodjanak már vele (200+ aláírás van még csak), meg elvileg a két héttel ezelőtti(?) kínai fejlesztőiben bekapcsolták, de erről se láttam megerősítő képbizonyítékot.
-
crok
Topikgazda
válasz
Rotor82 #30417 üzenetére
1,
Clean install - mindig, ha főverzióváltás van.2,
"HA pedig mégsem jönne be a crdroid 8.1,"
Mert akkor most épp mit használsz? Nem 9.0-ra váltanál 8.1-ről?
"akkor gyári 8.1-re hogy tudnék visszaállni?"
Gyári? A gyári az MIUI és max. Nougat (7.0) és
visszaállni egyszerű: MiFlash + fastboot ROM
(a /vendor ugyanis a /cust kell legyen ha MIUI kell
és így az cink lesz mert nincs meg a tartalom)
vagy megoldható recovery ROM-al is ha kell. -
crok
Topikgazda
válasz
Rotor82 #29667 üzenetére
Annak ezer oka lehet.. először megpróbálnám a Google Play Services force-close + app data del + cache del kombinációt, aztán restart. (Mert gondolom a GMS-t használja az is a push üzenetekre/értesítésre). De offba írom mert nem használok Outlook-ot, de más, hasonló appoknál mindig megoldja.
-
Imi1981
veterán
válasz
Rotor82 #19082 üzenetére
Én tőle vettem [link] full cover és jól illeszkedik (legalábbis az enyémen). 1440 Ft volt postával együtt és itt 1-2 nap és nálad van ! Az üvegfólia jó minőségű de nekem csökkenti az érintés érzékenységét meg nagyon tükröződik(kültéren mindig magamat látom benne
) . Én már azon vagyok hogy leveszem de mindig meggondolom magam
.
-
guftabi96
addikt
válasz
Rotor82 #19080 üzenetére
A gyári az nem is olyan védőfólia, amivel használni tudod, az csak azért van, hogy amíg a dobozban van, addig védje ott is valami.
Ha esetleg tökvéletlen Békéscsaba közelében laksz, akkor tudok neked adni olyan fóliát, amit neked kell méretre vágnod. Nekem is olyan volt rajta pár napig.
Csak azzal ugye az a baj, hogy lehet az is feljön egy idő után. Nekem pl aránylag jól illeszkedik a nem full-cover üveg is vagy a fent említett fólia, de pl öcsémnek nagyon eláll a széleken, neki szerintem egy ilyen hajlékony fólia nem maradna fent sokáig a telefonon. Pedig neki is teljesen ugyan ilyen telefonja van, az egyetlen különbség, hogy én 4-5 hónappal hamarabb vettem. -
crok
Topikgazda
válasz
Rotor82 #19056 üzenetére
MIUI alatt nem lehet alapból app-okat tiltani, de egy kis trükkel megoldható, akár külső app nélkül is:
Play > Help & feedback> keresés > delete or disable apps on android > menj a "tap to go to Application Settings"-re
- vagy -
Play > Help & feedback> Reinstall and re-enable apps > legörgetsz az Uninstall apps-hoz > nyisd meg a "remove it or turn it off" linket > menj a "tap to go to Application Settings"-re
- vagy app-al -
Activity launcher > All activities > Settings > Installed apps nevű activity
Itt, ebben az app settings-ben már lehet engedélyezni vagy tiltani az appokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest