- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
válasz
_Moriarty_ #30212 üzenetére
De a Full Cover kijelzővédő lehet bármilyen színű, és elég jól letakarja az eredeti színt.
-
crok
Topikgazda
válasz
_Moriarty_ #30210 üzenetére
Tegyétek csajos színű tokba - nekem minden tokom full fedi a színét, nem is láttam már hónapok óta milyen : D
-
crok
Topikgazda
válasz
_Moriarty_ #30206 üzenetére
Na akkor: a linkelt telefon vagy mido vagy nikel de nem egyértelmű nekem (leírásban 10 magos MTK SoC-al van szerelve, nem a 8 magos Snapdragonnal de tud LTE B20-at is amit meg nem minden MTK tud, volt már ilyesmiről itt szó). Vakra semmiképp nem venném meg. Én csak telefonos egyeztetés után döntenék mert sántít a leírás. Kérdezd meg hogy milyen termékkód van a dobozra írva (a Snapdragon Global az a 2016102), van-e a dobozon ragasztott Global version cetli és hogy mi van még a terméktulajdonságoknál (8 vagy 10 mag, Snapdragon vagy MTK). Nem tudom mit hívnak ők Global EU-nak mert a gyártónak nincs ilyen jelölése.
-
crok
Topikgazda
válasz
_Moriarty_ #30200 üzenetére
Mutatsz inkább valami linket hogy hol látsz ilyen jelölést hogy külön Global és EU?
Én csak olyanról tudok, hogy global, kínai vagy indiai ("International"). Ilyet hogy EU még nem láttam sehol. Nem lehet, hogy az a ROM jelölése a hirdetésben, és hogy nem Global ROM-al hanem Xiaomi.EU-val szállítják a telefont (a Xiaomi.EU egy hivatalos EU importőr hivatalos ROM-ja is egyben - ez minden Xiaomi.EU ROM thread elején le van írva: Our ROMs were approved by official EU distributor ABC Data to not void warranty for devices sold by them! (Of course, officially unlocked BL and no ROOT installed)). -
sandró60
addikt
válasz
_Moriarty_ #30200 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hővezető paszták
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest