- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz Joke21 #30519 üzenetére
Hidd el nekem, hogy a legtöbb sufni GSM és egy csomó szerviz, nagyker onnan rendel.. Tapasztalatból tudom, mert az én ex munka helyem is így csinálta! Eredetinek árulják a beszerzési ár 3x ért! Tiszta szégyen! Sok készülékhez meg ráadásul be sem lehet szerezni erdetetit mivel nem gyártják! Pl. Iphone, és eredetinek árulják! Szemét dolgok ezek sajna... Én nem csalódtam ebben a kijelző ben.. Sok készülékhez szoktam rendelni, de a redmi note 4 hez valóban szuper érkezett. Termeszetes találkoztam már nagyon hitvány minőséggel is, de le boxoltam az eladóval 😊
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz Joke21 #30513 üzenetére
Gondolom ebeyes pici pénzért...
Én is onnan rendeltem 5000 ért mert vettem 4000 ért egy full töröttet. (MI fiókos és frp is volt ráadásul) de youtube a barátom. Nem tudom milyen a gyári kijelző, de ezzel semmi gondom. Gyönyörű színek, betekintési szög, fényerő állítható és igencsak erős. Szép fényes a kép nappal is.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
vigyori78
őstag
válasz Joke21 #11498 üzenetére
Csak annyit kérdezz, hogy a dobozon szerepel e a piros Global Version felirat !
Amúgy az oldalon ezt írják ( de lehet elírás is, vagy csak másolták valahonnan ):
Adatfunkciók
LTE frekvencia 800 MHz - Telekom, Telenor, Vodafone, Cat. 20., 900 MHz - Telekom, Telenor, Vodafone, Cat. 8., 1800 MHz - Telekom, DIGI, Cat. 3., 2100 MHz - Cat. 1, 2600 MHz - Telekom, Telenor, Vodafone, Cat. 7. -
Tappancs2001
senior tag
Szia! Nekem is ez volt a gondom, de sikerült megoldani, a miui.hu fórumon segítettek: a legutolsó 6-os android alapú global. dev romot kell feltelepíteni (6.2.17) a telóra (az 7-es android alapúakat nem engedi), a frissítő alkalmazással (előtte érdemes biztonsági mentést készíteni), majd ha feltelepült a 6.2.17 global dev rom, már fel is ajánlja a legújabb 7.6.8 global dev. rom-ra való frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Építő/felújító topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- PH! Darts
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mikrotik routerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest