- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
feca81 #12824 üzenetére
Nem, a legelső verzió volt a színes ledes, aztán jött belőle egy fehér ledes változat, kicsit nagyobb aksival, majd ez után jött a vérnyomásmérős változat, ami csak fehér ledesben volt. Színes ledest már csak elvétve kapni, és nem is ajánlom a vásárlását senkinek, mert már régóta nem gyártják, és simán lehet, hogy a raktárban levő példányok már teljesen lemerültek, és így meg is halltak.
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
feca81 #12374 üzenetére
Igazából a mi band 2 kavarja fel kicsit a vizet, meg a topicot is. Ugye az eddigi mibandek 3-5ezer Ft körüli áron futnak, amivel tényleg nem tud semmi versenyezni. Viszont 16k környékén már vannak okosórák, így van értelme az összehasonlításnak. Igen, más dologra jók, de ha valakit az értesítések érdekelnek, de alvás monitorozás meg lépésszámlálás nem, akkor nem biztos, hogy egy mi band a jó választás.
Másik oldalról mivel tud lényegében többet a mi band 2 az s1 modellnél? Van rajta óra, illetve könnyebb vele pillanatnyi pulzust mérni. És itt kifújt a feature lista, cserébe kicsit sérülékenyebb (egy sima mi band ha összekarcolódik, akkor ez van, ha a kijelző lesz karcos az már gázosan néz ki). Ez megér +10ezer Ft-ot?
-
andrisbandi
őstag
válasz
feca81 #12374 üzenetére
Mert még sokkal drágábban sem lehet "jobbat venni" a mibandoknál.
Igazából még a mibandok létjogosultsága is megkérdőjelezhető, de mivel picik, ritkán kell tölteni, szinte észrevehetetlenek, nem zavaróak. De ha kell jeleznek, riasztanak, mérnek, stb.Az okosórákat a jelenlegi fejlettségükkel csak érdekes kütyüknek tartom, de még a kipróbálásukra sem kaptam kedvet. Miband nélkül is el lehet lenni, de az áruk miatt beleférnek a kütyü próbálgatás keretbe.
-
tlala
addikt
válasz
feca81 #12318 üzenetére
#feca81, #andrisbandi és #cowboy_bebop - köszi a válaszokat, tanácsokat.
Kimértem a kábelt, azon átjön az 5V. Szerintem a szenzor jól illeszkedik a kábelben, illetve rátettem egy feltöltött telefon akkura (4,3V), akkor sem villant semmit (bár lehet, hogy mélymerült állapotban nem is villan).
Órákig töltöttem (volna) direktben egy PC-be dugva a kábelt (árammérő nélkül), ráztam, simogattam, nyomogattam - nincs töltés. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
feca81 #12274 üzenetére
Nekem az volt a gond, hogy izzadság / páratartalom / stb miatt az érintkezőn volt egy kis oxidációs réteg, körömmel megkapartam, utána töltötte simán. Én is dugdostam már mindenhova, csak azt nem néztem soha, hogy a csatlakozó milyen állapotban van
(és ez egy fél éves miband, és fürdéshez leveszem, szóval nem kell éveken át vízben tartani ahhoz, hogy nekiálljon oxidálódni)
-
cidalain
veterán
válasz
feca81 #12268 üzenetére
a fagyiba rakástól nem fogja a band jobban meríteni az akkuját, ellenben károsodhat az akku.
más:
péntek este szinkronkor kiírta a sw hogy a bandom már csak 7%-on van, ideje töltőre tenni. de persze az otthon maradt. vasárnap este 2%-on dugtam töltőre. 40 nap lett a használat így -
válasz
feca81 #12191 üzenetére
2. A pair folyamat közben meg kell érinteni az alumínium felületet, ergo gombként viselkedik. Próbálta valaki ezt a "gombot" másra használni? Pl hívás elutasítására? Szerintem elég hasznos funkció lenne.
Nem gombként működik, mert a rezgést érzékeli, ami az érintéssel jár. Nem lehet másra használni.
3. Futást, biciklizést tapasztalataim szerint nem mér, csak lépést. Ezt be lehet kapcsolni valahogy?
A futást automatikusan kéne, a biciklizést meg nem lehet vele mérni.
-
Upo
addikt
válasz
feca81 #10629 üzenetére
De neked nem a párosítással van gondod, hanem a smart lock nem működik ugye? A mifit párosítja a karkötőt és működik is. Akármit bűvészkedsz nem lesz jó 6.0-n mert gyári hibás, a gyökereknél a google cseszte el. De szinte azonnal jött javítás, a 6.0.1 gyakorlatilag a smart lock miatt jött ki ilyen gyorsan. Az LG-t kell ütni szoftverfrissítés ügyben, de az meg szinte reménytelen, én annak idején megfogadtam hogy soha többé LG. A "következő hónapban lesz új android" az kb. 1 év (!!!) alatt lett meg, utána azt mondták hogy nem lesz ég egy verzió váltás mert nem bírja a hardver, ezzel egyidőben meg sokkal gyengébb készülékeket elkezdték szórni a kérdéses verzióval. Azóta tényleg nincs LG, nem is lesz, de látom hogy eljátsszák ugyanezt szinte minden telójukkal. A közösség haragjában bízhatsz, minél többen reklamáljatok hogy javítsák ki a smart lock bugot. Bár ilyen elavult készülékkel nem tudom mit akarsz
, az LG-től simán kinézem hogy nem foglalkozik vele. Vagy dobj fel egy CM13-at és örülj, jó lesz a smart lock és még rendesen meg is táltosodik tőle.
Ha akarod a smart lockot akkor vissza 5.1-re, vagy előre 6.0.1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest