-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
andrisbandi
őstag
válasz
Bazs87 #14160 üzenetére
Sign in to your Mi Account
Itt ellenőrizd le, h be tudsz e lépni a Mi fiókodba.Reszetelheted is a jelszavad, ha elfelejtetted.
Ha a weben okés, akkor a telóval lesz a gond, nem látja bt-on a pántot.
Teló újraindítása szokott segíteni. -
andrisbandi
őstag
válasz
Bazs87 #14154 üzenetére
Ilyen hiba nem létezhet szerintem.
A Mi fiók adatai felhőben vannak.
Max akkor nem tudsz "újra belépni", ha rossz felhasználó+jelszóval próbálkozol, van nincs neten a teló.Pl ha párosítva van a pánt egy Apple telefonnal, és ugyan azzal a Mi fiókkal belépsz egy Androidos telóra, akkor abban is megjelenik, egyből használható.
-
danee992
tag
válasz
Bazs87 #14152 üzenetére
Mi Notify appal csekkoltam le az aktuális FW-jét, a v1.0.0.34-ről már eljutottam a jelenlegi legújabbig a v1.0.1.47-ig. de sajnos még így sem ismeri fel az official MiFit app, szal mivel még friss így küldöm vissza a xiaomishopnak. egyébként is összetűzésben vagyok velük, mivel 1,5 hónap késéssel érkezett meg, ráadásul nem az akciós áron
-
danee992
tag
válasz
Bazs87 #14147 üzenetére
Nekem is van már egy ilyenem, azzal tökéletesen ment minden. Igaz használtan vettem ez meg vadiúj
én most leszedem az összes régebbi apk-t hátha valamelyikkel mégis sikerül összehozni, onnan meg majd lassan aprajával szépen updatelem hátha eljutok a legújabb FW-ig. VAGY! mi notify appal próbálom apk-ból frissíteni az FW-t, habár eddig mindig sikertelen volt az újabakkal
-
-
válasz
Bazs87 #12714 üzenetére
Nekem kifejezetten pontosan mutatja, hogy mettől-meddig aludtam. Nincs benne semmi varázslás. És szerintem egy ideig tanulja az alvási szokásokat, tehát az elején még nem feltétlen pontos.
A pulzusmérés így, a csukló felett mérve, ráadásul azon az oldalon, ahol nehezebb, soha nem lesz szerintem pontos.
A lépés meg megint csak eléggé pontos, beleszámítva azt is, hogy néha a kéz mozgatását is lépésnek veszi (ezt csak úgy lehet kivédeni, ha mondjuk a nyakban hordja az ember a Mi Band-et). De a telefon mérésével összehasonlítva elég pontos ez is.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Bazs87 #12712 üzenetére
Pulzus részét lehet könnyen ellenőrizni, nem mér rosszul szerintem sem az 1S sem a 2.
Többi eredmény ellenőrzését hogyan gondoltad?A többi mérési eredmények számomra inkább csak viszonylagosak. Mert mindig viszonylag egyformán pontatlan, így lehet tudni a napok közötti eltérések értékeit értelmezni. Ha ma többet mutat a lépésszám, tuti többet léptem
-
fant0mi
őstag
válasz
Bazs87 #12701 üzenetére
A karkotot ne a telefon bluetooth menujeben parositsd!
A gyari mi fit alkalmazassal kell parositani, az intez mindent.
A mi band tools vagy a notify progit is csak a gyari mi fit utan telepitsd. A tools es a notify is csak egy gyarira raepulo plusz applikacio.
Emailben nekem sem sikerult regisztralni. Telefonszammal viszont ragyogoan megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest