- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
- 30 napos üzemidő
Mi Band 2 pipa (tudja)
- pontos és nagyon gyors valós idejű pulzus mérés akár mozgás közben is
Mi Band 2 pipa
- kiírja ki hív és kitől jön az üzenet. Sőt magát az üzenetet is görgeti
Mi Band 2 pipa
- szép és minőségi érzetet kelt. A szíj még talán a mi band 2-nél is jobb.
Mi Band 2 szíjával semmi problémám
- A töltés micro USB ami közvetlen tölti, tehát nem kell adapter. (ez mondjuk vízállóságban biztos nem előny).
Mi Band 2 megoldása pont a víz miatt véleményem szerint jobb és miután jó sokáig bírja az akku nem is kell naponta tölteni.
- amíg nem "gombozod le" addig jelzi az utolsó üzenetet
Mi Band 2 ezt valóban nem tudja, vagy legalábbis nem tudok róla, bár Notify akár tudhatja is, viszont nem meríti az akkut, ha nem világít amíg "rá nem gombozok" -
kárátékutyá
őstag
MiTools elvileg azt tudja, hogy ha nem volt kapcsolatban a kütyüvel, de egy idő után újra kapcsolat lép életbe, akkor az így elmulasztott értesítéseket megmutatja, amennyiben ez be van állítva a menüjében. Sajnos működése eléggé rapszodikus.
A telefon órájával szinkronizálja, ergo mindig pontos. Ha napokig nincs szinkron, gondolom akkor sem lesz vészes a +/-.
-
gianone
őstag
Egyáltalán nem mese, használatfüggő. A magyar MIUI fórum főgurujénak is annyi szokott lenni. Sőt, nekem kettő van, és amelyik pihen, hasonló intervallumra jönne ki, ha hagynám végig. Szóval aki nem használja értesítésre, ahogy az elején nem is igazán tudta, és csak mondjuk ébreszt, napi egyszer szinkkel, simán kijöhet új cuccnál. Ha meg használom rendesen, max. 3 hét. Némi csetes gyilkolászással, firmware-frissítéssel két hét alatt is simán ki lehet nyírni.
38 %-on mi értelme van tölteni? -
Napfénysüti
nagyúr
Egy hétvégi kerékpárosnak ez elég is de nekem például nagyon fontos hogy lássam a pulzusom, pedálfordulatom menet közben. Ez nálam tavaly az Alpokban 2000m felett szinte életmentő volt.
Most ezt persze nem a Mi Band-re értem mert az nyilván nem tud ilyen funkciókat de aki komolyabban teker az szereti menet közben látni is az értékeket. A saját telefonom meg sajnos nagyon hamar lemerülne ha azzal mérnék mindent. -
Igazad van, de az automatikus éjszakai méréseket nem loggolja ez a Notify sem..
Csak a direktbe beállítottakat. (Mondjuk direktben be lehet állítani éjszakára is az időközönkénti pulzus méréseket, ám ez esetben az lenne az 'érdekes' hogy az intelligens ébresztő funkció automatikusan, magától mikor mér pulzust!És itt rá is cáfolnék, illetve kiegészíteném azt az itt taglalt korábbi hozzászólást miszerint az intelligens ébresztő a csak a mozgás alapján figyeli a tevékenységet, mert nem csak ez alapján, figyeli - jobban mondva történik - automatikus pulzus mérés is, ezt már megfigyeltem én is. (láttam, hogy világít a pulzus mérő, ám pont statisztika, loggolás, ami alá is támaszthatnál erről nincs)
-
Melyik APP loggolja az automatikus pulzus méréseket is?
A gyári szoftver csak a manuálisan indítottakat jelzi tudtommal..
Egyébként tényleg méreget magától pulzust és nem zavaró a mérés fénye, van hogy észre sem venni.
Függ attól mennyire van szorosan a csuklódon.
Azt viszont észrevettem, hogy érzékeny a pulzusmérő arra, hogy tiszta legyen az optikája.
Ha pl izzadtság, stb miatt kicsit is maszatos már nem mér. -
dometomi10
csendes tag
Hát igen, ennyi idő alatt aliról is megjött minden, mindenféle követés nélkül. És melyik oldalon kell elindítani a refoundot, sajnos banggood / PP-jal nincs tapasztalatom, már csak azért is fura, mert, ha BG-n refoundra megyek akkor nem működik az a funkció... Van erre másik topic, ahol tudnak esetleg segíteni, hogy ne itt offoljak?
Criminal071: kollégám példája mutatja, hogy nem minden esetben... neked volt tracking?
-
ronaldo
őstag
Köszönöm a válaszod!
A nyakláncokkal kapcsolatban mi a tapasztalatotok? Olyat láttam, ami ilyen vízcsepp formájú és egy sima nyakláncra akasztható. Ha az a pólón kívül van és "csapkod" a mellkasodon futás közben pl. az nem gáz? Először amikor a nyakon való hordásról olvastam azt hittem, hogy horizontálisan van mondjuk megoldva a rögzítés (mint az óraszíjon, csak ugye a nyakmérethez igazítva).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest