- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
orso0355 #15399 üzenetére
meg nem neztem. en nem frissitettem a droidost igy az nalam nem romlott el, most inkabb hagyom, az mukodik. a problemas a gyerek iphones verzioja. volt egy frissites (ahogy irtam) az nagyjabol jo, de pl az addigi adatai elvesztek, neki nem volt nagy gond mert egy jo het volt benne max, de olvastam hogy volt akinek masfel evnyi eredmenyei vesztek el.
-
rednifegnar
senior tag
válasz
orso0355 #15390 üzenetére
annyira jo hogy mi is vettunk egy band4-et es bekapcsolas utan 2-3 napra megjott ez a mi-fit frissites es azota szinte hasznalhatatlan. nem tom ez a fejlesztoket nem zavarja? legalabb a javitasig visszatehetnek az elozo mukodot. vagy mondjuk annyit kiboffenthetnenek hogy bocsi x nap mulva jon az uj release. most meddig kell varni, 2 nap, 2 het, 2 honap, 2 ev? szegeny gyerekem annyira orult neki, most meg nem erti mi van es naponta 5xor nezi van e mar frissites. de mindenutt csak azt olvassa, hogy xar semmi nem mukodik senkinel.
-
Gargo96
csendes újonc
-
Upo
addikt
válasz
orso0355 #15203 üzenetére
Az hiába tiszta, a rugós pogo pinek belsejében szokott elgyengülni az érintkezés, nekem is mindig ezt csinálja. Egy kis lapos csavarhúzóval vagy körömreszelő végével meg lehet nyomkodni a rugós tüskéket. De nem csak úgy simán irányban, hanem kicsit oldalra nekifeszítve a belső pöcköt a külső hüvelynek. Körben úgy, hogy a külső rész "vakargassa körbe" végig a belső rugós pöcköt. Ekkor a belsejében is helyreáll az érintkezés, neekm az összes band töltőfejen (van vagy 3-4) azonnal megindul tőle a töltés.
Csináltam gyorsan egy ábrát, a piros nyíl irányában folyamatosan feszíteni kell, és közben megnyomkodni jópárszor a kék nyíl irányában befelé. És ezt megismételni körben 360 fokban minden irányból nyomva, ekkor körbe lesz jól kapargatva belül a szerkezet.
-
vince
őstag
válasz
orso0355 #15098 üzenetére
Van a Band 2-nek is pulzusmérő funkciója, a mobilarénás teszt is kitér rá.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
orso0355 #14894 üzenetére
Mégegyszer. az akkukijelzés a legtöbb eszköznél egyáltalán nem pontos, nem lineáris, pár napot nem lehet kivetíteni a teljes időszakra.
Ő is írja, h a gyakorlatban 2 hétre elég neki, tehát 7%-ot nagyjából napont merül (ami picit sok - de rengeteg értesítés mellett lehet nornális) -
vadkörte
addikt
válasz
orso0355 #14761 üzenetére
A Mi1S-t általában - ha nem felejtettem el - ~hetente szoktam szinkronizálni. Kb. 2 hét adatait simán megőrizte. Utána nem volt garantált az adatvesztés. Kiváncsi vagyok, hogy az utód mennyire fog bevállni.
Van amiben a régi jobb volt. Pl. filigránabb volt, így kényelmesebb viselet volt. -
zolnagy
őstag
válasz
orso0355 #14649 üzenetére
OK, feltöltöm teljesen, csak nem volt most annyi időm. Töltöttem egy órát, akkor volt félig kb.
A BT korlátlanra van állítva, azt már megnéztem. Majd megpróbálok jó messze menni mindentől, mert a telón vmi polar készülék is bejött a kapcsolatoknál.Még egy olyan kérdésem had legyen, hogy hogyan tudom csak a pulzust nézni, a nélkül, hogy végig kelljen minden alkalommal nyomkodni a menüt, míg a pulzusméréshez érek? Remélem érthető. Spinning közben időnként megnézném, mennyi a pulzusom gyorsan.
-
zolnagy
őstag
válasz
orso0355 #14647 üzenetére
Nem, a másik karkötő még be sincs üzemelve. Csak ezt az egyet töltöttem félig,aztán kipróbáltam.
A fw frissítésnél az van, hogy nem fejezi be, mert azt látom, hogy kikapcsolja a BT-t közben...
Nem tudom, miért van ez. más BT eszközzel nem volt ilyen gondom (kihangosító, fájlküldés...stb) -
Upo
addikt
válasz
orso0355 #14582 üzenetére
Nekem meg 1 (színes) és 1A van, azoknál is így van, kimondottan próbáltam. Más fiókjáról le kell választani, mert különben nem párosítja. Ezzel lezártuk a teljes szériát. Tényleg különleges karkötője lehet.
Ráadásul ma indította a dpd hollandiából az Amazfit BIP órámat, azzal is ki fogom próbálni a dolgot, de szerintem nem lesz ott sem másként. -
ququry
csendes tag
válasz
orso0355 #14570 üzenetére
Igen ez megfordult az én fejemben is, de őszintén szólva nem tudom, hogy kinek írjak.
A magyar rendszer nem foglalkozik a kínából rendelt készülékekkel.
Ahonnan a jelszó emlékeztetőt kaptam onnan pedig mindig vissza jön az üzenet, hogy le van tiltva.
Félreértés ne essék nem az automatának írok. Az üzenetek alján van egy mail cím a hibajelzésre.
Ez az: If you need help or have questions, email mishu@xiaomi.com anytime. -
gemini
aktív tag
válasz
orso0355 #14500 üzenetére
Indítópultban is engedélyezted a Mi Fitet? A Miui egy idő után kilövi a háttérben futó alkalmazásokat.
Össze-vissza rezgést nálam akkor csinált, amikor a Mi Fitben az alkalmazások kezelésénél a Mi Fit is szerepelt. Amikor azt kikapcsoltam, akkor már normálisan jelzett, és egy frissítés után már hiába aktív újra, normálisan értesít.
Szerk.: Látom megoldódott. (valamiért egy friss hozzászólásnak jelezte nekem a rendszer, pedig nem most történt
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest