-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghipszjakab
újonc
válasz
jackbacsi87 #14528 üzenetére
hasonló sztori, Xiaomi Mi Band 1S, Gearbest stb. ..Még kb. 1 hónappal ezelőtt érkezett meg, de máig nem volt kedvem vele matatni....a régi sima Mi Band még teljesen jó. Ma azonban gondoltam ideje lenne már beüzemelni.....
Ugyan az az eredmény......igaz sípolni nem sípolt csak semmi sehol, kipróbáltam az összes töltővel a házban, mindegyikbe amelyikbe be lehetett dugni a töltőadapterét betettem...semmi. Nyomkodtam ahogy csak tudtam a kütyüt a töltő adapterbe...semmi. Piszkálgattam a két kiálló aranyozott véget, hátha valami oxid van rajta vagy mi...de eredménytelenül. (van a családban már 2 sima Mi band, és 1 Mi band 1s, és használat után sokszor olyan zöldes trutymós oxid van rajtuk, azt le szoktam piszkálni amikor tölteni kell őket)
Végül ott fityegett a képernyőm USB portjában ..gondoltam hagyom egy fél órát és legyen szem előtt is...de nem ment ott sem persze...végül neki veselkedtem és -lesz ami lesz alapon- amilyen erősen csak bírtam nyomtam egy nagyot rajta, hogy abban a keretben a két pólushoz biztos jól hozzá érjen....vagy xarrá menjen az egész...nem fogok vele több időt el cseszni...És láss csodát beindult a töltés...Utána még egyszer kialudt az első led (meglepő, hogy teljesen lemerült volt) de most már egy kisebb nyomkodással is újraindult.
Most már ott tartok, hogy kb. 1 óra után a második led pislog..gondolom, hogy nem lesz baj többet, lassan feltöltődik. -
havri1
félisten
válasz
-
orso0355
őstag
válasz
Hát az érdekes. Sípol???
Mennyit vártál, amikor töltőre tetted? Úgy értem: azonnal kihúztad, vagy azért otthagytad egy pár percig mondjuk a PC-ben?Furcsa lenne, ha rögtön két rosszat kaptál volna, bár nem lehetetlen
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest