- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Néhány héttel később próbáltam. Már nem is csatlakozott a tötlőhöz. Kipróbáltuk kollégám MiBand1S-ével, ugyanazt a töltőt és tökéletesen vette róla a delejt...
Mindegy. Elenedtem szerencsétlent. Azért sajnálom, kb. 1,5 évig kifogástalanul tette a dolgát. (végülis jobb, mintha egy FitBit döglött volna meg a kezemen ugyanígy) -
Upo
addikt
Nekem mintha most az új firmare után mintha futófényezne, az utóbbi pár mifit közül frissítette valamelyik. Először azt hittem hogy valamiért megint párosítani akarja, de elővettem a telót és láttam hogy elértem a célt. Sőt most még olyant is csinált, hogy berezgett hogy elértem, tényleg túl is ment, aztán amikor a mozdulattal ránéztem, akkor csak az alsó led világított, a középső meg villogott, mintha a fele körül járnék. Ezt eljátszotta több napig. Akkor fogtam, átállítottam a célt, utána vissza az eredetire, és ez helyrerakta.
Próbáld meg te is, lehet hogy neked meg a másik irányba zavarodott meg. -
orso0355
őstag
Akkor neked valami különleges karkötőd van, mert a 2-est se és az 1s-t se lehet máshogy használni.
Ha megnézed az első hozzászólásaimat... nekem is pont ezt csinálta. Kapcsolódott a Mi Fithez, de összevissza működött, villogott, rezgett. Aztán leválasztottam, újrapárosítottam, és azóta tökéletes. Szóval mégiscsak ott lesz a probléma, váalsszátok le az előző fiókról.
-
Degeczi
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wuthering Waves
- Tudományos Pandémia Klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest