Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
emiki6 #10604 üzenetére
Szerintem a BT kapcsolat felépítése drasztikusan többet merít, mint a tényleges adatforgalom ekkora léptéknél. Magyarul 1 értesítés kiküldése a karperecre (főleg rezgetéssel, ami szvsz minimum 1 nagyságrenddel nagyobb fogyasztás, mint a BT adatkapcsolat) kb. annyira meríti, mint 1 szinkronizálás. Szóval hacsak nem napi 1 értesítésed érkezik, akkor jó eséllyel a szinkronizálás nem fog meglátszódni az üzem/készenléti időben
-
andrisbandi
őstag
válasz
emiki6 #10601 üzenetére
A Mifit tudja ezt.
Egyszer beállítod az ébersztést (3 darabot lehet), azt utána teló nélkül is tudja a pánt.Egyszer kell beéllítani az értesítéseket is. Bt kapcsolat esetén mindent jelez a pánt.
Csak akkor akar szinkronizálni a pánt, ha kézzel elindítod a telón a Mifitet. Ha nem szinkronozálsz, kevesebbet is kell tölteni a pántot. (Amúgy kb egy hét adatait őrzi a pánt, ha mégis szinkronizálnál.)
-
szpali
addikt
Nekem is hasonló volt kibontás után, reggeli és esti rezgéssel, értesítések nélkül.
Aztán frissítettem a magyarított appot az angol nyelvű play-es verzióra és láss csodát, átjönnek az értesítések is.
Most 12 nap után, szintén napi 2 ébresztéssel, 3 alkalmazás+a hívások jelzésével 74%-on van. -
gianone
őstag
Bizony, ez egy fórum, ahol nem árt olvasni is, nem csak írni.
Nem csak neki szólt. Viszont az volt a kérdés konkrétan a szövegösszefüggésben, hogy iOS-ban van-e lehetőség beállítani az alkalmazásokhoz színeket, vagy bármilyen feature, ahol szükség vagy lehetőség van a színekkel babrálni. Megkapta rá a kérdező és én is a választ. Ehhez semmiféle építő jelleggel nem kapcsolódik, hogy neked mi a véleményed ennek a hasznosságáról, amit ráadásul egy nappal ezelőtt már kifejtettél.
-
-
gianone
őstag
De megint nem a kérdésre válaszoltál. Mert nem arra voltam kíváncsi, pontosabban a kérdező, hogy neked van-e, vagy a véleményedre, hanem hogy elvben lehet-e. Magyarul, hogy van-e ilyen beállítás. Amúgy meg már tudattad is velünk nem oly régen az álláspontodat. De szerencsére megválaszolta más.
Akkor szerintem ezért is csinálták, és ezért is írják oda külön a fehérhez, hogy ios-ra van. Jobb akksi, semmi macera.
-
-
juuzer
addikt
+1
Nekem is addig rezeg x percenként, amíg fel nem kelek
Azt viszont nem tudom, hogy amikor ébreszt akkor egy ébresztésnél x alkalommal rezeg, vagy én ezt "ki tudom nyomni" azáltal, hogy elkezdem ütögetni a bandet? A Fitbitemnél pl megvan, hogy egy ébresztésnél hányszor rezeg és eddig a rezgést leállítani még nem tudtam
-
OgKush
senior tag
Jah, hat erre nem gondoltam
De praktikusabb lenne akkor egy opcio, hogy most megyek aludni. Nem utolag korigalni. Es mennyi ido a tanulasi ideje?
Jah meg most rezgett az elob es egymasutan vilant mind a 3 led keken. Ezek mit jeleznek? Hogy elveszti a kapcsolatot, vagy megtalalja vagy synkronizal vagy mit? -
1. senki sem fog hasznon nélkül kereskedni
2. a normális ára 20 dollár, ami megközelítőleg 6000 Ft
3. erre rájön a vám és az áfa edigitálnál, mert mivel cég, kereskedik, vám nélkül nem tudja behozni (jó, persze ő nyilván valamivel olcsóbban kapta, mert nagyobb tételben vásárolt, de nem fillérekért)
4. az edigitálnak kell fizetni az üzletek, raktárak bérleti díját, a garanciáztatások, szállítási költségek díját, az alkalmazottakat, weboldal fejlesztését (stb) és még egy csomó mindent.
5. ha utánaszámolsz, nem sok haszon marad belőle -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest