- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
válasz
Laci.M #14777 üzenetére
Na akkor pár oldal/fórum amiket én használok: (a facebook a leggyorsabb általában, és vannak külön a csoportra kért limitált kuponok)
[link][link] - Ez az első két fb oldal szinte ugyan az, nem is igazán értem miért lett kettébontva (elméletileg az egyik a sima akciók, a másik meg a mega giga megérős akciók.)
[link] - Itt is vannak jó vételek, de leginkább az oldallal kapcsolatos kibeszélések a szállításról supportról....
[link] Szintén nagyon pörgős fórumtéma, de figyelni kell nehogy átsikoljon az ember a band-es kuponokon.
Remélem van akinek tudtam segíteni!
Tényleg minden héten van valami 14-15$- os kupon, a 9,9-esre hiába vár az ember az naggggyon ritka.
-
Upo
addikt
válasz
Laci.M #14764 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy tapasztalatok szerint nagyon szór a gyártási minőség, nem tudod megmondani melyik fogja bírni és melyik nem, mert nem látszik rajta. Nekem 2-ből 1 döglött meg beázás miatt. A másikat nem viszem folyadék közelébe. Illetve most már amazfit bip van helyette, azt se erőltetem, zuhanyzáshoz leveszem, FB csoportjában már ott is írtak több beázásos döglést úszás miatt, de olyant is, hogy 6 óra tengervízben ázást kibírta. Eszerint itt is szór a minőség, és ez sincs úszásra specifikálva, max splash proof (kézmosás).
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Laci.M #14764 üzenetére
Ahhoz képest, h "tuti nem lesz baja", csak itteni fórumon jeleztek már vagy féltucatnyian beázást...
Én is használom fürdés közben, nyáron strandon, úszás közben is, és még bírta - de ez a saját rizikóm, eszemben nem lenne felelőtlenül mást is erre biztatni, mindenki maga döntse el, megéri-e a kockázatot.
Ha nem lenne min aggódni, tisztességes tömítéssel szerelték volna, a gyártó is vízállóként specifikálná - de a beázott példányok esetei jelzik, h nem véletlenül nem annak minősíti a Xiaomi, mert tisztában van azzal, h korrekt tömítés híján könnyen előfordulhat probléma.
-
Degeczi
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Laci.M #14722 üzenetére
Március óta a bal oldalival azonos hátlapút használok. Az augusztusban vásároltat nem bontottam ki, mert ajándék lesz
de most már kíváncsi vagyok, az milyen.
Mindenesetre ez a fajta sokszor csinált már olyat, h fürdés előtt levettem, és azt az időszakot is alvásnak vette, pedig be van kapcsolva az elméletileg pontosabb eredményt adó pulzusmérés (és néha lehetett is látni, h zölden világít az asztalon, tehát próbálkozott méréssel)
Szóval ha van is benne közelségérzékelő, mint a mobiltelefonok többségében, az nem működik vmi jól. -
grafnet
veterán
válasz
Laci.M #14722 üzenetére
Furi, elsőre azt mondtam volna, hogy az első (bal oldali) hamis, de sok képen szerepel ilyen.
A második (jobb oldali) az olyan, mint az 1 S-nek a hátulja.
Szerintem az első a 2. generációs, az első meg az első generációs.
Vagy éppen ilyen szenzorpáros volt raktáron...
A jobb oldalinak egybe van építve a fény és a vevő egység, míg a bal oldalinál ez külön van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest