- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
válasz
AMDaZERG_1 #13556 üzenetére
A leríás szerint előbb kínaira kell állítani aztán frissíteni aztán vissza magyarra. Egy másik leírás szerint angolra kell rakni a telefont. De ahogy visszateszem eltűnik az opció. Ezért nem akarom angolon hagyni.
Ez így működni fog van vagy egyszerűbb.
-
DaDa
senior tag
válasz
Picit le vagyok maradva? A band 2 tudja jelezni ki hív, vagy kitől jön üzenet? Ezt hol, hogyan tudom beállítani?
A notify and fitnessnél ha beállítom nekem csak egy telefon ikon kezd rezegni az üzenet után de nem ír ki semmit.
-
sszemtelen
őstag
válasz
A Band2 görgeti a teljes üzenetet?
-
oris
aktív tag
válasz
AMDaZERG_1 #13330 üzenetére
Mobilaréna fórum topic címek Mi Band témakörben:
- [Re:] Bemutatkozott a Xiaomi Mi Band 1S
- [Re:] Bemutatkozott a Xiaomi Mi Band 2
- [Re:] Xiaomi Mi Band 2 - aktivitásmérő, kicsit bonyolultabban
-
szpali
addikt
válasz
AMDaZERG_1 #13327 üzenetére
az a mi band 2 fw-je
-
törölt tag
válasz
AMDaZERG_1 #13219 üzenetére
iphone-al hasznalom :/
-
blessbygod
csendes tag
válasz
AMDaZERG_1 #13114 üzenetére
Köszönöm a választ.
Még annyit, hogy az igaz-e, hogy az alvásfigyelés kikerült a gyári appjából? (amikor optimális időpontban ébreszt) -
royalka
őstag
válasz
AMDaZERG_1 #13025 üzenetére
Sztem orosznak se örülnénk.
-
Imy
veterán
válasz
AMDaZERG_1 #13011 üzenetére
Háát én 3-4 hét után szoktam felrani töltőre, és akkor is volt benne mindig (ha nem tél volt, mert akkor 2-3 hetet ment el) 20-25%...
-
válasz
AMDaZERG_1 #13011 üzenetére
Ja, ja. Másfél évig úgy használtam a Bandemet, hogy mindig 10% alatt tettem fel a töltőre, és még a másfél év elteltével is kibírt 50 napot.
-
szpali
addikt
válasz
AMDaZERG_1 #12889 üzenetére
-
Killerlaca
senior tag
válasz
AMDaZERG_1 #12689 üzenetére
Ezt kéne kipróbálni h képes e megjegyezni és utána telefonra visszatölteni az adatokat.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
AMDaZERG_1 #12689 üzenetére
igen, de garminnél teszten a szoftvere és basszák kijavitani a hibákat.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
AMDaZERG_1 #12686 üzenetére
Lol a garmin meg nem tudja szép pedig az 50eft.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
AMDaZERG_1 #12674 üzenetére
Nya hát ez az . Miért nincs egy tracking mod benne és akkor nem kéne nyomkodni...
-
Killerlaca
senior tag
válasz
AMDaZERG_1 #12672 üzenetére
És ezt hogyan éred el hogy trackelje mert állítólag nincs benne ilyen funkció, hogy folyamatosan mérje a pulzust.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
AMDaZERG_1 #12608 üzenetére
Én egy polar h7 mellkas pántal hasonlítottam össze sportolás közben, és az ugye a szívnél mér, kicsit szorosabban volt a csuklómon, hogy ne mozogjon el meg izzadtság ne befolyásolja, és hozta ugyanazokat a számokat az 1s mint a polar h7, szóval én meg lettem győzve.
Plusz barátnőm nem szereti a mellkaspántot edzés közben, így valószínűleg neki is lesz egy 1s-e, a 2 nekem nem hoz akkor újdonságot, hogy megérje. -
gghrtz
őstag
válasz
AMDaZERG_1 #12608 üzenetére
Mozgás közben szerintem nem kell csodákat várni, maximum ha jó szorosan van a karon, de úgy meg marha kényelmetlen lehet. Gondolom ez is hasonlóan mér, mint a telefon kamerás-ledes módszer. Ott már az is bezavar, ha a buszon akarom megnézni. A következő hónapban én is beruházok egy Mi Band2-re. Már nagyon várom.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
AMDaZERG_1 #12607 üzenetére
Közben sikerült a frissítés...
A pulzusmérőt összehasonlítottam egy megbízható pulzusmérő műszerrel, amit ujjra kell helyezni.
Ezt orvos által használt műszerrel többször összehasonlítottam, így megállapította az orvos, hogy tökéletes. Szóval felhelyeztem az ujjamra és elindítottam a mi band 2 pulzusmérőjét, ami koppra azonosat mért.
Persze, ez továbbra sem sport közbeni mérés, hanem nyugalmi helyzetben, ahogy ezt a gyártó is ajánlja.Ami a problémám, hogy a Windows Phone (Lumia 640) Bind Mi Band nem látja, pedig a bluetooth listában benne van és telefon szerint csatlakoztatva van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest