- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
draco31 #15492 üzenetére
Nem tudom pontosan hogy mit hol kell állítani (egyszer adtam pénzt huawei telefonért, úgyhogy ezt a hibát már nem követem el még egyszer). A lényeg, hogy minden app engedélyt meg kell adni, autostartot bekapcsolni, értesítésekhez hozzáférést engedélyezni. Valamint az energiagazdálkodás alól ki kell vonni a zepp appot. Ha jól tudom, ez kivételek közé felvétellel lehetséges, de ha nem megy akkor a készülék topikjában tudnak segíteni, hogy mit hogy kell beállítani. Keresés alapján talán rendszer beállítások - akku - app start, itt a Zepp appnál manuálisra állítani és minden opciót bepipálni. Ez a legfontosabb, mert ha a készülék lealtatja a Zepp appot, akkor nyilván nem fog értesítést küldeni a karkötőre. A huawei (is) hajlamos ilyesmire, meg kell mondani neki hogy a Zepp-nél ne tegye.
A zepp appban is van a beállítások menüben egy alkalmazás engedély menüpont (nem tudom magyarul hogy írja, nekem modolt app van angolul). Ott végig kell zongorázni mindegyik opciót és megadni az engedélyeket.
Akkor elvileg mennie kell mindennek.
App törlés, újratelepítés után elölről kell kezdeni mindent. Ezért nem piszkálgatni kell, hanem egyszer rendesen beállítani, azután működni fog. -
trebrona
nagyúr
válasz
draco31 #14495 üzenetére
Külön topikja van, Összefoglalójában megtalálod a választ is.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
draco31 #14430 üzenetére
Egyébként elvileg azért nem gond, mert pont ott, az eszköz nevére (nálam Band 2) nyomva állíthatóak be az értesítések, ébresztések, tehát tulajdonképpen az is mehetne, h mondjuk bejövő hívásokróll a bal kézen lévő régi, emailekről, SMS-ekről a jobb kézen lévő másik értesítsen
De a lépés- és alvásadatok továbbra is kérdésesek, meg persze fene tudja, kezel-e tényleg egyszerre két ilyen eszközt. Egy próbált viszont mindenképpen megér, számolj majd be róla!
-
fant0mi
őstag
-
csasaKKP
senior tag
válasz
draco31 #7561 üzenetére
Igen. Az se tetszik egyébként, hogy nem úgy tűnik, mintha marha erősen fogná a szíj a kütyüt, könnyen elhagyható. De úgy, hogy pl. a kis középső lyukon át van vezetve a szíj, szerintem biztonságosabb. Kár, hogy sárga.
Ez meg nyakba való szerintem.
Habsteve (7563)
Nem, ahogy az eredeti MiBand-ot sem a Xiaomi gyártja. Mindkettő Huami gyártmány.De értem mire gondolsz, a kérdés jó: nem úgy tűnik, mintha Xiaomi brand alatt dobnák piacra a kütyüt.
-
MartOOn
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest