- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becenick
tag
Sziasztok!
Érdekes kérdés lesz, de hátha...
Van egy miband2, amit perpill már csak ébresztő funkcióban használtam. Nem nagyon állítgattam már rajta semmit, de azért nyilván az ébresztési időket nem ártana néha managelni.
Sajnos kb 1 évre a vételtől a kijelző megszűnt létezni. Nem érdekelt, mert a MiFit appban (vagy a Notify-ban) bármit meg tudtam nézni vagy megváltoztatni. Nem kellett a kijelző.
Azóta vettem egy órát. Kicsit baxkuráltam a szoftvert és a végén sikerült kivennem a párosításból az eszközt. Azt látja, hogy korábban volt csatlakoztatva, de párosításnál kérné, hogy írjak be egy 4 jegyű kódot, amit az eszköz ír. Ok... de nincs kijelző....
Van bármi mód arra, hogy ezt a lépést kikerülje az ember ?! -
cinemazealot
addikt
Sziasztok! A Bemutatkozott a Mi Band 2 topicban írtam egy hibajelenséggel kapcsolatban. Ha esetleg ránéznétek, és van tippetek, nagyon hálás lennék, ha megosztanátok velem a gondolataitokat.
-
törölt tag
iOSen semmilyen értesítésnél nem jelez a band. Appben természetesen be van állítva. Találkoztatok már ilyennel?
-
gegsite
tag
Akinek van pénze majomra, legyen banánra is
(Remélem tényleg kibír 1 év állást, mert az asszony elpakolta, s azóta nincs meg neki )
-
Gabesz87
veterán
Az hogy tök halvány lett a kijelző, az óra meghibasodasara/kijelző tonkremenetelere utal? Elég sokaig, állt az óra hasznalatlanul, úgy 1 évig vagy még több is talán, most a párom használta volna, fel is töltöttük, még akkor jó volt, semmi baja nem volt, most meg 50%-on van és látom hogy tök halvány. Ezzel akkor nem lehet mit kezdeni?
-
dokee78
félisten
Már a gyári Mi Fit appban nincs ébresztő opció?
-
kisqp
tag
Sziasztok!
Használja valaki IOS 13-mal? Nem jönnek az értesítések a Bandre...
-
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen (használt) kütyü megvásárlásán.
Elolvastam a tesztet, de maradt egy számomra nyitott kérdés:
A pulzsmérést nem lehet valahogy ütemezni? Úgy értem hogy mondjuk 10 percenként mérjen egyet, vagy akár folyamatosan. Mert a tesztből nekem az jön le hogy csak manuálisan lehet mérni.
Köszönöm szépen a választ! -
Flashy
veterán
nagyon rég volt utoljára (még van egy csomó a fiókban tartalék), mindig mástól rendeltem, arra kerestem rá hogy "mijobs mi band 2". azok a jók, amiből egyszínű és csíkkal szegélyezett van, illetve megjelentek LEMFO néven színes-lyukasos variációk, belül azon is mijobs felirat van. ha találsz olyat ami nagyon színes (virágos, terepszínű, flamingós, stb), na azok nem jöttek be, egyébként a minta nem csúnya, de kikapcsolódik és lefoszlik róla a mintás réteg. (persze azért 1-2 dollárért meg lehet próbálni)
adok két linket, ez a két utolsó rendelés, de lehet hogy érdemes a címükben levő pár kulcsszóra keresést indítani, lehet hogy most nem ez a legolcsóbb. meg szoktam nézni az első néhány találatot külön, van aki ugyanannyiért még dob hozzá egy kijelzőfóliát is, de ez mindig változik.
egyik és másik -
dokee78
félisten
Ez a szíj jó rá?
-
Flashy
veterán
igen, nem tudni miért, bizonyos példányok egy idő után láthatatlanná halványodnak. vannak lehetséges magyarázatok (a kijelző normál öregedése napfénytől), de nem igazán láttam egyértelmű következtetést. többféle kijelzővel gyártották, van kékesebb, fehérebb, de nem olvastam olyan statisztikát hogy melyik fajta halványodik. kijött a hármas meg a négyes, úgy gondolták, itt az idő eltűnni
-
dokee78
félisten
Ez az aktivitás mérő idővel halványabb lesz?
Mert régebben vettem és már csak sötétben látni jól. -
atee_13
őstag
Üdv!
Barátnőm pántja szétjött így félretette az egységet megjött az új pánt, elővette és próbálta volna szinkronizálni, de nem sikerül. Amik az app által javasoltak voltak megcsináltuk, de semmi. Lecseréltük az appot akkor sem. Próbáltuk másik telefonnal akkor sem sikerült a szinkronizáció.
Járt már így valaki? Mi lehet a megoldás?
-
SzaboZE
addikt
A hátrányoknál
Ami még érdekes, hogy az UV fényre is érzékeny.
https://hu.wikipedia.org/wiki/OLED
És nyilván nem a drága fajta kijelzőt teszik egy ilyen olcsó karkötőbe
-
Flashy
veterán
az az érdekes, sokaknak vagy hirtelen, vagy kifejezetten állásában halványult el a kijelző. az biztos hogy többféle kijelzőt használnak, vannak a kékes meg a fehérebb színű változatok, nekünk van mindegyik (mindegyik global változat, csak a fehér kb 1 évvel fiatalabb) és még egyformán jók. én valami apró kondi elöregedésére tippeltem volna, vagy valami olyan érintkezés ami melegre/hidegre vagy párára érzékenyebb és elvékonyodik, korrodálódik.
-
Alex kettő
csendes tag
Értem. Mondjuk az aksinak jóval tovább kellene bírnia, meg bírja is (most épp 83%-on van 9 nap után).
Próbálok tudatos vásárló lenni és óvni a környezetet is, reméltem 5-10 évet kibír.
A nedvesség nálam biztos nem játszik, mert a vásárláskor ellenőriztem, hogy vízálló, azóta soha nem érte nedvesség pár cseppen kívül. Vigyázok a dolgaimra.
Na mindegy. Akkor marad így, mert nekem a vibra funkció az elsődleges, legfeljebb a telón nézem az értékeket, ha túl sok a környező fény. -
Flashy
veterán
válasz
Alex kettő #952 üzenetére
szerintem nem szándékos, nem sok értelme lenne, mert akkor nem az aksi hanem a kijelző miatt dobják ki.
nem igazán foglalkozik ezzel senki, hanem vesz egy 3-ast amikor bekövetkezik. írnak sok mindent, a kijelző elöregedését magától, vagy nedvesség hatására, de csak a gyártó tudná kideríteni, ha nagyon akarja. -
Flashy
veterán
válasz
Alex kettő #950 üzenetére
igen, sokaknak ilyen, nem tudni melyik hajlamos rá és melyik nem, és nincs rá gyógyír.
-
Alex kettő
csendes tag
Sziasztok!
2 éve van meg a Mi Band 2 és eddig nagyon jó szolgálatot tett. Pár hete vettem észre, hogy a kijelző elhalványodott és csak sötétben tudom rendesen leolvasni. Utcán szinte lehetetlen, ha nem árnyékolom ahogy csak lehet.
Tapasztalt ilyet valaki vagy tudtok ilyen problémáról? Ha igen szívesen venném a visszajelzéseteket. Köszönöm. -
Exian
addikt
Én a Tools & Mi Band - ot használom. Igaz fizetős, de olcsó és sok mindent tud. Azzal lehet bármilyen app értesítéseit megjeleníteni. Meg egy csomó mást is tud. Én nagyon szerettem, igaz már a lányomé a band, ő nem használja, de nekem jó volt.
-
Mifitnel kivettek, hogy jelezzen ha megszakadt a kapcsolat?
Nem találom sehol sem. -
Slyer
senior tag
Átállítottam a telefon nyelvét angolra, és most megjelent nekem is ez az opció. Érdekes.
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy régebben volt egy Band 2-m, és kiírta a hívó nevét, azt eladtam, de most vettem egy másikat, és ez nem írja ki? Ugyanúgy iPhone X a teló mint a másikkal volt, de nem megy
-
orso0355
őstag
Valaki talált egy Mi Band 2-t Budapesten, a a Honvéd kórház előtt. A Pesten Találtam nevű FB csoportba tette ki, gondoltam, hátha... több szem többet lát meg minden.
-
Predator2
addikt
Helló
Létezik olyan 3. féltől származó szoftver amivel lehetne működtetni a karkötőt régebbi telefonnal (Android 4.0.4-et futtat) Ha ismer valaki ne tartsa magába. Nekem a telefonos értesítések miatt lenne fontos.
Köszönöm
-
Amur
addikt
MI fit mellé mit kell felraknom hogy a hiváson,üziken kivül az alkalmazás értesítéseket egyenként tudjam állítani mi menjen át telóról? a notify and fitness amit korábban már említett valami.
-
Van olyan ingyenes app amivel ki írja a hívó nevét?
Modolt mifittel tudja? -
kanyi51
senior tag
Szerintem igazából egyik sem, csak megközelítő értékeket adnak, de nekem Xiaomi note 4 telom van, és MI band2 majdnem ugyan azt az értéket adja, de ezek sem egyformák teljesen, viszont a mi band2 pulzus összehasonlítva orvosi mérővel, közel ugyan azt az értéket adja, de nem ugyan azt, Ezek ennyit tudnak, hozzávetőlegesen közelítő értékek.
-
frewwy
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az elégetett kcal függvényében?
Használok egy ilyen órát, azonban a Huawei telefonom is rögzíti a megtett lépéseket és az így elégetett kalóriát. Mindkét helyen ugyanazok az adatok vannak betárolva, de merőben mást mutatnak (pl a band2 500-at, míg a telefonom 1000 környékén van). Mindkettő folyamatosan nálam van. Melyik mérése a mérvadóbb? -
gegsite
tag
válasz
spiderpig820 #921 üzenetére
Kb 3x használtam amióta megvettem (kb 2 hónapja). Elég masszív cucc.
-
gegsite
tag
Hello.
A mai nap nekem is lett egy Mi Band 2.
Eddig szuper kis jószág.
Xiaomi őrült lettemA mobilom, esernyőm, fogkefém is az már
-
Juhics
újonc
Ha fel akarjátok turbózni a lépéseiteket...
https://play.google.com/store/apps/details?id=ute.example.lepesverseny
-
kispe82
tag
Olvastam valahol hogy a Band 3ban van egy olyan funkció hogy az órával fel lehet venni a hívást kihangosítva. Ezt hol találom, vagy hogy lehet beállítani?🤔
-
updog
őstag
Sziasztok!
Ügyes voltam, szervizbe kell leadnom a telefonomat, úgyhogy nyomtam rajta a factory resetet, majd visszaköltöztem a tartalék telefonomra, és akkor vettem észre hogy nem volt Unpair a régi telefonon. Csak emiatt beléptem újra, letöltöttem a Mi Fit-et, megcsináltam az unpair-t.
De ezután sem látja a tartalék telefonomon a band-et a Mi Fit, pedig korábban ezen is gond nélkül ment. Valaki találkozott már ilyennel? Csak keres, majd megmondja, hogy nyomjam meg ha rezgett, de persze nem rezeg. 2-3 kör után feladja.
Slusszpoén hogy a másik telefonon a factory reset angolra állított a dátum/idő formátumot, és elveszett a beállított ébresztőm is, és persze az eddigi tevékenységeim... visszarakni meg már nem tudom...
-
Flashy
veterán
válasz
ssoobbrrii #909 üzenetére
ha úgy futsz hogy érdekel a távolság meg az idő (tehát egy kicsit komolyabban), akkor ez önmagában biztos nem lesz neked jó. vedd úgy hogy a Mi Band 2 egy lépésszámláló. mert nagyjából ennyi. ehhez nincs szüksége telefonra, hazamész és szinkronizálod, fogsz látni egy hozzávetőleges időtartamot valamilyen futás tevékenységgel és egy lépésszámmal (ezt ő kitalálja hogy akkor valószínűleg futottál vagy legalábbis gyorsan sétáltál), meg saccol hozzá egy megtett távot is, meg még lefutott kalóriát is, csak a lépésszámból. ha viszed a telefont, akkor mindenféle egyéb futó appokat használhatsz, akkor a telefon gps adataiból a távolság meglesz, de akkor meg visszajutottál oda, ahonnan indulsz. egyébként a lépésszámot aránylag jól méri séta esetén és a pulzusmérője optimális körülmények között jó (mozdulatlanul ülsz, nem nagyon szőrös a kezed, megfelelő helyen van az érzékelő...). de nem sporteszköz, én úgy mondtam hogy leviszi a kutyát sétálni, feljön, posztolja instára a képet és a lépésszámot büszkén.
-
kelly416
veterán
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
ssoobbrrii #909 üzenetére
Nem kell hozzá a teló, eltárolja a napi tevékenységet és később beszinkronizálod.
-
ssoobbrrii
csendes tag
Üdv
Egy kérdésem lenne a termékkel kapcsolatban. Futáshoz venném a MiBand2-őt - kilométer és idő méréséhez.
Eddig a telefont használtam, de baromira zavar futás közben, bárhová is teszem. Túl nagy
Szóval ha vennék egy ilyet akkor a telefont otthon hagyhatnám a telefont és amikor megérkezek a futásból láthatom az appon keresztül a megtett távot és időt? Vagy fontos a méréshez, hogy a telefon bluetooth közelben legyen? Mert ebben az esetben nem látom sok értelmét
Előre is köszönöm azoknak akik válaszolnak! Biztosan volt már erről szó, de nincs időm visszakeresni a topikban.
Köszönöm -
-
Flashy
veterán
válasz
Tacsilaci #906 üzenetére
szerintem teljesen jól. amennyire csak lehet a kézmozgás alapján. nincs jobb módszer, számolj le száz lépést normál sétával, kocogva, lépcsőn, ahogy akarod, és nézd meg mit mutat. nem tudja kiszűrni a vakarózást, nem mér babakocsi toláskor, de számol fogmosáskor, ez normális. egy szándékos "csalásról" tudunk: a tizedik lépés után kezdi számolni tehát ha kilencet lépsz és megállsz akkor nem változik, ha tizenegyet lépsz akkor tizeneggyel nő. a totyogást nem szereti, a folyamatos sétát igen.
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok! Szerintetek jól méri a Mi band 2 a lépéseket? Az asszonynak előtte is volt egy noname aktívitás mérője, az még működik. De sokkal többet mér! 3 4 ezer a különbség! Erre kíváncsiságból az én fitbitemet felvette, de az is többet mért több mint 2 ezer lépéssel!
-
bigdady
nagyúr
Hali
iPhone 4-el amin iOS 7 fut megy a miband? -
Ricsi 1984
csendes tag
Sziasztok ! Hogyan klónozható az mi fit app? Régen megoldottam , de nem tudok rájönni. Sajnos a Notify &fitness- hez is kell az mi fit :-( . Vagy csak en nem tudom párosítani a band 2-őt az nélkül? Oka az lenne, hogy a régi nagyon viseletes mi band 2 -t csak meló közben hordanám( szakacs vagyok , tehát kap mindent , hideg- meleg víz , karcok,gőz , olaj stb , de eddig semmi baja
és így észre veszek minden hívást stb,) . Na most vettem melón kívülre egy Cor-t. Ezért szeretném megoldani , hogy egy telefonnal tudjam használni mindkettőt. Az band 2- nél elég lenne ,ha jelezné a hívást , üzeneteket. Előre is köszönöm , ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pulzusszám mérő és kijelző is került az új Mi Bandbe, mégsem lett az alapvető aktivitáskövetésre kitalált karperec drága. Leteszteltük.
- Villanyszerelés
- Home server / házi szerver építése
- Egérpad topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- ASUS ROG Ally
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Konteó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest