-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
doongoo
addikt
válasz
royalka #12986 üzenetére
Ez tényleg sokkal szebb lett
Én először egy ilyen tempered üvegnek nevezettet tettem rá. Az minden volt, csak üveg nem. Hajlott is simán fóliaként. Egyszer falhoz csaptam véletlenül és szépen lehorzsolódott kb. a harmada. A gomb felett sem volt kivágva, így ott lebegett, de a szélei annak is ültek rendesen. Lehorzsolás után leszedtem.
Most sima fólia van rajta (gombnál kivágva). Már ez első is simán felment és a széleknél sincs hézag. -
csasaKKP
senior tag
válasz
royalka #9504 üzenetére
Igen, nem szabad totál lemerülni hagyni! Nincs megfelelő akkuvédelem benne, ahogy Criminal017 írja, könnyen meglehet, hogy annyira kisül (értsd: lemerül) az akksi, hogy már újra feltölteni nem lehet. Egy egyszerű (de nagyszerű) Texas Instruments BQ24045 töltőelektronika van benne.
10%-nál értesít, hogy merülőben az akksi, ekkor már mindenképp érdemes töltőre tenni. -
Klaymen
tag
válasz
royalka #8884 üzenetére
Érdekes, én október 28-án rendeltem két dolgot a getone-ról, és az egyik 11-én, a másik 12-én a kezemben volt. Az egyikkel addig vacakoltak a vámon, amíg csak az egy nappal későbbi kézbesítésbe került bele.
Valahogy lehet állítani, hogy a beállított időponthoz képest ne 30 perccel, hanem mondjuk csak 15-tel korábban kezdje figyelni, hogy mikor szeretnék kelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest