Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- iPhone topik
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz
xabolcs
üzenetére
Nem routerfüggő. Mindennel így viselkedik ha kirugod alóla szabálytalanul a PPPoE-t. A digi szervere nem értesül arról, hogy te le akartál jönni róla. 5 percig agyal azon, hogy hová lettél, aztán rájön, hogy elszálltál mint a győzelmi zászló és utána beenged. Sok éve így van ez már. Az ifdown vagy a dchard által említett stop-olás nekem sem jutott el a tudatomig... Mint ahogy az sem, hogy szabályos rebootok után mindig volt net.
Örgeszem na...
(ma meg akartam szivatni egy kilencedikes osztályt egy "bonyolultabb" feladattal, erre kiderült, hogy magamat sikerült, mert a kis büdösök egy pillanat alatt találtak -bár nem teljesen tökéletes- megoldást,
ami nekem eszembe sem jutott...Úgy csináltam mintha evidens lett volna számomra. Persze belül jót röhögtem magamon, hogy miért kell mindig mindent bonyolítani.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Thermalright Assassin X 120 V2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ami nekem eszembe sem jutott...Úgy csináltam mintha evidens lett volna számomra. Persze belül jót röhögtem magamon, hogy miért kell mindig mindent bonyolítani.)
trance89