Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benny21
csendes tag
Hát.... Lehet az lesz a vége. De anno mikor még futott pár Raspberry itthon akkor próbáltam. Pivpn lett végül akkor a választás a wireguard miatt. Egyszerű volt konfigurálni és távoli lan háló elérés is szépen ment. Persze a hole előnyeivel. És a hole jobban tetszett anno. Így költözött új szerveremre is mert már ismertem, működött. Persze ettől függetlenül megpróbálom szerintem újra Adguardot. De csakis docker tárolóból külön. De próba út volt már vele 3600-on közvetlenül. Ránézésre elbírja simán a router ezt is. De mivel van más eroforrásom is így inkább nem terhelem a routert feleslegesen. Egyébként szerintem AX3600 on szépen muzsikál az openwrt. Már vártam azt a verziót ami el is jött nemrég hála a fejlesztői közösségnek
. Nagy reményem még a sokkal konfigurálhatósága miatt, hogy korábban wifi hálózatban tapasztalt hibák is megszünnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ÚJSZERŰ Feiyutech G6 Plus gimbal ELADÓ
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Nagy reményem még a sokkal konfigurálhatósága miatt, hogy korábban wifi hálózatban tapasztalt hibák is megszünnek.
trance89