Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
kinghaxor #4490 üzenetére
Mindenkinek mások az igényei, az tény, de ezek szerint a képességei is, van aki gond nélkül zsákutcába vezeti a kamiont, hiába kiabálnak neki, hogy álljon meg...
Amennyiben én olyan eszközt használok, ami nincs mindig bekapcsolva, akkor nyilvánvalóan nem az az eszköz fogja frissíteni a ddns-t, hanem egy olyan másik, ami a nap 24 órájában működik, és percenként rákérdez a megfelelő adatokra, azaz amennyiben szükségem van a külső elérésre, akkor max 1 perc kiesésem, plusz némi frissülési idő lehet frissítés esetén... Ráadásul a frissítési rész csak a sztori egyik oldala, a másik rész a rendelkezésre állás, ami legalább ugyanolyan fontos, a noip ebben eddig verhetetlen, nekem az elmúlt 12-13 évben visszagondolva sosem volt ilyen jellegű problémám, ezzel szemben a dyndns-től akkor jöttem el, amikor azzal valami olyan hálózati kitiltásos probléma akadt, hogy le is akarták lőni őket, mert túl sokan használták rossz dolgokra a megoldásaikat, az eszközök elérhetetlenek voltak, rezgett aléc, hogy megy a levesbe az egész, már nem tudom, mikor volt, jó régen, de az ilyen sosem vet jó fényt egy szolgáltatóra, és akkor ott a harmadik fontos rész, hogy innen sem jelszavak nem szivárognak ki, sem sokasodó távoli sikertelen belépési próbálkozások nincsenek. Sőt, konkrétan semmilyen próbálkozások sincsenek.
Mindezen infók fényében mindenki eldönti, neki mi a drága, nekem a havi 1 perc és 3 kattintás sokadik éve a legbiztosabb megoldás, a router, a nas, a műholdvevő beltérim, a windowsos duc kliensem is kifogástalanul kezeli minden esetben az ip változást, a rengeteg előny mellett a havi 1x-i 3 db kattintás okozta "probléma" teljesen nevetséges kifogás, úgyhogy innentől más úgy szórakoztatja magát, meg rugózik ezen, ahogy kedve tartja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest